reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Owszem, perystaltykę jelit sie zmienia (zwalnia) u mnie w ostatniej ciąży to była straszny kłopot. Także dzidzia rośnie
emoji1307.png
Dzieki bo to uczucie ciąglego parcia na jelita mnie stresuje ostatnim razem tez tak było skonczylo sie zle i głupia łacze te fakty ale jestem spokojniejsza ze to nie mam nic do rzeczy.

reklama
Dzieki bo to uczucie ciąglego parcia na jelita mnie stresuje ostatnim razem tez tak było skonczylo sie zle i głupia łacze te fakty ale jestem spokojniejsza ze to nie mam nic do rzeczy.
Zgłaszam się i ja! Ale teraz o dziwo nie mam...
Miałam z dziewczynami, pamiętam to akurat doskonale bo myślalam że z WC nie wyjdę tj takie dziwne uczucie jakby pernametnego parcia (?!) nie wiem jak to nazwać...
Teraz mnie tylko pika ciągnie i kłuje raz jedna raz druga strona :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ooooo to to.... Wizyta w wc nic nie daje bo to uczucie pozostaje jakby ciagle z przerwami sie chcialo do wc! Cale szczescie że to normalne:happy:
bo już czyt o zawiastunach poronienia ale o tym nie ma ani slowa . A w którym Tc mniej więcej przechodzi?

Ja gazowalam do końca [emoji23][emoji23][emoji23][emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Ooooo to to.... Wizyta w wc nic nie daje bo to uczucie pozostaje jakby ciagle z przerwami sie chcialo do wc! Cale szczescie że to normalne:happy:
bo już czyt o zawiastunach poronienia ale o tym nie ma ani slowa . A w którym Tc mniej więcej przechodzi?
Mi z dziopkami przeszło równo po 9msc [emoji23]

A jak było z Waszym jedzeniem? Teraz jak mogę dogadzac swojej p...ie to nie mam apetytu i smaku na jedzenie. Odrzuca mnie od wszystkiego.Przy synach wcinalam od rana do wieczora a było przy końcu ciąży + 19 kg. Cały czas broda ruszalam :-D

A jak było z Waszym jedzeniem? Teraz jak mogę dogadzac swojej p...ie to nie mam apetytu i smaku na jedzenie. Odrzuca mnie od wszystkiego.Przy synach wcinalam od rana do wieczora a było przy końcu ciąży + 19 kg. Cały czas broda ruszalam :-D
Ja jem póki co z czym się zderze pod warunkiem że ma w sobie mięso w każdej postaci [emoji23] [emoji39]

Ja gazowalam do końca
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
emoji85.png
Omg muszę się nieźle na męczyć żeby wypuscic te gazy to masakra jakaś! widze ze to jednak trzeba przezyc najważniejsze ze to ciazy nie zagraza. Dzieki dziewczyny było mi głupio zadac to pyt ale dobrze ze zaryzykowalam bo jestem spokojniejsza.A co wam pomagalo na te dolegliwosci?

reklama
Do góry