reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
test OWU ciemnieje. COŚ zaczyna się dziać myśle ze owulka będzie w sobotę. A jeszcze 4h temu był blaaaaady.

Pokaz

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Belle moje cykle są 28dniowe. A owulacja wypada mniej więcej w 18 dniu cyklu . Niestety mam krótka fazę lutealna 10 dni ale zaszłam w ciąże z taka faza dwa razy wiec nie panikuje. :)

To test owu, tak jak pisałam był blady 4h temu. Obstawiam ze jutro będą krechy grube a po 24 h owu. Zobaczymy :) mam jeszcze cykl marcowy na testowanie a w kwietniu ruszamy

Załączniki

• 908B7FF2-4FAD-422A-9331-BEC062A74187.jpeg
    908B7FF2-4FAD-422A-9331-BEC062A74187.jpeg
    148,4 KB · Wyświetleń: 57
Belle moje cykle są 28dniowe. A owulacja wypada mniej więcej w 18 dniu cyklu . Niestety mam krótka fazę lutealna 10 dni ale zaszłam w ciąże z taka faza dwa razy wiec nie panikuje. :)

To test owu, tak jak pisałam był blady 4h temu. Obstawiam ze jutro będą krechy grube a po 24 h owu. Zobaczymy :) mam jeszcze cykl marcowy na testowanie a w kwietniu ruszamy
Ja też 28 z tym że owu 14 dnia i wychodzi po testach ze będzie jutro wieczorem lub pojutrze. Kreska na testach prawie,prawie ale jeszcze jej brakuje.
Od wieczora zaczęło mnie ciągnąć w podbrzuszu z kierukowum do prawej strony i brzuch napompowany.
Ja też sprawdzam na zapas żeby wiedzieć co i jak. Jeszcze mierze temperaturę.

Belle81 chciałam tez mierzyć temp ale ja wstaje do mojego młodego :/ wprawdzie śpi ze mną he he i tylko na łóżku wstaje nie chodzę itp ale nie wiem czy to miarodajne. I raz mierzylabym o 5 a raz o 7...

Miciur-ka chyba wstaje do dziecka w nocy i też mierzy tempke. Jej zapytaj jaki ma no to patent ;)
No ja co dzień o tej samej porze jak w książce pisze.

reklama
Leeleth, wyobrażam sobie jak musisz się stresować zdrowiej synka. No i ze musicie jechać taki szmat drogi z chorym dzieckiem-to nasze NFZ jest tragiczne. Zdrowka życzę.
Kruszynka i Marzycielka-miałyście bardzo stresujący dzień. Pewnie tez bym tak panikowała. Przyrosty piękne-kciuki za wymarzone płcie.
Dziewczyny, ja używał pasków pH firmy merc, naprawdę polecam: Link do: Paski wskaźnikowe do pH 4,0 - 7,0, Merck - 100 sztuk | Apteka Jak Marzenie
Z tym rephreshem to sama się zastanawiam jak dużo i kiedy go używać. Właśnie wczoraj dotarły, wcześniej uzywalam Medivag tez w żelu, ale szarpnęła siena Rephresh z nadzieja ze może będzie lepszy [emoji57]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry