reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czarodziejka mi wczoraj uswiadomiła zę nawet takie siki jak jak pije rozpuszczalna wpływaja wiec ...ja sie poświęcę ...nie ma co....

Antresola wytrzymała...męzowi powiedziałam ze jak nie będzie materaca dzisiaj i spania na antresoli to nici z serducha dzisiaj wiec pewnie jak będzie trzeba to przyniesie na plecach....

A ja mam punkt z aparatami słuchowy i sprzetem medycznym i artykułami dzieciecymi , ale tutaj gdzie teraz jestem dopiero działa od 2 tygodni wiec jeszcze kiepski ruch bo reklama pójdzie dopiero w przyszłym tygodniu w świat więc mogę byc na bb :)

Kiki witaj ...no może sie w koncu uda cos zmajstrowac....nie wiem ile maz mi da jeszcze kombinowac ....jak sie wkurzy to będa wiury leciały ...hehe a dzidzie zmajtruje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny niema szans żeby was nadrobić:zawstydzona/y: tyle szkrobiecie ze szok!!!

czytam ze macie temat wózkow niewiem czy któraś z Was miała wózek MUTSY ja przeszłam duzo wozkó bo przy malym 3 kupiłam jak był malutki i zostałam przy Mutsy i taki teraz też zamiezam kupic jest rewelacja pod kazdym wzgledem:tak: przynajmniej jak dla mnie :))))) jedno wazne to to ze ja kupowałam 4kołowca nie trzy bo trzy miałam i go szybko sprzedałam bo zle mi sie jezdziło wywracał sie na chodnikach.... tzn dla mnie niepraktyczny, niebezpieczny.... wole czterokołowce.....

co do ubranek to mojego małego ubieram w ZARA, H&M, a buty to tylko PUMA zresztą ja dla siebie też lubie te sklepy:-)

kiki czuje sie dobrze juz mi przeszły mdłości tzn juz dawno ich niemiałam wiec moze sie ich już pozbylam:rofl2:
w piątek 27lutego mam usg wiec czekam na niego....

buziaczki dla kazdej z Was i miłego weekendu

aha anuffi ja też chce takie zdjecia w ciązy!!!!!!!! śliczne!!!!! nawet nigdy niepomyślałam zeby sobie takie zrobić..., ale teraz pomyśle to ostatnia moja ciąza :)))))

masz racje anufifi.takie podejscie jest super i nawet sie nie obejrzysz a fasolinka bedzie pod serduszkiem twoim..mi tez sie udalo w 7 cyklu dopiero...wiec glowa do gory..

Kurcze to i ja się poświęcę i nie będę tej kawy pić...ale od jutra, bo juz zrobiłam i w ogóle :sorry2::sorry2:
Kiki mi to wcale nie spieszno do testowania...ale powinnam gdzies tak za tydzień :tak: będę czekać na @, jak nie przjdzie to wtedy...

Kiki a co sie dzieje z mezem? musicie pogadac! bedzie dobrze!
Aga ja mam mutsy - polecam czterokolowca ze skretna przednia osia!

reklama
Kiki no własnie co to za doły związane z Mężem? Nie mów tak że zostaniesz sama z czwórką dzieci, nikt normalny by Ciebie tak nie potraktował! :szok: A pogaduchy z kumpelą na pewno dobrze Ci zrobią...

Do góry