reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc wszystkim czasem was czytam w wolnej chwili ale nie jestem kazdego dnia na bieżąco..
U mnie w miare ok. W tym miesiacu spoznia mi sie @ juz 2 dni... Jeszcze nie panikuje bo sex byl na 5 dni przed owulacja wiec w sumie niewielke szansę na poczecie ale zwykle owu mam? w 17 dniu cyklu a teraz byla w 15... Wiec juz 13 dni po owu jak do czwartku nie przyjdzie to zrobię test...
Wszystkim staraczkom zycze powodzenia w planowaniu a ciezarnym zdrowia i spokoju...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc wszystkim czasem was czytam w wolnej chwili ale nie jestem kazdego dnia na bieżąco..
U mnie w miare ok. W tym miesiacu spoznia mi sie @ juz 2 dni... Jeszcze nie panikuje bo sex byl na 5 dni przed owulacja wiec w sumie niewielke szansę na poczecie ale zwykle owu mam? w 17 dniu cyklu a teraz byla w 15... Wiec juz 13 dni po owu jak do czwartku nie przyjdzie to zrobię test...
Wszystkim staraczkom zycze powodzenia w planowaniu a ciezarnym zdrowia i spokoju...

Maran- atha fajnie że zaglądasz ja też staram się jak tylko mi czas na to pozwala podczytywać co u dziewczyn no no jak już ma być wpadka to może a właściwie musi być to ten synuś mamusi Trzymam kciuki niech wszystko będzie po twojej myśli

Ja z takiego pięć dni przed nic nie będzie mam słodkiego półroczniaka [emoji7]
Ty na chłopczyka sie starasz?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja się pytam JAK?! no jak chłopiec jak to ma być w sama samiuśka owu?! [emoji23]
Naprawdę teoria że nasze jajeczka i macie maja swoje życie przechodzi do potwierdzenia na miarę naukowego [emoji23][emoji39]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj.
Powodzenia [emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Maran-atha to mocne kciuki za 2 kreseczki no i kciuki za synka bo pamiętam że staralas się o synka a masz corcie. Może teraz bez planowania i cudowania będzie synek mamusi, tego Ci życzę ✊✊✊
Odezwij się jak i co.

Wrrrr co za durna nowa aplikacja się zrobiła... Jak ja mam teraz wejść odrazu w obserwowane wątki a nie w całe forum [emoji849]
@maran-atha witaj w gronie staraczek chłopczykowych :) ja juz w sumie w 7tyg/8tyg ale też próby były na chłopca... Zobaczymy :) Ma być Igor [emoji7]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja też z takiego 5 dni przed owu mam drugiego synka ;) na bank nie było wcześniej owu, jak już, to później hehe

Imama, Miciurka Wy to mega specjalistki jesteście! Ovufriend wyznaczył mi owu na 14dc, dokładnie tak jak powiedziałyście :)

Marantha, a wczoraj myślałam o Tobie, że dawno się nie odzywałaś i ciekawe co u Was :) powodzenia!!!

Mnie tez to wkurza szczypiorkowa:/ i jak wchodze w powiadomienie to mi muli albo nic nie pokazuje i musze uruchamiać ponownie.
Moj maz stwierdzil ze sie bedziemy starac w nastepnym cyklu [emoji14] niewazne kiedy sie urodzi wazne ze ta corka hihi .
Poza tyn wiadomo ze sie za pierwszym razem nie uda pewnie [emoji14]

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się pytam JAK?! no jak chłopiec jak to ma być w sama samiuśka owu?! [emoji23]
Naprawdę teoria że nasze jajeczka i macie maja swoje życie przechodzi do potwierdzenia na miarę naukowego [emoji23][emoji39]

Mnie nie pytaj jak [emoji851]
Cokolwiek zrobię to zawsze wyskakuje chłopczyk [emoji23][emoji23][emoji23]
Teraz czepiłam sie bdm i tak próbuje sie wstrzelić na dwa dni przed owu [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry