reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bershka my bysmy tu już wszystkie chciały przejść cykli na miesiące, tak jak Ty :-) a u Ciebie juz niedługo półmetek ciąży :szok: szybko czas leci

Oj, co ja gadam - 1/3 ciązy prawie za Tobą, ehh... liczyc nie umiem:-D

Anufifi no ja Tobie jeszcze jeden cykl daje, co znaczy że w przyszły cykl jest Twój!!! a dokładniej fasolki :-):tak:

ok ;) tylko tak się zastanawiam czy Wam nie jest przykro, ze my ciężarówki jesteśmy dalej na tym wątku a nie dla zaciażonych...ale mnie tak trudno stąd odejść :zawstydzona/y::-(

Bershka no co Ty pleciesz - przykro??? Fajnie własnie, bo jesteście żywym przykładem że może się udac :) A Ty ile się starałaś? Gdzies pewnie pisałaś kiedyś, ale teraz nie odnajdę..

Anufifi ja tam mam zamiar Cię do samego końca dopingować!!! Aż już zajdziesz i ja zajdę, a potem będziemy dopiero o wózkach dyskutować! :-D:-D:-D

To nie chodzi o to, ze Was nie potrzebujemy ..wręcz przeciwnie, tylko o to , że piszemy o swojej ciąży o wizytach na usg , nie chcę Wam robic przykrości ale z drugiej strony ja wierze ze wkrótce ten watek bedzie tylko ciążowy z naszym całym udziałem i całą ekipą tu rządzącą :tak::tak::tak:

nie jest nam przykro ...cieszymy sie ze wam sie udało i jak piszecie ze u was wszystko dobrze ....naprawde ...przynajmniej mnie byłoby przykro jakbyscie sobie poszły....

Pisałam na prywatnym wątku przez 4 lata od czasu zajścia w ciążę do urodzenia syna, zżyłyśmy się bardzo z dziewczynami i zamknęliśmy sobie forum tylko dla nas...tylko, ze niestety powoli ekipa się wykruszyła :-:)-:)-( .... za pierwszym razem starałam się 4 cykle teraz 3

reklama
Nigdzie nie idźcie! Bo mi tez będzie przykro..:tak: Jak już cała nasza "ekipa rządząca" zaciąży to wtedy razem gdzies pójdziemy, albo zmienimy tytuł wątku, hehe...:-D

Do góry