reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dziewczyny a ja właśnie czytam i czytam, że niby na dziewczynki powinno sie jesc slodycze..głownie czekolada i kakao...no i badz tu madrym

reklama
Boziu kitka zmartwiłas mnie ;(
Aż mi złe jak pomyśle ze nie będę miała córeczki przez swoje łakomstwo!

Szczypiorkowa chyba tez nie jadła
Słodkiego .... :(

Bu... równy miesiąc do starań...

@Luisa2018 ja gdzies czytałam,że czekolade....sama juz nie wiem..przydałby się osobny wątek, żeby szczęsliwe mamusie i cięzaróweczki mogły napisac jakie zasady przestrzegały i czy sprawdziła się płeć czy też nie...Ty też w kwietniu staranka??

Hej dziewczyny my dzis mielismy male tapetowanie weszlam ale nie mialam.czasu odp. Niby tylko kilka paskow a tyle.roboty ze hej a pomiedzy nogami biegajace dzieci lol, nawet w miare.prosto nam.wyszlo [emoji23][emoji23], maz oczywiscie sie wkurzył bo tapeta byla gruba i noz mial jakis tępy pozniej jakis inny wzial i nie dawal rady tapecie dalej jakby tępawy a byl ostry takze nie wiem nam sie troche zadarło,i mezus specjalista naburmuszony chodzil hehe :D

No wiec tak inositol sie dowiedzialam ze obniza testosteron i dziala.dobrze na "jakosc jajeczka", czyli podobnie jak LR bo tez obniza testo,

Luisa-no generalnie wazne zebys sie miesciła w kaloriach ale.lepiej odstapic od slodyczy zeby cukier mial szanse spasc,

Belle -u nas na bogato dzis karkoweczka pieczona mniam, jutro mamy latania to nawet mam.z glowy obiad starszy w przedszkolu dostanie a mlodszy juz ma.ogarniete kotlety mielone w ktore wpycham mu rozne warzywa,

Leeleeth-na amazon to jest jakis miesieczny abonament kindle zeby wykupic i kosztuje 8 funtow za miecha i dlatego jest pokazane ze ksiazka.za free i generalnie obi sciagaja kase z konta i o to tam biega.

Gosica-dostalas moze swoja kopie ksiazki baby dust ? Jestes na BDM ? Napisz do tej kathryn taylor albo Bonnie nie pamietam jak ona sie nazywa, priva i niech ci wysylaja pdf,

Grabcia-bedzie dobrze jak cos to pytaj jak wiem.odpowiem jak nie wiem.zawsze.moge zapytac kogos kto wie [emoji23] ;) heh

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, pisałam do tej babki z BDM, ale mnie olali. Nie wysłali książki nie wspominając o mailu [emoji30]
Ja mam podobnie jeśli chodzi o słodycze-nie potrafie ich sobie odmówić. Nie jem dużo, ale jeśli już jem to raczej staram się po głównym posiłku np.obiedzie.
Nas tez czeka tapetowanie , malowanie. Wiosna idzie, wypadałoby cos zrobić.
Ja już czekam na @ jak na zbawienie. Czekam tez ns Inofem, może jutro dotrze to od razu zacznę pic. Któraś z dziewczyn pisała ze 1 saszetka, a leczniczo 2? Dziewczyny ile tego pijecie? Fajnie, ze poprawia to jakość jajeczka clo ma podobne dzialanie, wiec jajeczko będzie miało jakość ze fju fju [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka uwielbiam czytać twoje opisy dnia codziennego [emoji23]fajnie że macie już odświeżone, zawsze to cos innego.
No widzisz Luisa2018 dla mnie zrobić dziewczynkę to pryk myk, jedna mam 'na króliczka' a druga z e4d hehe i wszystko nieświadomie. A dla mnie zrobienie chłopca to mega nieosiągalne marzenie.
Nie jedz cukru to bleee tfu tfu [emoji5]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia tak ja w kwietniu dokładnie za mówiąc mam owulke heh no i miesiąc mam
Zamiar przeżyć bez słodkiego!!!

Miciurka mi słabo na słowo remont rok temu była jazda remontowa a teraz przy małym i tak wszystko do odmalowania znowu heh

Kitqa tak cukier to samo zło eh

@Luisa2018 to ja od dziś też nie jem słodkiego :) zobaczymy która z nas dłużej wytrzyma :) no ja niestety tez dopiero bede w kwietniu bede sie starac o ile wszystko bedzie ok :D
My w tym roku tez mał remonty...konczymy podwórko, pozniej zmiana podłog i podciagamy ogrzewanie z kominka..ahh uroki otrzymania domu zrobionego przez kogoś..ale cóz nie narzekam fajnie ze dostalismy ale prawde mowiac włozymy tutaj tyle kasy, że wybudowalibysmy nowy...

Może któraś z was jest tutaj od początku..kojarzycie może ilu mamusiom udało się zaplanować płeć?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja tu cały czas jestem i czytam. Studiuję każdy wpis, nawet po kilka razy.

Pochwalę się, że z dieta i cukrem idzie mi coraz lepiej. Daje rade herbacie bez cukru a czasem poslodze sobie ksylitolem (podobno nie podnosi glukozy we krwi). Jem co prawda o 9 (dziś wyjątkowo o 10!!) ale budzę się o 6. To i tak dobrze bo ja jadłam zaraz po otwarciu oczu. Potem obiad o 13 i kolacja 16. Przyznaję się że dziś zgrzeszylam z dwoma markizami:p.
A wy jak czasowo rozłożone macie posiłki? Ile h po wstaniu jecie coś?
Jak siadam do śniadania to zjadłam tak dużo że się sama sobie dziwię. Tylko że ja kiedyś cały czas coś mielilam i nie widac było ile zjadlam. Ale waga na dziś -1,5kg
Dziś pierwszy raz coś pocwiczylam:cool2:. Chłopaki też machaly nogami ze mna.

Lukrecja u mnie poszła w ruch i żurawina, trochę wcześniej niż od 1dc bo ja mam krótka 1 fazę i chce żeby to było chociaż te 14 dni.
Męża już też faszeruje po przerwie. Po 3 tabletkach lukrecji odczuł jej skutki. Ale się nameczyl żeby skonczyc:o

Zastanawiam sie nad clo tylko jak to zdobyć jak u mnie wszystko ok, cykle regularne.

Do góry