reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny, smacznego jajeczka Wielkanocnego, Dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta i nie tylko ;) samej wesołości!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystkim Wam życzę pokoju i radości w sercu, bo Chrystus zmartwychwstał prawdziwie, mimo śmierci w imię Miłości do każdej z nas! A jutro śmingus dyngus, a więc mokrego poniedziałku :p

Dziewczyny...
Nooo święta święta i po świętach. Temat nr JEDEN. będzie u nas chłopczyk czy dziewczynka?! 'ahahahaha bo u nas to tylko dziopki, 'jak drzewo nie posadzone to jak ma być chłopak'itd itd itd ... Taaaa witajcie w moim zasranym świecie rodziny. Tylko moi rodzice j mąż oczywiście na głos powiedzieli, że co by nie było to musi być zdrowe i tyle. Najbardziej przykro zrobiło ki się starszej córki, ona cała w skowronkach mówi że będzie mieć dzidziusia i napewno będzie zdrowy braciszek bo tak się modli do bozi i co usłyszała: dziecko, to jak mówisz że będzie chłopak to znow będzie dziopka ahahahaha

No ku#a żarty na poziomie glonów i wodorostow... Nie chcę mi się nic. Musiałam się wyvadac bo mnie trzęsie.

Szczypiorkowa przykro mi czytać co cię spotyka, wiadomo płeć jest ważna, ale słyszeć takie dolujace teksty, a tym bardziej w stosunku do dziecka to kary godne. Oni powinni nie zważać na płeć tylko życzyć zdrowia i 3go synka. No wiadomo!
Przykro mi... Ze nie masz wsparcia od brata jak dobrze pamiętam? Mam nadzieję że zmieszalas go z błotem.
Trzymam kciuki za synka [emoji1307]

A co myślicie o lady comp? Dowiedziałam się że znajoma znajomwej razem z lady comp zaplanowala córeczke, podobno wyświetlają się tam buzi kiedy robić dziewczynkę a kiedy chłopca.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa, przykre jest to co piszesz. Trzeba to olać i mieć gdzieś te teksty. Najgorsze jest to, ze tez mieszają w to córkę [emoji86]
Kitqa, ja mam baby compa -używam go od 1,5 roku. Jak dla mnie srednio ten sprzęt działa, ale chyba tez przez to ze mam nieregularne cykle. Często wyznacza mi inne dni płodne niż porem są w rzeczywistości. Baby comp wyświetla buźkę dziewczynki 1 dzień przed ovu i sama ovu. Cut off 2-4 dniowy już na chłopca. Czyli przeciwieństwo BDM [emoji19]

Szczypiorkowa dlatego razem z mężem też zdecydowaliśmy ze nikomu nie będziemy mówić co będzie nawet gdyby była i ta córka. A jak ktoś będzie pytał co będzie to będziemy odpowiadać ze będziemy mieć dziecko i tyle. Może to i chamskie ale nie mam zamiaru słuchać tych głupich komentarzy. Jedynie to rodzicom i wam oczywiście powiem co będzie reszta dowie się po porodzie :-D

Gosica śnilas mi się wczoraj ze zaszłaś szybciutko w ciąże i pochwaliłaś się na forum beta 103! :)

Mi się nigdy nie śnią takie rzeczy i nie wiem czy prorocze ale może może :)

A u mnie dziś 1dc ;) ale nie wiem czy starankowego czy nie hehe ;)
Na pewno dziś puszczam zamówienie na gemini z termometrem owu m.in ;P

@szczypiorkowa12345 wiem jak musi byc Ci przykro, i jak nieprzyjemne jest. Ja cała ostatnia ciąże słuchałam jakie to nieszczęście, piąty chłopak [emoji85]
Z drugiej strony jak boli gdy podcinają skrzydła marzeń, że jednak sie udało o będzie wyśnione dziecko. Te złośliwe śmiechy. Mam nadzieje, że pod serduchem dorodny Igor siedzi i wszystkich ich ciepłym moczem potraktuje. Tego Ci życzę z całego serca, żeby złośliwe gęby zamilkły!
Ja usłyszałam, od najbliższej osoby, że nie zasługuje na to by byc matka córki, nie muszę wspominać jak mnie bolało...
za Igora [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Luisa, o rany! Mam nadzieje, ze Twój sen się spełni ;) u mnie już 4dc. Zwykle mam późne ovu wiec jeśli będziemy się starały to prawie w tych samych dniach. Dobra decyzja z termometrem [emoji106]
Leeleth, przykro mi ze musiałaś usłyszeć takie słowa od najbliższej osoby. Nie bierz tego do siebie! To nie prawda! Kto jak kto, ale Ty zasługujesz nie tylko na 1 córeczkę, ale na gromadkę!

Do góry