reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kiki tak mi przyszło do głowy teraz, a może spakuj dzeciaczki i przyjedź na trochę do Polski, nie wiem czy to dobry pomysł, ale zawsze to zmiana, może też przemysli....
znam i wiem, że czasem z nimi ciężko....

chyba nam uciekła Kiki

czas na Bronka, wyczytałam , że podobno 4 dzień najgorszy, zobaczymy, dziś 3, ale Anufifi Ty brałaś jak go zniosłaś?

co mogłam to poczytałam ;-)

Witam

Gosia zrobiłaś teścik ? :sorry2:
Wczoraj zaliczyłam wizytkę u ginka, podglądałam mojego bobaska, ale jest już duży :szok: termin porodu nawet przesunął mi się o 5 dni do przodu :-) przezierność karku wyszła bardzo dobrze, wynik 1.1 tolerancja jest do 2.5 max
Dzidzia wkładała paluszek do buzi, rozkoszne.... no i lekarz powiedział, ze ma długie rączki i nóżki a ja na to, ze jak na modelkę przystało :-):-):-) hehehehe pośmialiśmy się troszku, wizytka udana.

idę na herbatkę............

hej babeczki u mnie dzis slonce i odrazu swiat inaczej wyglada;-)
Beti ja tez chce na priva to forum o ktorym pisala i tez chce zobaczyc jak wygladacie na nk...dawac namiary...
U mnie nadal brak bolacyc cyckow;-(tylko brzuch pobolewa jak na @ ale nie ma co sie dziwic maprzylezc w poniedzialek;-( dzis kupie sobie ten bobo test i rano zrobie...
Dziewczyny ile ten test mniej wiecej kosztuje??
Pyszczek co u Ciebie jak samopoczucie?moze dasz sie przekonac do testowania wczeniej??
Anufifi co u ciebie??
Kiki wspolczuje sytuacji z mezem...ja tez mam teraz ciche dni od poniedzialku;-(
BETI CZEKAM!!!

dzień dobry:-):-)
wstałam:-)
jak narazie samopoczucie do kitu,rano i wieczorem to mam wrażenie ,że się mi te choróbsko pogłębia:confused:, ale w dzień jest w miarę:-)

Bershka super, że kruszynka rośnie, ja też już chce tak zobaczyć u siebie!!:-):-):-), a nowych foteczek nie dostałaś?:-):-):-)
Gieosia już Ci wysyłam linka na priva:-), a test nie wiem ile kosztuje ale zaraz sprawdzimy w necie:-):-)
linka na klase wysyłam tu:-):-)Logowanie do nasza-klasa.pl)

reklama
Do góry