reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
test OWU ciemnieje. COŚ zaczyna się dziać myśle ze owulka będzie w sobotę. A jeszcze 4h temu był blaaaaady.

Pokaz

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Belle moje cykle są 28dniowe. A owulacja wypada mniej więcej w 18 dniu cyklu . Niestety mam krótka fazę lutealna 10 dni ale zaszłam w ciąże z taka faza dwa razy wiec nie panikuje. :)

To test owu, tak jak pisałam był blady 4h temu. Obstawiam ze jutro będą krechy grube a po 24 h owu. Zobaczymy :) mam jeszcze cykl marcowy na testowanie a w kwietniu ruszamy

Załączniki

• 908B7FF2-4FAD-422A-9331-BEC062A74187.jpeg
    908B7FF2-4FAD-422A-9331-BEC062A74187.jpeg
    148,4 KB · Wyświetleń: 63
Belle moje cykle są 28dniowe. A owulacja wypada mniej więcej w 18 dniu cyklu . Niestety mam krótka fazę lutealna 10 dni ale zaszłam w ciąże z taka faza dwa razy wiec nie panikuje. :)

To test owu, tak jak pisałam był blady 4h temu. Obstawiam ze jutro będą krechy grube a po 24 h owu. Zobaczymy :) mam jeszcze cykl marcowy na testowanie a w kwietniu ruszamy
Ja też 28 z tym że owu 14 dnia i wychodzi po testach ze będzie jutro wieczorem lub pojutrze. Kreska na testach prawie,prawie ale jeszcze jej brakuje.
Od wieczora zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu z kierukowum do prawej strony i brzuch napompowany.
Ja też sprawdzam na zapas żeby wiedzieć co i jak. Jeszcze mierze temperaturę.

Belle81 chciałam tez mierzyć temp ale ja wstaje do mojego młodego :/ wprawdzie śpi ze mną he he i tylko na łóżku wstaje nie chodzę itp ale nie wiem czy to miarodajne. I raz mierzylabym o 5 a raz o 7...

Miciur-ka chyba wstaje do dziecka w nocy i też mierzy tempke. Jej zapytaj jaki ma no to patent ;)
No ja co dzień o tej samej porze jak w książce pisze.

reklama
Leeleth, wyobrażam sobie jak musisz się stresować zdrowiej synka. No i ze musicie jechać taki szmat drogi z chorym dzieckiem-to nasze NFZ jest tragiczne. Zdrowka życzę.
Kruszynka i Marzycielka-miałyście bardzo stresujący dzień. Pewnie tez bym tak panikowała. Przyrosty piękne-kciuki za wymarzone płcie.
Dziewczyny, ja używał pasków pH firmy merc, naprawdę polecam: Link do: Paski wskaźnikowe do pH 4,0 - 7,0, Merck - 100 sztuk | Apteka Jak Marzenie
Z tym rephreshem to sama się zastanawiam jak dużo i kiedy go używać. Właśnie wczoraj dotarły, wcześniej uzywalam Medivag tez w żelu, ale szarpnęła siena Rephresh z nadzieja ze może będzie lepszy [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry