reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc wszystkim czasem was czytam w wolnej chwili ale nie jestem kazdego dnia na bieżąco..
U mnie w miare ok. W tym miesiacu spoznia mi sie @ juz 2 dni... Jeszcze nie panikuje bo sex byl na 5 dni przed owulacja wiec w sumie niewielke szansę na poczecie ale zwykle owu mam? w 17 dniu cyklu a teraz byla w 15... Wiec juz 13 dni po owu jak do czwartku nie przyjdzie to zrobię test...
Wszystkim staraczkom zycze powodzenia w planowaniu a ciezarnym zdrowia i spokoju...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc wszystkim czasem was czytam w wolnej chwili ale nie jestem kazdego dnia na bieżąco..
U mnie w miare ok. W tym miesiacu spoznia mi sie @ juz 2 dni... Jeszcze nie panikuje bo sex byl na 5 dni przed owulacja wiec w sumie niewielke szansę na poczecie ale zwykle owu mam? w 17 dniu cyklu a teraz byla w 15... Wiec juz 13 dni po owu jak do czwartku nie przyjdzie to zrobię test...
Wszystkim staraczkom zycze powodzenia w planowaniu a ciezarnym zdrowia i spokoju...

Maran- atha fajnie że zaglądasz ja też staram się jak tylko mi czas na to pozwala podczytywać co u dziewczyn no no jak już ma być wpadka to może a właściwie musi być to ten synuś mamusi Trzymam kciuki niech wszystko będzie po twojej myśli

Ja z takiego pięć dni przed nic nie będzie mam słodkiego półroczniaka [emoji7]
Ty na chłopczyka sie starasz?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja się pytam JAK?! no jak chłopiec jak to ma być w sama samiuśka owu?! [emoji23]
Naprawdę teoria że nasze jajeczka i macie maja swoje życie przechodzi do potwierdzenia na miarę naukowego [emoji23][emoji39]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj.
Powodzenia [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Maran-atha to mocne kciuki za 2 kreseczki no i kciuki za synka bo pamiętam że staralas się o synka a masz corcie. Może teraz bez planowania i cudowania będzie synek mamusi, tego Ci życzę ✊✊✊
Odezwij się jak i co.

Wrrrr co za durna nowa aplikacja się zrobiła... Jak ja mam teraz wejść odrazu w obserwowane wątki a nie w całe forum [emoji849]
@maran-atha witaj w gronie staraczek chłopczykowych :) ja juz w sumie w 7tyg/8tyg ale też próby były na chłopca... Zobaczymy :) Ma być Igor [emoji7]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja też z takiego 5 dni przed owu mam drugiego synka ;) na bank nie było wcześniej owu, jak już, to później hehe

Imama, Miciurka Wy to mega specjalistki jesteście! Ovufriend wyznaczył mi owu na 14dc, dokładnie tak jak powiedziałyście :)

Marantha, a wczoraj myślałam o Tobie, że dawno się nie odzywałaś i ciekawe co u Was :) powodzenia!!!

Mnie tez to wkurza szczypiorkowa:/ i jak wchodze w powiadomienie to mi muli albo nic nie pokazuje i musze uruchamiać ponownie.
Moj maz stwierdzil ze sie bedziemy starac w nastepnym cyklu [emoji14] niewazne kiedy sie urodzi wazne ze ta corka hihi .
Poza tyn wiadomo ze sie za pierwszym razem nie uda pewnie [emoji14]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się pytam JAK?! no jak chłopiec jak to ma być w sama samiuśka owu?! [emoji23]
Naprawdę teoria że nasze jajeczka i macie maja swoje życie przechodzi do potwierdzenia na miarę naukowego [emoji23][emoji39]

Mnie nie pytaj jak [emoji851]
Cokolwiek zrobię to zawsze wyskakuje chłopczyk [emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz czepiłam sie bdm i tak próbuje sie wstrzelić na dwa dni przed owu [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry