reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hurry up to metoda redukcji plemników. Powinno odbyć się stosunek w zabezpieczeniu i następny ten docelowy w ciągu 1-3 h ewentualnie 3-6 h im krótszy czas tym mniejsze szanse na ciąże bo wiaodmo plemniczkow mało ale tez niby duże szanse na córkę. Taka jakby "łatwiejsza" metoda jak przy codziennych starankach ale na ostatnia chwile- opis od Imamy.

reklama
Majorcia tak też myślałam, więc zostaje tylko przy kwasie foliowym. A acard muszę stopniowo odstawiam?Np. Co 2 dzień później co 3 itd?

Marzycielka robilam pink super czuly 10ml w 12dpo o 17 tej,mialam przeczucie dlatego nie sikalam od 11tej:Dhaha
Bylam u lek w zw z ostatnia strata dostałam duphaston. Moj gin ma bdb sprzęt i dzis robił mi usg, bylo coś w macicy gin pow że to prawdopodobnie pecherzyk ale jest bardzo wczesnie i mam przyjsc za ok 12 dni wtedy będzie widac już dokładnie pecherzyk mam brac acard, duphaston, ovarin nie denerwowac sie i nie robic juz bety żeby się nie denerwowac.:confused:
Bo to takie badanie że bardzo łatwo o pomyłkę i wtedy akcja lisc debu i nie potrzebny stres.
@Gosica i co ci wyszło z tym moim przyrostem bety?

Kruszynka czyli ovarin masz nadal brać? To chyba to samo co Inofem? A acard bralas też wcześniej czy dopiero teraz lekarz Ci przepisał?
Czyli ten twój test jest z 12 dpo.

Kruszynka czyli ovarin masz nadal brać? To chyba to samo co Inofem? A acard bralas też wcześniej czy dopiero teraz lekarz Ci przepisał?
Czyli ten twój test jest z 12 dpo
Tak ten test jest z 12dpo,mam w domu jeszcze fecelle z rosmana i jutro zrobie bo chce zobaczyc czy kreska będzie mocna.
Ovarin to to samo co Inofem i miovarian itd
Acard bralam wczesniej raz dziennie rano a teraz mam brać wieczorem.

reklama
Do góry