reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kruszynka rozciąga się, więc może boleć. Nic dziwnego. Ale też nie musi boleć, żeby w drugą stronę nie przestraszyć tych, co nie boli ;)
I Ciebie, to teraz też z nerwów może boleć!!! Matka, weź idź sobie melisę zaparz. Dobrze Ci zrobi :) ja piłam często w ciąży.

Dół Brzucha mnie boli i kregoslup , boze jedyny jeszcze pol godziny ..... Jestem przerazona:sad:
Kruszynka wiem co czujesz ale nerwy źle wpływają na dziecko a po ostatniej beta hcg musi być już tylko dobrze nerwami to ty sobie możesz tylko pogorszyć stres jest najgorszy więc luzik

Marzycielka u Ciebie będzie wszystko też bardzo dobrze zobaczysz a normy z laboratorium bezsensowne poprostu nikt nie wziął pod uwagę tego że można tak szybko wyłapać ciążę przecież twój wynik nigdzie nie jest ujęty:)

@kruszynka jak ja leżałam w szpitalu w 4 tyg ciazy, bo dostalama plamien, to tez strasznie mnie kręgosłup bolał. Myslalam, ze to poronienie, a teraz mam cudownego synka z tego bólu ;)

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry