reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Gosica ja po biochemicznej w kwietniu 2016, w maju już byłam w ciąży. Moja kochana ciąża obecnie śpi słodko w łóżeczku, także, głowa do góry!

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Gosica a ja powiem inaczej! Chodź wiem se to jest okropnie trudne i niesprawiedliwe to nic nie dzieje się z przypadku! :) uszy do góry klata do przodu i trzeba czekać na koleją szanse. Wierzę, i życzę Ci tak baaaardzo baaaardzo baaaardzo dwóch kresek niebawem :) kolejny cykl jest Twój Piękna! ;)

Anija82, dziękuje! [emoji9]
Mihasiaa, Luisa, szczerze to na to licze.chce jak najszybciej dostać @ już o tym myśle. Trudno, tak czasem bywa. Natura wie co robi.
Szczypiorkowa, po tym całym dniu jestem mega wykończona, już się wypoziomowalam. Ald obiecuje ze jutro cycki do góry, uszy tez i postaram się iść do przodu i walczyć o kolejna ciaze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :)

Wczoraj testy w ciągu dnia już zaczynały ciemnieć. Przed snem znowu blady, dzisiaj rano to samo. Temp dzisiaj dużo spadła. Owu coś się zdecydować nie chce o_O

Luisa, a jak Twoja owu, przylazła w końcu?

Leeleeth, jak u Ciebie sytuacja na froncie? :D

Marzycielka, Kruszynka jak u Was? Szczypiorkowa się wczoraj meldowała :)

Imama? Coś się nie odzywałaś, jak tam?

Miciurka, ten cykl odpuszczacie?

@baby_girl wczoraj pisałam, ze testy ciemnieją to mam biało, wiec robię dalej i czekam.
Walczę z pH dalej, mam nadzieje, ze przesyłka dojdzie z tym replensem i rephreshem. W sumie to ciekawe czemu rephresh u mnie nie trzyma tych 4
Popołudniu było pięknie 4, wieczorem tez a rano 5 jak w mordę [emoji17]
Mam pytanie, czy wasz rephresh tez robi sie tak biały i grudkowaty w srodku? Bo u mnie sie ścina i wyglada jak pergamin zmoczony (wybaczcie opisy [emoji38]) i tak sobie myśle, ze może on cos nie teges[emoji848]

Dopiero trzeci cykl a ja mam już dość [emoji17]

Baby girl chyba była ale to wnioskuje po śluzie a nie po testach one są albo jakies lipne ( niebieskie Allegro ) albo pik jest w nocy i nie umiem wyłapać

Moj represh jest przezroczysty żelowy. Moze on byl gdzies naruszony, w sensie, ze uszkodzona tubka, ze nie trzyma Ci ph... Moj sie scina dopiero wewnątrz, jak pobieram mocz do badania LH to widze właśnie takie pergaminowe grudki plywajace.

Baby girl chyba była ale to wnioskuje po śluzie a nie po testach one są albo jakies lipne ( niebieskie Allegro ) albo pik jest w nocy i nie umiem wyłapać

Mam te same, niebieskie z Allegro i mi pokazują dobrze. A czekasz z odczytaniem 10-15 minut?

@mihasiaa chodziło mi właśnie, ze po aplikacji robi sie taki papierowy, nieprzezroczysty. Z tubki wychodzi bezbarwny żel [emoji6]
Czyli Ok jest, to już zupełnie nie wiem czemu nie trzyma tego pH.
A Ty sprawdzasz pH? Jak Ci trzyma, na jakim poziomie?

reklama
Ja mam dzis strasznego doła, az poklocilam sie z mezem. Cykl przeszedl mi koło nosa, a były sprzyjajace warunki :( Mialam wczoraj zadzialac z mezem wieczorem, a on do mnie, ze nie jest maszynka i nie ma teraz ochoty, ze w nocy. A w nocy dupa, mlody obudzil sie o 22 i nie chcial spac do 1, pozniej tylko chcial zasnac z nami w lozku i tak wszyscy zasnelismy. Mam dzisiaj takiego nerwa, ze szok ;(

Do góry