reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Gosica
Anija82, dziękuje! [emoji9]
Mihasiaa, Luisa, szczerze to na to licze.chce jak najszybciej dostać @ już o tym myśle. Trudno, tak czasem bywa. Natura wie co robi.
Szczypiorkowa, po tym całym dniu jestem mega wykończona, już się wypoziomowalam. Ald obiecuje ze jutro cycki do góry, uszy tez i postaram się iść do przodu i walczyć o kolejna ciaze.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mihasiaa, Luisa, szczerze to na to licze.chce jak najszybciej dostać @ już o tym myśle. Trudno, tak czasem bywa. Natura wie co robi.
Szczypiorkowa, po tym całym dniu jestem mega wykończona, już się wypoziomowalam. Ald obiecuje ze jutro cycki do góry, uszy tez i postaram się iść do przodu i walczyć o kolejna ciaze.
baby_girl
Hej Dziewczyny
Wczoraj testy w ciągu dnia już zaczynały ciemnieć. Przed snem znowu blady, dzisiaj rano to samo. Temp dzisiaj dużo spadła. Owu coś się zdecydować nie chce
Luisa, a jak Twoja owu, przylazła w końcu?
Leeleeth, jak u Ciebie sytuacja na froncie?
Marzycielka, Kruszynka jak u Was? Szczypiorkowa się wczoraj meldowała
Imama? Coś się nie odzywałaś, jak tam?
Miciurka, ten cykl odpuszczacie?
Wczoraj testy w ciągu dnia już zaczynały ciemnieć. Przed snem znowu blady, dzisiaj rano to samo. Temp dzisiaj dużo spadła. Owu coś się zdecydować nie chce
Luisa, a jak Twoja owu, przylazła w końcu?
Leeleeth, jak u Ciebie sytuacja na froncie?
Marzycielka, Kruszynka jak u Was? Szczypiorkowa się wczoraj meldowała
Imama? Coś się nie odzywałaś, jak tam?
Miciurka, ten cykl odpuszczacie?
@baby_girl wczoraj pisałam, ze testy ciemnieją to mam biało, wiec robię dalej i czekam.
Walczę z pH dalej, mam nadzieje, ze przesyłka dojdzie z tym replensem i rephreshem. W sumie to ciekawe czemu rephresh u mnie nie trzyma tych 4
Popołudniu było pięknie 4, wieczorem tez a rano 5 jak w mordę [emoji17]
Mam pytanie, czy wasz rephresh tez robi sie tak biały i grudkowaty w srodku? Bo u mnie sie ścina i wyglada jak pergamin zmoczony (wybaczcie opisy [emoji38]) i tak sobie myśle, ze może on cos nie teges[emoji848]
Dopiero trzeci cykl a ja mam już dość [emoji17]
Walczę z pH dalej, mam nadzieje, ze przesyłka dojdzie z tym replensem i rephreshem. W sumie to ciekawe czemu rephresh u mnie nie trzyma tych 4
Popołudniu było pięknie 4, wieczorem tez a rano 5 jak w mordę [emoji17]
Mam pytanie, czy wasz rephresh tez robi sie tak biały i grudkowaty w srodku? Bo u mnie sie ścina i wyglada jak pergamin zmoczony (wybaczcie opisy [emoji38]) i tak sobie myśle, ze może on cos nie teges[emoji848]
Dopiero trzeci cykl a ja mam już dość [emoji17]
mihasiaaa
Moj represh jest przezroczysty żelowy. Moze on byl gdzies naruszony, w sensie, ze uszkodzona tubka, ze nie trzyma Ci ph... Moj sie scina dopiero wewnątrz, jak pobieram mocz do badania LH to widze właśnie takie pergaminowe grudki plywajace.
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Baby girl chyba była ale to wnioskuje po śluzie a nie po testach one są albo jakies lipne ( niebieskie Allegro ) albo pik jest w nocy i nie umiem wyłapać
Mam te same, niebieskie z Allegro i mi pokazują dobrze. A czekasz z odczytaniem 10-15 minut?
@mihasiaa chodziło mi właśnie, ze po aplikacji robi sie taki papierowy, nieprzezroczysty. Z tubki wychodzi bezbarwny żel [emoji6]
Czyli Ok jest, to już zupełnie nie wiem czemu nie trzyma tego pH.
A Ty sprawdzasz pH? Jak Ci trzyma, na jakim poziomie?
reklama
mihasiaaa
Ja mam dzis strasznego doła, az poklocilam sie z mezem. Cykl przeszedl mi koło nosa, a były sprzyjajace warunki Mialam wczoraj zadzialac z mezem wieczorem, a on do mnie, ze nie jest maszynka i nie ma teraz ochoty, ze w nocy. A w nocy dupa, mlody obudzil sie o 22 i nie chcial spac do 1, pozniej tylko chcial zasnac z nami w lozku i tak wszyscy zasnelismy. Mam dzisiaj takiego nerwa, ze szok ;(
Podziel się: