Mikallo i andzelisia - wszytskiego dobrego i zdrowka dla was i bobaskow ! Gratulacje :*
Jona - ja tu pozytywa nie widze , chyba ze cie ominelo a ile razy dziennie testujesz bo nie jest oznaczone ?!
Ja dokupilam folate lepiej przyswajalny jak folic acid, kupilam dodatkowe zapasy zurawiny i biore teraz 15 tys. Nie 5, i kupiłam Bromelain na implantacje bierze sie od 1-5dpo,
Narazie tyle, biore jeszcze lukrecje no i maz zestaw bierze,
Imama - super ze wszystko z maluchem ok, ciekawa jestem jednak czy napewno te jajka tam sa bo ja nie uwierze chyba poki nam nie powiesz po porodzie hehe
Mihasia - ja jeszcze kupuje swiece z wosku przczelego ponoc super jonizuja bede sobie palic przy łozku co wieczor
Leeleeth- chodzilo mi o to ze wirowac plemniki sama.bym sie bala jakbym.szla na takie iui to wiadomo niech robia na czym tam sie znaja ja sama bym sie nie brala , jesli chodzi o egs to trzeba wlasnie bialko jajka usunac razem.z ta wierzchnia warstwa plemnikow ale ona sie nie opiera na metodzie (ktora jest juz obalona ) ze jedne plemniki sa wieksze od drugich bo plemniki sa takie same przeciez, tylko to bialko jajka i jego ph przyciaga chlopcow , juz sie tyle naczytałam.o tym egs ze jestem w stanie probowac, chyba wszystko taniej jakby wychodzi za granica chyba jak sie widzi ile.nominałowo ma sie wydac, bo inkubator za 15e mozna wyhaczyc mikroskop 50-99e , ale koniecznie trzeba miec test ph tester digital, nie da rady na paskach , dzis gadalam.z klientka ze z egs ma.blizniaczki dziewczynki
ahh [emoji146][emoji146][emoji7][emoji7],
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom