reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U mnie sluchajcie owu byla 4 marca a spadku jak nie bylo tak nie ma. Widac kicha z tym moim pomiarem przy cyrkach nocnych
76735350cb1881da32b6bbd74cbdc698.jpg

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie sluchajcie owu byla 4 marca a spadku jak nie bylo tak nie ma. Widac kicha z tym moim pomiarem przy cyrkach nocnych
76735350cb1881da32b6bbd74cbdc698.jpg

U mnie jeśli jutro temp w górę pójdzie to trzeci raz owu mi wyznaczy [emoji41]
Jajo musi byc dziewczynkowe, ze takie niezdecydowane [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ehhhh to dziewczyny wychodzi na to, że te nasze teorie wszystkie to o kant dupy rozbić [emoji39] @Miciur-ka jeszcze nadzieja na biznesy z Twoim laboratorium [emoji41]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak uważam szanse na płeć są ale 50/50[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Też tak uważam szanse na płeć są ale 50/50[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Od ponad toku jestem na forum i widzę jak to się układa. Wg mnie czy robiąc le, suple i inne takie czy poprostu się starając jest to takie samo prawdopodobieństwo. @Imama mnie przekonała że nie ma co świrować bo jeśli ma być chłopczyk to będzie. Trzeba sie cieszyć, że dzieci zdrowe i tyle [emoji2]
Alem mądrością Was oświeciła [emoji6][emoji312][emoji313]czasem jak błyśnie to aż sama siebie zadziwiam [emoji23][emoji23][emoji23]
U mas śnieg za oknem! A u Was jaka aura?

atdc9vvjktz16vlw.png

U nas szaro buro.starszy obudzil sie z katarem w nocy juz stekal kichalprychal i smaral. I tak o to byl w przedszkolu uwaga! Az 2 dni....

U nas szaro buro.starszy obudzil sie z katarem w nocy juz stekal kichalprychal i smaral. I tak o to byl w przedszkolu uwaga! Az 2 dni....

To tak jak i mój. Został w do u bo musi sie wykurować. Ma operacje 16 wiec musi byc zdrowy. Ale pochodził tydzień. [emoji2]

atdc9vvjktz16vlw.png

Gosica i co działaliście wczoraj?
Maran witaj. Dobrze ze u Ciebie wszystko wporzadku. Oh z ta owu i przesunięciami to częste bardzo i trzeba uważać. Ja właśnie na kalendarzyku boje się polegać. Ale życzę żeby było jak pragniesz [emoji170]
Szczypiorkowa mój syn drugi jest tez z 5 dni przed owu bo wierzyłam ze odstęp da mi córkę [emoji6]
Baby_girl widzisz to kciuki za owocny cykl!
Leeleeth u Ciebie ma być córka wiec nie panikuj [emoji166][emoji23]
Ale na forum widać ze to naprawdę szczęście trzeba mieć. Dużo kombinacji niestety nam nie zagwarantuje płci także nie ma co tracić miesięcy na staranka tylko naprawdę modyfikować. Już naprawdę dużo się tego naczytałam [emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja się staram żeby było po prostu inaczej niż z chłopakami odnośnie naszego odżywiana wiec stawiam na dietę i sport u siebie. Ale nie liczę ile białka itp bo bym zwariowała. U męża suple ale nie wykluczam ze zrezygnujemy z nich po czasie :)

reklama
U nas tez szaro, buro i ponuro ;( na szczęście moi chłopcy się trzymają. Młodszy prychał, ale syropek z cebuli pomógł i już nie ma kataru.
Imama, wczoraj zadzialalismy, bałam się ze dzisiaj będzie za późno. Zrobiłam j&d, ale naprawdę małe po OK.25 min, leciutko Rephresh do 4,5-4,7. Jak wstałam to pH się ładnie trzyma, ale wzięłam do pracy paseczki i w razie czego będę aplikować troszeczkę Rephresh. Dzisiaj był spadek temp o 0,2, troszkę śluzu przezroczystego. Hmm może już jutro skok[emoji56] ah nie mogę się doczekać testowania!
Marantha, myśle ze jeszcze za wczesnie gdybać żeby to była ciąża, z odstępu 5-dniowego wydaje mi się ze ciężko zajść.
Luisa, myśle ze szyszki warto zostawić bo są neutralne. A kiedyś Arfix udało się zajść w ciaze jak mąż brał szyszki bo Lukrecji nie mógł, a w rodzinie mieli sporo chłopaków.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry