reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth- ja pier ! Masakra !
Zdrowka dla chlopakow! Mam nadzieje ze paraliz puści i dojda o co kaman, ale strach nie dziwie sie ze odpuszczasz ten cykl, kreski moga najsc niesppdziewanie jak i powoli zalezy

Belle- tylko czeste stosunki sa chlopczykowe ale to w sumie 50/50 zawsze wychodzi mi akurat sie trafil syn ale kilklu staraczkom corki , huk nigdy nic nie wiadomo ja robie inaczej jak poprzednio z czestego syn to teraz tylko jeden inne suple i licze na corke,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka, dziękuję :laugh2: tylko trochę zgłupiałam hehe bo chciałam połączyć hurry up czy jak to się zwie z abstynencją, ponieważ : czytam forum od którejś tam strony chyba 9tys i był poruszany temat, że wg amerykańskiego forum przy drugim wytrysku jest więcej XX plemników. Mówiłaś o tym tylko to już było jakiś czas temu i teraz znaleźć nie mogę i nie wiem czy w ogóle dobrze Ci tłumaczę :sad: w poprzednim cyklu, pierwszym, mieliśmy 16 dni abstynencji, w dodatku nie zrobiłam j&d i no się nie udało. Może to wina zbyt starych plemników, dlatego chciałam połączyć abstynencję (co osłabi nasienie) i hurry up (upuszczenie bez penetracji i po kilku h jeden jedyny w cyklu stosunek - pozbędę się starych niezdolnych i zwiększę ilość xx). Mąż jest jeszcze przed 30stką. Może za mocno zakwasiłam, ale nie sądzę - abiofem 24h przed staraniami, globulka zakwaszająca 8h po. Co myślisz? :confused:

Leeleeth jeny, zdrówka dla Was wszystkich!!!

Czekam z Wami Dziewczyny na wyniki bety jak na szpilkach.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Podczytuje Was czasem mimo mojej przerwy w staraniach.

Gratuluje Marzycielka i Kruszynka!!! Życze Wam dzisiaj pięknych przyrostów bety !

Leeleeth kochana dużo zdrówka dla synka! Jesteś ze Szczecina? Bo ja tak,

Cześć dziewczyny

Podczytuje Was czasem mimo mojej przerwy w staraniach.

Gratuluje Marzycielka i Kruszynka!!! Życze Wam dzisiaj pięknych przyrostów bety !

Leeleeth kochana dużo zdrówka dla synka! Jesteś ze Szczecina? Bo ja tak,

Tak, ze Szczecina

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Baby girl- tak tak pisalam o tym, w 2 wytrysku mniej plemnikow ale.przewaga xx, ale to wtedy albo abtynencja albo wlasnie raz wyniana nasienia i 2 raz stosunek docelowy a jak tak robisz to maz nie musi abstynencji robic - nie musi sie biedak meczyc [emoji23] hehe o to chodzi ,

Moj tez ma.mocne [emoji23] takze wiem.jak to sie ima.do kombinacji hehe, jak mialam kombinacje przed 2 ciaza to wyszedl nam super mocny ale syn hehe , az ciagle lekarz mowil ale mocno kopie ale silne dziecko(tak myslalam ze pewnie 2 syn ale nie znalismy do konca płci) , ale widzisz przelazl przez suplementy sylk, inne zakwaszania, probiotyk dowcipny etc etc. Haha
[emoji14]

A jakie globulki masz ?
Ja wlasnie max 12 -14 dni abstynencji dalej bym nie szla bo juz chyba za duzo,

BBAnna- hej jak tam zdrowko?
O leeleeth i BBAnna - do was mam blisko jedyne 200km[emoji23]
Z pomorza jestem.tez :)

Ana.-mi tez po 2 porodzie dłuzej szlo jak po 1 zdecydowanie takze pozostaje czekac i ciesz sie córą :)

Marzycielka- kiedy beta ta nastepna ? Bedzie dobrze, mowisz ze kreska ciemnieje to jest ok !

Imama- no musimy przejsc przez to ząbkowanie, eh , ja jakis spioch sie zrobilam co smieszniej jak dzieci nie bylo wstawałam.z samego ranca a teraz im.starsza tym bardziej mi sie nie chce [emoji23]

Luisa- masz juz dzieci dobrze pamietam ?2? :) i masz czas na zjedzenie sniadania :D ? Podziw haha ;), ja jem śniadanie o godzinie 12 w porywach do 14! [emoji23] mnie zawsze zassie na wieczor wczoraj to juz zoladek mnie bolal, ale ogolnie tak latam ze czasu malo zeby siknąc a co dopiero zjesc hehe

Dziewczyny To ze sie nie ma zadnych objawow to zadna przepowiednia ja w 1 ciazy wszytsko super nic tak mi nie było latałam.nie czułam nic. , w 2 rzyganie od samego poczatku odrzut od miesa zachcianki na słodkie , a efekt koncowy ten sam -siurek [emoji23]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do przeanalizowania przez nasze ekspertki [emoji6]
Odpuszczam cykl, ale i tak kombinuje [emoji6][emoji23]

1519297036-40348b911c70f1f4-aaaaaa.jpeg

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Miciurka, nie musi mieć abstynencji, ale może :cool2::D tak serio, to wolę też żeby trzymał z powodu lukrecji - na wszelki wypadek gdyby go miała osłabić. Czyli co, dobry to będzie plan z tą abstynencją i wymianą kilka godzin przed? Sorki, że tak dopytuję, ale sama wiesz, trzech mocnych i silnych synów nie potrzebuję :p dwóch plus ich ojciec mi wystarczy, w zupełności. Trzecia będzie córka.
A globulki mam Vitagyn C.
Tak tak, pamiętam jak czytałam co zrobiłaś przy drugim dziecku - silny chłopak, nie ma co :D żaden kwas mu niestraszny :D

A jeszcze dodam, że mąż dostał nakaz diety - zero mięsa, słodyczy, do picia tylko woda - żadnych herbat, kaw, kofeiny w ogóle. I trzyma się dzielnie. Już o wygrzewaniu nie wspominam :oops: on mnie kiedyś z domu wywali, przysięgam :D

reklama
Do góry