reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia, niestety wyglada na to ze maj nie jest naszym miesiącem. Cóż, czekamy na kolejne cykle.

reklama
Gosica ale dużo się wycofuje :( w sumie mój mąż mnie wczoraj trochę załamał... Bo chce dziewczynke chce próbować ale nie wg wyliczeń owu testow i wgl tylko poprostu jak się uda

Grabcia, mój tez chce działać bez wyliczeń. Wkurza się jak mu mówię co kiedy itd. Ja po prostu chce podejść do staran inaczej niż z synami. Licze się z tym ze mozebyc trzeci syn ale zrozumie, ze oni są nam pisani niezależnie od naszych supli, cut offow itd. Ale Przyznam, zmęczona już jestem tymi starankami. Na razie chyba zawieszam broń na 1 lub 2 miesiace.

Oj faktycznie duzo z nas poddaje sie przerwie. Ja zaczelam dopiero i dzialam napewno do sierpien wrzesien jak sie nie uda to moze zrezygnujemy z 3 bobo. Moze tak ma byc. U mnie za 10 dni moge testowac lub czekac na @. Nie wierze w ten cykl bi nigdy za pierwszym razem sie nie udalo. A tym razem malo nasienia i daleko od owu wiec szanse bardzo male. Ale orzynajmniej nie stresowalam sie owu bo zapomnialam termometra i testow owu do rodzicow i jedyne co na wycucie swojego organizmu

Grabcia, myśle ze jeden cykl sobie zrobię przerwy tez od supli. Mężowi chce zrobić przerwę przede wszystkim od Lukrecji.
Kredkaczarna nie przy takich starankach zachodziły dziewczyny w ciaze. Trzymam kciuki aby jednak zaskoczylo [emoji19]

Z chlopakami tez tak id razu nie zaszlam. No przy pierwsYm sie udalo za 2 razem ale z drugim dlugo i ciaza poroniana tez nie od razu a przy tym 3 biochemiczne wiec ;)

No my w sumie moglibyśmy mieć drugiego synka ale lekarz sam sugeruje że przy dziewczynce mogę uniknąć komplikacji więc dla nas naprawdę płeć jest bardzo wazna

Kochane a takie pytanie na zaś (chociaż Ju się dopatruje dwóch oznak że zaszłam :p ) mozna czymś innym jakims preparatem zastąpić rephresh?

reklama
Kochane a takie pytanie na zaś (chociaż Ju się dopatruje dwóch oznak że zaszłam :p ) mozna czymś innym jakims preparatem zastąpić rephresh?

Lactovaginal plus ma pH 3,5 i dobrze trzyma. Poza tym jest bezpieczny i można stosować w ciąży jeśli o to Ci chodzi! Jakie masz objawy? Dawaj poekscytujy sie wspólnie [emoji23]

Do góry