reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej kochane :)
Dziewczynki u mnie dzisiaj 10 dpo, rano test biel wizira, chociaż ja doszukuje sie cienia ;) Chociaż cos czuje, ze mogło się coś zadziać. Bolą mnie piersi i czuje ból brzucha jak na okres ;) Piersi po ciąży mnie nie bolą przed okresem od porodu, takze to moja jedyna nadzieja [emoji14]

Czołem kluseczki z rosołem :D
Ja dziś na kibelku (rozwolniątko mnie dopadło).
Myślę, że dobrze robicie z tymi przerwami w suplach. Jednak to jakoś na pewno zaburza Wam organizm i na faceta też nie jest obojętne. Wiecie, ja tam dochodzę naprawdę do wniosku, że jak ma być dziecko/chłopczyk /dziewuszka to będzie a jak nie, to też pewnie tak miało być. Myślę, że warto zdrowo się odżywiać, odstawić używki (jeśli ktoś ma), włączyć ruch i co najwyżej ten odstęp (ten dust method czy jak tam to jest) i co ma być to będzie. Najważniejsze, by dało się zajść w zdrową ciążę i chyba tu trzeba kłaść nacisk. Jak ktoś ma skłonności do biochem.lub wiek starszy, to też raczej trzeba wszystko robić by poprawić jakość nasienia i jajeczko.

UWAGA UWAGA UWAGA
Przychodzę z dobrą nowiną hahaha :D
Odprowadzałam córkę do szkoły i okazuje się że kilka mam w ciąży (brzuchy wychodzą po zrzuceniu zimowej odziezy hahaha :D ).
Od słowa do słowa, usłyszałam że do kin 14 tyg to płeć można sobie wróżyć jak z fusów i nawet jak lekarz widzi płeć to ta płeć sobie może być i nie być i to wszytskiego się jeszcze wykształca i tyle ;) i powiedziała to min żona lekarza więc jest nadzieja hahaha :D

reklama
Do góry