reklama
gorligorligor
Fanka BB :)
Wszystkim Wam życzę pokoju i radości w sercu, bo Chrystus zmartwychwstał prawdziwie, mimo śmierci w imię Miłości do każdej z nas! A jutro śmingus dyngus, a więc mokrego poniedziałku
szczypiorkowa12345
Dziewczyny...
Nooo święta święta i po świętach. Temat nr JEDEN. będzie u nas chłopczyk czy dziewczynka?! 'ahahahaha bo u nas to tylko dziopki, 'jak drzewo nie posadzone to jak ma być chłopak'itd itd itd ... Taaaa witajcie w moim zasranym świecie rodziny. Tylko moi rodzice j mąż oczywiście na głos powiedzieli, że co by nie było to musi być zdrowe i tyle. Najbardziej przykro zrobiło ki się starszej córki, ona cała w skowronkach mówi że będzie mieć dzidziusia i napewno będzie zdrowy braciszek bo tak się modli do bozi i co usłyszała: dziecko, to jak mówisz że będzie chłopak to znow będzie dziopka ahahahaha
No ku#a żarty na poziomie glonów i wodorostow... Nie chcę mi się nic. Musiałam się wyvadac bo mnie trzęsie.
Nooo święta święta i po świętach. Temat nr JEDEN. będzie u nas chłopczyk czy dziewczynka?! 'ahahahaha bo u nas to tylko dziopki, 'jak drzewo nie posadzone to jak ma być chłopak'itd itd itd ... Taaaa witajcie w moim zasranym świecie rodziny. Tylko moi rodzice j mąż oczywiście na głos powiedzieli, że co by nie było to musi być zdrowe i tyle. Najbardziej przykro zrobiło ki się starszej córki, ona cała w skowronkach mówi że będzie mieć dzidziusia i napewno będzie zdrowy braciszek bo tak się modli do bozi i co usłyszała: dziecko, to jak mówisz że będzie chłopak to znow będzie dziopka ahahahaha
No ku#a żarty na poziomie glonów i wodorostow... Nie chcę mi się nic. Musiałam się wyvadac bo mnie trzęsie.
kitqa
Szczypiorkowa przykro mi czytać co cię spotyka, wiadomo płeć jest ważna, ale słyszeć takie dolujace teksty, a tym bardziej w stosunku do dziecka to kary godne. Oni powinni nie zważać na płeć tylko życzyć zdrowia i 3go synka. No wiadomo!
Przykro mi... Ze nie masz wsparcia od brata jak dobrze pamiętam? Mam nadzieję że zmieszalas go z błotem.
Trzymam kciuki za synka [emoji1307]
A co myślicie o lady comp? Dowiedziałam się że znajoma znajomwej razem z lady comp zaplanowala córeczke, podobno wyświetlają się tam buzi kiedy robić dziewczynkę a kiedy chłopca.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi... Ze nie masz wsparcia od brata jak dobrze pamiętam? Mam nadzieję że zmieszalas go z błotem.
Trzymam kciuki za synka [emoji1307]
A co myślicie o lady comp? Dowiedziałam się że znajoma znajomwej razem z lady comp zaplanowala córeczke, podobno wyświetlają się tam buzi kiedy robić dziewczynkę a kiedy chłopca.
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Gosica
Szczypiorkowa, przykre jest to co piszesz. Trzeba to olać i mieć gdzieś te teksty. Najgorsze jest to, ze tez mieszają w to córkę [emoji86]
Kitqa, ja mam baby compa -używam go od 1,5 roku. Jak dla mnie srednio ten sprzęt działa, ale chyba tez przez to ze mam nieregularne cykle. Często wyznacza mi inne dni płodne niż porem są w rzeczywistości. Baby comp wyświetla buźkę dziewczynki 1 dzień przed ovu i sama ovu. Cut off 2-4 dniowy już na chłopca. Czyli przeciwieństwo BDM [emoji19]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kitqa, ja mam baby compa -używam go od 1,5 roku. Jak dla mnie srednio ten sprzęt działa, ale chyba tez przez to ze mam nieregularne cykle. Często wyznacza mi inne dni płodne niż porem są w rzeczywistości. Baby comp wyświetla buźkę dziewczynki 1 dzień przed ovu i sama ovu. Cut off 2-4 dniowy już na chłopca. Czyli przeciwieństwo BDM [emoji19]
Marzycielka86
Szczypiorkowa dlatego razem z mężem też zdecydowaliśmy ze nikomu nie będziemy mówić co będzie nawet gdyby była i ta córka. A jak ktoś będzie pytał co będzie to będziemy odpowiadać ze będziemy mieć dziecko i tyle. Może to i chamskie ale nie mam zamiaru słuchać tych głupich komentarzy. Jedynie to rodzicom i wam oczywiście powiem co będzie reszta dowie się po porodzie
Luisa2018
Gosica śnilas mi się wczoraj ze zaszłaś szybciutko w ciąże i pochwaliłaś się na forum beta 103!
Mi się nigdy nie śnią takie rzeczy i nie wiem czy prorocze ale może może
A u mnie dziś 1dc ale nie wiem czy starankowego czy nie hehe
Na pewno dziś puszczam zamówienie na gemini z termometrem owu m.in ;P
Mi się nigdy nie śnią takie rzeczy i nie wiem czy prorocze ale może może
A u mnie dziś 1dc ale nie wiem czy starankowego czy nie hehe
Na pewno dziś puszczam zamówienie na gemini z termometrem owu m.in ;P
@szczypiorkowa12345 wiem jak musi byc Ci przykro, i jak nieprzyjemne jest. Ja cała ostatnia ciąże słuchałam jakie to nieszczęście, piąty chłopak [emoji85]
Z drugiej strony jak boli gdy podcinają skrzydła marzeń, że jednak sie udało o będzie wyśnione dziecko. Te złośliwe śmiechy. Mam nadzieje, że pod serduchem dorodny Igor siedzi i wszystkich ich ciepłym moczem potraktuje. Tego Ci życzę z całego serca, żeby złośliwe gęby zamilkły!
Ja usłyszałam, od najbliższej osoby, że nie zasługuje na to by byc matka córki, nie muszę wspominać jak mnie bolało...
za Igora [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Z drugiej strony jak boli gdy podcinają skrzydła marzeń, że jednak sie udało o będzie wyśnione dziecko. Te złośliwe śmiechy. Mam nadzieje, że pod serduchem dorodny Igor siedzi i wszystkich ich ciepłym moczem potraktuje. Tego Ci życzę z całego serca, żeby złośliwe gęby zamilkły!
Ja usłyszałam, od najbliższej osoby, że nie zasługuje na to by byc matka córki, nie muszę wspominać jak mnie bolało...
za Igora [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
reklama
Gosica
Luisa, o rany! Mam nadzieje, ze Twój sen się spełni u mnie już 4dc. Zwykle mam późne ovu wiec jeśli będziemy się starały to prawie w tych samych dniach. Dobra decyzja z termometrem [emoji106]
Leeleth, przykro mi ze musiałaś usłyszeć takie słowa od najbliższej osoby. Nie bierz tego do siebie! To nie prawda! Kto jak kto, ale Ty zasługujesz nie tylko na 1 córeczkę, ale na gromadkę!
Leeleth, przykro mi ze musiałaś usłyszeć takie słowa od najbliższej osoby. Nie bierz tego do siebie! To nie prawda! Kto jak kto, ale Ty zasługujesz nie tylko na 1 córeczkę, ale na gromadkę!
Podziel się: