reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth, dzieki ze pytasz. U mnie OK. Korzystam ze słoneczka i siedzę na ławeczce. Już nie rozmyślam, co będzie to będzie. Za 9 dni test-zobaczymy [emoji12]
Dziewczyny, mam nadzieje ze Rez macie szanse korzystać z wiosennej pogody.
Kinga, to kciuki za testowanie.
Baby_girl, naokees trochę za wczesnie. Może to plamienie implatancyjne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Kinga_1 Dobrze sie wstrzelilscie, wyszedł spontan no i ta kawka [emoji57] będzie dobrze!
Bądź dobrej myśli

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga- mala zmiana to zawsze jakas zmiana ;) nie martw sie ! Ta kawa zrobi swoje :D

Anija- od okresu do owulacji suple,szyszki moze brac caly czas

Kitqa-a jak tam dziewczyny twoje :)?

Tu chyba nie mozna filmiku dodac ? Orientujecie sie ? Bo jakbym znalazla vid. sperme po kawie to bym tu zapuscila hehe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka szkoda, że teraz nie wyszło. Uszy do góry i w kolejnym cyklu się uda :)

Kinga super staranka :) czekam niecierpliwie na efekty.

Czyli dziewczyny mówicie, że sperma po kawę u faceta bardziej chlopczykowa? :D

@kinga_z1 hahaha ale się cieszę że sprobiwaliscie :) teraz będę przeżywać jakbym sama miała testować!!! :)
Jak teraz myślę o tej naszej 'technice' poczęcie Igora to, to się wogole 'kupy nie trzyma' [emoji52] jeju ja naprawdę mam nadzieję i głęboko wierzę w to, że to będzie chłopak...

Bo u Was to pewnik [emoji41] obie to wiemy!

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Miciurka dzięki Bogu mojej pierworodnej trochę się polepszyło i nie krzyczy już po nocach:) choć nadal mam czasem ochotę ją udusić [emoji41] wszędzie jej pełno i ciągle się rządzi. a młodsza to anioł nie dziecko. Klika nocy temu przespała nam cała noc [emoji3]
Justyna_maj2017 zamiast kawy możesz również podać mężowi do wypicia redbula ;)

Edit: Miciurka chyba nie da się wstawić filmiku, ale możesz podać nam do niego linka [emoji5]️
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@kinga_z1 hahaha ale się cieszę że sprobiwaliscie :) teraz będę przeżywać jakbym sama miała testować!!! :)
Jak teraz myślę o tej naszej 'technice' poczęcie Igora to, to się wogole 'kupy nie trzyma' [emoji52] jeju ja naprawdę mam nadzieję i głęboko wierzę w to, że to będzie chłopak...

Bo u Was to pewnik [emoji41] obie to wiemy!

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
@szczypiorkowa12345 przypominam że mam córkę z owulacji [emoji6] więc naprawdę w moim przypadku wszystko jest mozliwe[emoji2] to tylko teorie ale naprawdę pokładam jedynie nadzieję teraz w diecie bo reszta taka sama jak z córką. O ile w ogóle zaskoczylismy. Dzięki za kciuki [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie z tych głupich [emoji85]Dziewczyny czy owu może wystąpić a dopiero pózniej testy pokażą kreski?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth, moim zdaniem nie. Owu występuje po wyrzucie LH. A testy owu wykrywają LH właśnie i jeśli jest wyrzut - kreski testowe ciemnieją. Test owu może być pozytywny w trakcie i po owu, bo LH może powoli spadać. Ale jeśli się robi testy owu jeszcze przed owulacją, to wyjdzie najpierw test, a potem będzie owulacja ;)

Zatestowałam. 9dpo - teoretycznie za wcześnie, ale jeśli 2 poprzednie dni plamiłam i było to implantacyjne, to dzisiaj powinien test już wyjść, choćby cień cienia. A tu biel wizira oczywiście... nie wiem w sumie po co ciążowy robiłam, skoro owulacyjny pokazał mikro bladziocha, no ale dobra :zawstydzona/y:

@Miciur-ka powiedz mi proszę jak brać duphaston w następnym cyklu? Od którego dnia? Np 2 dni po owulacji? Dzień po? I ile tabletek dziennie?
Spróbuję z dupkiem kolejny cykl i chyba będę musiała skończyć staranka :( nie zrezygnuję z kolejnej rzeczy, bo i tak już odpuściłam wiele dziewczynkowych - nie miałam j&d, zakwaszałam się mega mało, abstynencja była krótka, staranka dzień przed owu itd... to jak jeszcze coś odpuszczę, to chłopca ustrzelę i po starankach.

reklama
Do góry