Hej dziewczyny my dzis mielismy male tapetowanie weszlam ale nie mialam.czasu odp. Niby tylko kilka paskow a tyle.roboty ze hej a pomiedzy nogami biegajace dzieci lol, nawet w miare.prosto nam.wyszlo [emoji23][emoji23], maz oczywiscie sie wkurzył bo tapeta byla gruba i noz mial jakis tępy pozniej jakis inny wzial i nie dawal rady tapecie dalej jakby tępawy a byl ostry takze nie wiem nam sie troche zadarło,i mezus specjalista naburmuszony chodzil hehe
No wiec tak inositol sie dowiedzialam ze obniza testosteron i dziala.dobrze na "jakosc jajeczka", czyli podobnie jak LR bo tez obniza testo,
Luisa-no generalnie wazne zebys sie miesciła w kaloriach ale.lepiej odstapic od slodyczy zeby cukier mial szanse spasc,
Belle -u nas na bogato dzis karkoweczka pieczona mniam, jutro mamy latania to nawet mam.z glowy obiad starszy w przedszkolu dostanie a mlodszy juz ma.ogarniete kotlety mielone w ktore wpycham mu rozne warzywa,
Leeleeth-na amazon to jest jakis miesieczny abonament kindle zeby wykupic i kosztuje 8 funtow za miecha i dlatego jest pokazane ze ksiazka.za free i generalnie obi sciagaja kase z konta i o to tam biega.
Gosica-dostalas moze swoja kopie ksiazki baby dust ? Jestes na BDM ? Napisz do tej kathryn taylor albo Bonnie nie pamietam jak ona sie nazywa, priva i niech ci wysylaja pdf,
Grabcia-bedzie dobrze jak cos to pytaj jak wiem.odpowiem jak nie wiem.zawsze.moge zapytac kogos kto wie [emoji23]
heh
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom