reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth, dzieki ze pytasz. U mnie OK. Korzystam ze słoneczka i siedzę na ławeczce. Już nie rozmyślam, co będzie to będzie. Za 9 dni test-zobaczymy [emoji12]
Dziewczyny, mam nadzieje ze Rez macie szanse korzystać z wiosennej pogody.
Kinga, to kciuki za testowanie.
Baby_girl, naokees trochę za wczesnie. Może to plamienie implatancyjne.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Kinga_1 Dobrze sie wstrzelilscie, wyszedł spontan no i ta kawka [emoji57] będzie dobrze!
Bądź dobrej myśli

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kinga- mala zmiana to zawsze jakas zmiana ;) nie martw sie ! Ta kawa zrobi swoje :D

Anija- od okresu do owulacji suple,szyszki moze brac caly czas

Kitqa-a jak tam dziewczyny twoje :)?

Tu chyba nie mozna filmiku dodac ? Orientujecie sie ? Bo jakbym znalazla vid. sperme po kawie to bym tu zapuscila hehe

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka szkoda, że teraz nie wyszło. Uszy do góry i w kolejnym cyklu się uda :)

Kinga super staranka :) czekam niecierpliwie na efekty.

Czyli dziewczyny mówicie, że sperma po kawę u faceta bardziej chlopczykowa? :D

@kinga_z1 hahaha ale się cieszę że sprobiwaliscie :) teraz będę przeżywać jakbym sama miała testować!!! :)
Jak teraz myślę o tej naszej 'technice' poczęcie Igora to, to się wogole 'kupy nie trzyma' [emoji52] jeju ja naprawdę mam nadzieję i głęboko wierzę w to, że to będzie chłopak...

Bo u Was to pewnik [emoji41] obie to wiemy!

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

Miciurka dzięki Bogu mojej pierworodnej trochę się polepszyło i nie krzyczy już po nocach:) choć nadal mam czasem ochotę ją udusić [emoji41] wszędzie jej pełno i ciągle się rządzi. a młodsza to anioł nie dziecko. Klika nocy temu przespała nam cała noc [emoji3]
Justyna_maj2017 zamiast kawy możesz również podać mężowi do wypicia redbula ;)

Edit: Miciurka chyba nie da się wstawić filmiku, ale możesz podać nam do niego linka [emoji5]️
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@kinga_z1 hahaha ale się cieszę że sprobiwaliscie :) teraz będę przeżywać jakbym sama miała testować!!! :)
Jak teraz myślę o tej naszej 'technice' poczęcie Igora to, to się wogole 'kupy nie trzyma' [emoji52] jeju ja naprawdę mam nadzieję i głęboko wierzę w to, że to będzie chłopak...

Bo u Was to pewnik [emoji41] obie to wiemy!

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
@szczypiorkowa12345 przypominam że mam córkę z owulacji [emoji6] więc naprawdę w moim przypadku wszystko jest mozliwe[emoji2] to tylko teorie ale naprawdę pokładam jedynie nadzieję teraz w diecie bo reszta taka sama jak z córką. O ile w ogóle zaskoczylismy. Dzięki za kciuki [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie z tych głupich [emoji85]Dziewczyny czy owu może wystąpić a dopiero pózniej testy pokażą kreski?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leeleeth, moim zdaniem nie. Owu występuje po wyrzucie LH. A testy owu wykrywają LH właśnie i jeśli jest wyrzut - kreski testowe ciemnieją. Test owu może być pozytywny w trakcie i po owu, bo LH może powoli spadać. Ale jeśli się robi testy owu jeszcze przed owulacją, to wyjdzie najpierw test, a potem będzie owulacja ;)

Zatestowałam. 9dpo - teoretycznie za wcześnie, ale jeśli 2 poprzednie dni plamiłam i było to implantacyjne, to dzisiaj powinien test już wyjść, choćby cień cienia. A tu biel wizira oczywiście... nie wiem w sumie po co ciążowy robiłam, skoro owulacyjny pokazał mikro bladziocha, no ale dobra :zawstydzona/y:

@Miciur-ka powiedz mi proszę jak brać duphaston w następnym cyklu? Od którego dnia? Np 2 dni po owulacji? Dzień po? I ile tabletek dziennie?
Spróbuję z dupkiem kolejny cykl i chyba będę musiała skończyć staranka :( nie zrezygnuję z kolejnej rzeczy, bo i tak już odpuściłam wiele dziewczynkowych - nie miałam j&d, zakwaszałam się mega mało, abstynencja była krótka, staranka dzień przed owu itd... to jak jeszcze coś odpuszczę, to chłopca ustrzelę i po starankach.

reklama
Do góry