reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Dół Brzucha mnie boli i kregoslup , boze jedyny jeszcze pol godziny ..... Jestem przerazonaDziewczyny, nie krakać
szczypiorkowa12345
@Marzycielka86 i @Kruszynka123 uszy do góry i będzie dobrze!!! Muszą byc tutu! [emoji7]
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
kredkaczarna
Dziewczyny bedzie dobra beta nie stresujcie sie! Pieknie dzieciaczki rosna w brzuszkach!
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
baby_girl
Kruszynka rozciąga się, więc może boleć. Nic dziwnego. Ale też nie musi boleć, żeby w drugą stronę nie przestraszyć tych, co nie boli
I Ciebie, to teraz też z nerwów może boleć!!! Matka, weź idź sobie melisę zaparz. Dobrze Ci zrobi ja piłam często w ciąży.
I Ciebie, to teraz też z nerwów może boleć!!! Matka, weź idź sobie melisę zaparz. Dobrze Ci zrobi ja piłam często w ciąży.
Kruszynka wiem co czujesz ale nerwy źle wpływają na dziecko a po ostatniej beta hcg musi być już tylko dobrze nerwami to ty sobie możesz tylko pogorszyć stres jest najgorszy więc luzikDół Brzucha mnie boli i kregoslup , boze jedyny jeszcze pol godziny ..... Jestem przerazona
Marzycielka u Ciebie będzie wszystko też bardzo dobrze zobaczysz a normy z laboratorium bezsensowne poprostu nikt nie wziął pod uwagę tego że można tak szybko wyłapać ciążę przecież twój wynik nigdzie nie jest ujęty
mihasiaaa
@kruszynka jak ja leżałam w szpitalu w 4 tyg ciazy, bo dostalama plamien, to tez strasznie mnie kręgosłup bolał. Myslalam, ze to poronienie, a teraz mam cudownego synka z tego bólu
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Jedz banany, jeśli chcesz urodzić chłopca
Przyznaję że zawsze jadłam ich bardzo dużo dopiero odstawiłam przed córeczka miałam 3 letnia przerwę od bananów i pomidorów
Ciekawe czy to faktycznie ma wpływ
Przyznaję że zawsze jadłam ich bardzo dużo dopiero odstawiłam przed córeczka miałam 3 letnia przerwę od bananów i pomidorów
Ciekawe czy to faktycznie ma wpływ
Kruszynka123
Jest beta, dziewczyny poplakalam sie moje modlitwy zostaly wysluchane
reklama
Podziel się: