reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@szczypiorkowa wczoraj kupilam te same skarpetki smdla synka [emoji14] Ja tez sie codziennie modle o zdrową córeczkę. Zdrowe dziecko wymodliłam wk pierwszej ciąży, nie zależało mi wtedy na płci tylko prosiłam, żeby bylo zdrowe i mądre dziecko :). Moze o tym razem moje modlitwy zostaną wysłuchane.
@kruszynka gratulacje
@leeleeth to saw palmetto mam tez lylac do ovu?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie dziękuje jeszcze dziewczyny bo mam stracha na Maxa... Marzycielka86 w tym cyklu ktory był z clo ponieważ chciałam zdarzyć z owu przed wyjazdem męża akurat przytulanki były w owu i dzień po, chociaż nie jestem pewna kiedy była owu mimo ze mierze temp ale chyba dość z tym. Pamiętam jak ostatnio to mnie bardzo stresowalo martwiłam się czy temp spadnie i niestety tak się stało ze skutkiem wiadomym:(. No ale dość smętow najważniejsze jest teraz a nie co bylo dziś niby 12 dpo.

Mikallo i andzelisia - wszytskiego dobrego i zdrowka dla was i bobaskow ! Gratulacje :*

Jona - ja tu pozytywa nie widze , chyba ze cie ominelo a ile razy dziennie testujesz bo nie jest oznaczone ?!

Ja dokupilam folate lepiej przyswajalny jak folic acid, kupilam dodatkowe zapasy zurawiny i biore teraz 15 tys. Nie 5, i kupiłam Bromelain na implantacje bierze sie od 1-5dpo,
Narazie tyle, biore jeszcze lukrecje no i maz zestaw bierze,

Imama - super ze wszystko z maluchem ok, ciekawa jestem jednak czy napewno te jajka tam sa bo ja nie uwierze chyba poki nam nie powiesz po porodzie hehe ;)

Mihasia - ja jeszcze kupuje swiece z wosku przczelego ponoc super jonizuja bede sobie palic przy łozku co wieczor :)

Leeleeth- chodzilo mi o to ze wirowac plemniki sama.bym sie bala jakbym.szla na takie iui to wiadomo niech robia na czym tam sie znaja ja sama bym sie nie brala , jesli chodzi o egs to trzeba wlasnie bialko jajka usunac razem.z ta wierzchnia warstwa plemnikow ale ona sie nie opiera na metodzie (ktora jest juz obalona ) ze jedne plemniki sa wieksze od drugich bo plemniki sa takie same przeciez, tylko to bialko jajka i jego ph przyciaga chlopcow , juz sie tyle naczytałam.o tym egs ze jestem w stanie probowac, chyba wszystko taniej jakby wychodzi za granica chyba jak sie widzi ile.nominałowo ma sie wydac, bo inkubator za 15e mozna wyhaczyc mikroskop 50-99e , ale koniecznie trzeba miec test ph tester digital, nie da rady na paskach , dzis gadalam.z klientka ze z egs ma.blizniaczki dziewczynki :) ahh [emoji146][emoji146][emoji7][emoji7],

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marzycielka86 ale zapraszam również [emoji41] niestety lub stety zawsze byłam wyszczekana, plus taki ze wraz z upływem lat zauważyłam, że im jestem spokojniejsza przy kłótni tym bardziej ludzie głupieja bo swoje im nawzucam ale tak dyplomatycznie[emoji48]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@szczypiorkowa wczoraj kupilam te same skarpetki smdla synka [emoji14] Ja tez sie codziennie modle o zdrową córeczkę. Zdrowe dziecko wymodliłam wk pierwszej ciąży, nie zależało mi wtedy na płci tylko prosiłam, żeby bylo zdrowe i mądre dziecko :). Moze o tym razem moje modlitwy zostaną wysłuchane.
@kruszynka gratulacje
@leeleeth to saw palmetto mam tez lylac do ovu?

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaaaa niech to będzie znak błagam [emoji120]

Dziewczyny ja też się modlę o zdrowe dziecko!!!! Ale czy nie można prosić o łaskę bycia rodzicem np zdrowego chłopca, który dopełni swoim życiem nasza mała rodzinę?! [emoji120]

reklama
Anija- jesli masz zamiar brac lukrecje to tylko do owulacji i odstawic, moze ci ona przesunac owulacje - mi przesuneła , teraz biore drugi cykl zobaczymy jak teraz bedzie, a facet tez niech ma przerwe po twojej owulacji,

Szczypiorkowa - testowalas ? Pokazuj!

Kura robisz metode baby dust na chlopca ?.24 i 48 h po pozytywie ?

Gosica ja dostalam.okres i temp byla wysoko , takze moze tez juz zaraz bedzie u ciebie jesli biel na tescie ?

Marzycielka - powodzenia ! A temo mierzysz ?

Leeleeth- ale z ph nie mozesz zejsc ponizej 4 i tak , taka jest mysl z zakwaszaniem

Ps. Ale naprodukcja tu postow [emoji23][emoji87]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry