reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama waga do porodu idealna. Moj synek 3030 i dzieki temu udalo mi sie samej urodzic, chociaz należę do wąsko-miednicówek.
@leeleeth musze olejki kupić
@Jona22- zamawiałam bransoletke na allegro. Wpisałam hematyt i wyskoczyło pełno. Kosztowała grosze, ok 20 zł.
@lusia u mnie kawa z cynamonem to jedyny ratunek ;)

U mnie okresu nadal nie ma. O dziwo wczoraj test ovu wyszedl pozytywny, ciążowy zero. Myślę, ze w ciazy nie jestem, ale cos sie namieszalo przez dietę. Ja odkad pamietam, ze dieta tak wplywa u mnie na ovu...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama waga do porodu idealna. Moj synek 3030 i dzieki temu udalo mi sie samej urodzic, chociaz należę do wąsko-miednicówek.
@leeleeth musze olejki kupić
@Jona22- zamawiałam bransoletke na allegro. Wpisałam hematyt i wyskoczyło pełno. Kosztowała grosze, ok 20 zł.
@lusia u mnie kawa z cynamonem to jedyny ratunek ;)

U mnie okresu nadal nie ma. O dziwo wczoraj test ovu wyszedl pozytywny, ciążowy zero. Myślę, ze w ciazy nie jestem, ale cos sie namieszalo przez dietę. Ja odkad pamietam, ze dieta tak wplywa u mnie na ovu...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Ekhm... Matka u mnie test owu pozytywny był w 9dpo a ciążowy biały jak ściana, dopiero w 3dni przed było coś widać i z tego względu liczę na Igora [emoji7] u was chłopczyk czy dziewczynka? [emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Aaaaa aaa zapomnialam Wam powiedzieć, wczoraj będąc w kościele z stacji święta, spotkałam koleżanki w zasadzie dwie siostry obie w ciąży jedna z synkiem a druga z córką, ale śmiały się, że ta z jedna z chłopcem jest w ciąży dłużej niż ta z dziewczynka bo o ciąży dowiedziała się wcześniej, chodziło o to że wł przy chłopaku test wyszedł już 2/3 dni lrzed @ a u dziewczynki dzień po była leeeeeeeedwo kreska :)

DZien dobry. Dopadła mnie niestety choroba :(
Zaraz robię sobie kawkę z cynamonem.

Zastanawiam się czy brać castangusa od nowego cyklu czy nie. Mam zazwyczaj krótka fazę lutealna to może by pomógł. Mam tez 60 saszetek inofem w domu ale obawiam się czy brać. Dylematy :-)

Anija ja też mam synów w takim wieku jak twoi chłopcy :-)
U mnie już nawet nie wiem dokładnie który to cs :-D
O 1 skarba staraliśmy się prawie rok a o 2 już w 2 cs się udało.

DZien dobry. Dopadła mnie niestety choroba :(
Zaraz robię sobie kawkę z cynamonem.

Zastanawiam się czy brać castangusa od nowego cyklu czy nie. Mam zazwyczaj krótka fazę lutealna to może by pomógł. Mam tez 60 saszetek inofem w domu ale obawiam się czy brać. Dylematy :-)
Zdrówka!!!
Jeju taki okres beznadziejny... Nie wiem gdzie mieszkacie ale u nas dramat, grupy żołądkowe, zwykle, przewlekłe, u nas w szkole u córy 2x przechodzimy grypa i skonczylo się zapaleniem mięśnia sercowego....:(

reklama
Anija ja też mam synów w takim wieku jak twoi chłopcy :-)
U mnie już nawet nie wiem dokładnie który to cs :-D
O 1 skarba staraliśmy się prawie rok a o 2 już w 2 cs się udało.
Ponoć o syna trzeba się starać 'na luzie' wtedy się udaje [emoji23] to by tłumaczyło ilość wpadek z synami hahaha oddają się namiętności chwili i taaadam [emoji23] ehhh dobrze się mówi [emoji36]

Do góry