Kinga- odstaw witamine b i zobacz czy to nie zmieni ci cyklu, moze sie unormuje , mojej znajomej prenatalne witaminy namieszaly w cyklu! Zwykle.witaminy!
Kitqa-tez chce sie pozbyc ciuchów po chlopcach, juz te po młodszym chowam.w worki i wyciagam powietrze, ale napewno chce sprzedac i niech juz nie lezakuja u nas - ja chce roż
hehe - mimo ze rozu nie lubie [emoji23]
Baby girl- a zeby tak patrzec co podnosi co nie to tylko takie.kropelki w.morzu, a clo dziewczynkowe a bez sniadan tez dziewczynkowe i trzeba nazbierac takich kropelek w conajmniej kałuże [emoji23], moj kolega jezdzi na triathlonach i ogolnie duzo na rowerze i maja corke
, truskawki sa wg starych staranek jeszcze, ale.mysle ze.mozna , ja bym dala.mezowi pojezdzic z miesiąc na rowerze ty w tym czasie suple, (bez witamin) i bym działała, jak jwst upał to tym bardziej !
Ja to wczoraj banana zjadlam.szok jaki dobry [emoji14] juz dawno nie jadlam hehe
Gorligor-zawsze myslalam.ze bede mama 3 dziewczynek! Bo u nas same laski w kolo, wszyscy maja a tu wysyp chłopów
hehe
Szczypiorkowa-po czaszce az tak sie nie da stwierdzic, najlepiej nub, mi sie zdarzy ze po rysach twarzy rozpoznam ale to musi byc 3d badanie, najlepiej poczekaj troche, tam naprawde foto nie wyrazne i az tak nie widac , ale z tego co piszesz to lekarz cos tam nuby ogarnia, ale sa tez takie tricky nubs ze jakis tam cien cienia moze widac moze nie i nie wiadomo tak naprawde takze ja bym poczekala jeszcze,