reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jasne że zapisze choć stres będzie mega wybieram się 8 marca gin przyj do czw także idę ostatniego dnia bo mam nadzieję że już [emoji173]️zobaczę....

Moje chłopaki mają 10,i 15 lat także też olbrzymy jak patrzę na swojego 15 latka to nie mogę uwierzyć jest równy już ze mną wzrostem [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@Kruszynka123 masz takie duże dzieci a teraz będzie maleństwo. Co oni na to? Już wiedzą?

reklama
Leeleeth przecież jest dużo różnych węglowodanów : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Superrr:)
Dobrze ze widziałaś serduszko,a tego cudownego dźwięku jeszcze się nasłuchasz :)
Teraz już Ci można oficjalnie gratulowac ciąży i ja to robię z całą serdecznością.

Szczypiorku cieszę się że wszystko dobrze, będzie Boy i bez rRamziego i innych zabobonow, ja wiem że to poprawia humor jak nawet zabobony się sprawdzają ja też tylko dzięki temu do końca wierzyłam w syna a lekarze wg mnie się mylili i jakoś dało się ciążę przetrwać z tymi myślami[emoji6] U Ciebie się potwierdzą więc możesz ładować im statystyki [emoji23][emoji6]
jak młodsza ciąża to chyba dobrze wyczułas owulacje wtedy, i się potwierdziło patrz[emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie ciąża młodsza wiec teoretycznie te próby które były zupełnie 'miękkie' (jak to brzmi[emoji58]. ..) i tak wychodzi ze nie siadło... Ja już nie wiem. Ale wierzę mocno w Igora! :)
@kinga_z1 Ty wiesz ze każde słowo to znak w który ja naorawde wierzę :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Do góry