reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja od mięsa to z daleka, kiedyś mąż jadł parówki to kazałam mu iść jak najdalej z tym bo bym zwymiotowala, dziś zrobiłam makaron z warzywami to nawet do buzi nie wzięłam.

reklama
Gosica wiesz jak to statystyki. To tylko przypuszczenia. Dużo odpuszcza lukrecję bo nie może zaciążyć niestety.
Belle super se waga leci. Tez myśle ze to najlepsza strategia. Dieta plus jeden stosunek w płodne. Nie ważne czy abstynecja czy nie
Jeśli chodzi o abstynencje to wiecie, nie musi być sexu ale mąż sam może sobie dogadzać. Jakoś nie chce mi się wierzyć ze jakiś facet wytrzyma żeby w mieisecu dwa stosunki itd hehe
Kurqa No mam już odrośnięty mój blond wiec muszę dodać refleksy. Mam nadzieje ze zmiana zauważalna. Już tu siędzie 4 h i niestety ale ledwo wyrobie się na testy od syna.
Luisa zalecają przerwy dla męża obojętnie czy staranka czy nie.
Mihasia ja wydziwialam a i tak dawało radę zaciążyć za każdym razem wiec nie ma reguły.
Miciurka oby zabki się szybko wybiły. Tez się co chwile męczyłyśmy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaczynam dietę dziewczynkowa. Ale tak naprawdę to nie wiem o co w niej chodzi. Na razie nie podjadam. Bo ja cały czas coś w ustach miałam. Wczoraj jak się ograniczalam to w nocy śniło mi się wielkie drożdżowe ciasto :-o
Przyszedł wam już pasek św Dominika? Bo mi wczoraj

reklama
Zaczynam dietę dziewczynkowa. Ale tak naprawdę to nie wiem o co w niej chodzi. Na razie nie podjadam. Bo ja cały czas coś w ustach miałam. Wczoraj jak się ograniczalam to w nocy śniło mi się wielkie drożdżowe ciasto :-o
Przyszedł wam już pasek św Dominika? Bo mi wczoraj

Mi nie [emoji17]

Mi tez sie kanapki czasem śnią [emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry