reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beti Ty to laska jestes hehe..ja szczypior haha nie mozliwe;P...zaraz zmykam po test hehe znajac siebie zrobie go jeszcze dzis...:-):-):-)

reklama
Gieosia idź,idź po ten teścior, a ja już kciukaski trzymam:tak::tak::-):-)
Royanna fajna kobitka z Ciebie, a Maciuś niesamowity:-):-)
masz urlop,czy na zwolnieniu jesteś?:-)

teraz wiemy jak wyglądamy:-):-)
kochane ja będę za jakiś czas, musze pranko powiesić i ogarnąć domek troche:-)

a gdzie Anufifi?, Czarodziejka, Ptasiorek,Margaritko teraz Ty?:-)
Kiki odezwij się!!
no gdzie reszta kobietek?:angry::-):-):-)

Ani urlop, ani zwolnienie. Ostatnio bylam w pracy po 12 godzin a ze narazie pracujemy tylko we dwie to mam wolne dzis i jutro, ale i tak jakbym byla w pracy sie czuje...

Hej dziewczyny ...
Jestem....
Beti ja nie brałam Bronka bo ja do tej pory miałam jajka....tylko nie pękały....ale w tym cyklu nie było ...wiec pewnie teraz dostane,,,,

Gie-oska oni tak piszą z tymi testami bo to chwyt marketingowy , nawet beta po 6 niach nie wyjdzie....

tez chce zaproszenia od was na NK...

Witam Szanowne koleżanki
Mam do was pytanie.
Co sądzicie o tym że oboje z żoną chcieliśmy mieć drugie dziecko chłopczyka gdyż mamy pierwszą śliczną córeczke i zależało nam na parce - :)
Więc robiliśmy te różne tesy owulacyjne i tym podobne sprawy i postanowiliśmy się kochać dokładnie w dzień owulacji. Rano na teście wyszło że to ten dzień no i moja żona miałe te dziwne upławy (wyglądające jak biało jajka) ale odczekaliśmy cały dzień i wieczorem przystąpiliśmy do dzieła.
Czy jest szansa że to może być chłopak??

słuchajcie apropos testów owu...bo czasem mam wrazenie ze sie nie dogadujemy ....dwie kreski na teście owu nie oznaczaja owulaacji w tym własnie dniu...albo orzynajmniej niekoniecznie musi oznaczac bo teoretycznie tesy wskazuje dwie kreski na 24-36 dni przed owulacja .....ZGADZA SIĘ ????? czy ja juz nic nie wiem????

Wydaje mi się, ze II na tescie owu oznaczaja, ze owulacja bedzie w ciagu najblizszych 12-24 godzin. Tak chyba gdzies czytalam na tym watku...

reklama
Witam, z tego co wiem, to testy owulacyjne wskazują, że owulacja będzie w granicach 24- 36 godzin. Napewno tak jest bo ja jeszcze niedawno testowałam. :-D

Do góry