reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Royanna witaj:-):-)
Bershka no to jeszcze trochę:-)ale w sumie jak się ma w porządku pracę to można, u mnie zbyt nerwowo, więc powiedziałam mojemu wodzowi:-),że jak tylko zafasolkuje to L4 ma na biurku:-):-)

Witajcie Dziewuszki :-)
Kurcze sporo się działo wczoraj jak mnie nie było. A dzisiaj też zaraz lecę na uczelnię a potem zgarniam po drodze moją mamę z miasta, bo przyjeżdża do nas, będzie nocować, więc dzisiaj nie będę miala czasu na BB :baffled: szkoda..
Ale jutro rano jedzie, więc koło 9.00 jutro się melduję :-)
Moje samopoczucie bez większych zmian, tyle że nadal brzuch boli jak na @ i czuję jakby sie zbliżała...no ale cóż nie tracę nadziei ;-)
Wcześniej niż w sobotę nie testuję raczej ..

Beti dzieki za linka do tej klientki..co do logowania na nk to mi wyskakuje ze nie ma takiej strony;-(dzieki za link z testem przynajmniej bede wiedziec jak wyglada;p..babeczki a moge dzis popoludniu zrobic test??;P:p:p:p:p:p
Bershka ciesze sie ze z bobaskiem wszystko ok..juz znasz plec??
Jak ja bede w ciazy to tez tak do 5mcu popracuje a potem slodkie lenistwo;-P
Anufifi gdzie ta Twoja antresola??

Test do wczesnego wykrywania ciąży, którego wiarygodność odpowiada testowi laboratoryjnemu i wynosi ponad 99%. Test ten wykrywa już 6 dniową ciąż. Jest łatwy w użyciu, wystarczy pobrać próbkę moczu i wkroplić do okienka i po około 3 minutach odczytać wynik.aha mialam racje z tymi 6dniami:p

reklama
Hehehe ja też nie wiem czy wytrzymam, i czy wcześniej @ nie przyjdzie. Ale od wczoraj mam inne zmartwienie. Wyczułamu u siebie badając szyjkę jakiś taki mały guzek zaraz przy wejściu..:baffled: I teraz boję sie co to jest... W przyszłym tygodniu pójde do lekarza..

Do góry