reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hurry up to metoda redukcji plemników. Powinno odbyć się stosunek w zabezpieczeniu i następny ten docelowy w ciągu 1-3 h ewentualnie 3-6 h im krótszy czas tym mniejsze szanse na ciąże bo wiaodmo plemniczkow mało ale tez niby duże szanse na córkę. Taka jakby "łatwiejsza" metoda jak przy codziennych starankach ale na ostatnia chwile- opis od Imamy.

reklama
Majorcia tak też myślałam, więc zostaje tylko przy kwasie foliowym. A acard muszę stopniowo odstawiam?Np. Co 2 dzień później co 3 itd?

Marzycielka robilam pink super czuly 10ml w 12dpo o 17 tej,mialam przeczucie dlatego nie sikalam od 11tej:Dhaha
Bylam u lek w zw z ostatnia strata dostałam duphaston. Moj gin ma bdb sprzęt i dzis robił mi usg, bylo coś w macicy gin pow że to prawdopodobnie pecherzyk ale jest bardzo wczesnie i mam przyjsc za ok 12 dni wtedy będzie widac już dokładnie pecherzyk mam brac acard, duphaston, ovarin nie denerwowac sie i nie robic juz bety żeby się nie denerwowac.:confused:
Bo to takie badanie że bardzo łatwo o pomyłkę i wtedy akcja lisc debu i nie potrzebny stres.
@Gosica i co ci wyszło z tym moim przyrostem bety?

Kruszynka czyli ovarin masz nadal brać? To chyba to samo co Inofem? A acard bralas też wcześniej czy dopiero teraz lekarz Ci przepisał?
Czyli ten twój test jest z 12 dpo.

Kruszynka czyli ovarin masz nadal brać? To chyba to samo co Inofem? A acard bralas też wcześniej czy dopiero teraz lekarz Ci przepisał?
Czyli ten twój test jest z 12 dpo
Tak ten test jest z 12dpo,mam w domu jeszcze fecelle z rosmana i jutro zrobie bo chce zobaczyc czy kreska będzie mocna.
Ovarin to to samo co Inofem i miovarian itd
Acard bralam wczesniej raz dziennie rano a teraz mam brać wieczorem.

reklama
Do góry