kredkaczarna
Fanka BB :)
Ja mam dzis kiepski dzien. Ja dzis totalnie polegała m
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie trzecia próba. Przy chłopakami było hop skup i już w ciąży. Ale to było 8 i 4 lata temu.Anija czyli jest nas dwie do testowania :-) A myślałam że zostałam już sama.
Trzymam kciuki za 2 kreseczki, może jak raz to był złoty strzał ;-)
Ekhm... Matka u mnie test owu pozytywny był w 9dpo a ciążowy biały jak ściana, dopiero w 3dni przed było coś widać i z tego względu liczę na Igora [emoji7] u was chłopczyk czy dziewczynka? [emoji39]@Imama waga do porodu idealna. Moj synek 3030 i dzieki temu udalo mi sie samej urodzic, chociaz należę do wąsko-miednicówek.
@leeleeth musze olejki kupić
@Jona22- zamawiałam bransoletke na allegro. Wpisałam hematyt i wyskoczyło pełno. Kosztowała grosze, ok 20 zł.
@lusia u mnie kawa z cynamonem to jedyny ratunek
U mnie okresu nadal nie ma. O dziwo wczoraj test ovu wyszedl pozytywny, ciążowy zero. Myślę, ze w ciazy nie jestem, ale cos sie namieszalo przez dietę. Ja odkad pamietam, ze dieta tak wplywa u mnie na ovu...
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Zdrówka!!!DZien dobry. Dopadła mnie niestety choroba
Zaraz robię sobie kawkę z cynamonem.
Zastanawiam się czy brać castangusa od nowego cyklu czy nie. Mam zazwyczaj krótka fazę lutealna to może by pomógł. Mam tez 60 saszetek inofem w domu ale obawiam się czy brać. Dylematy :-)
Ponoć o syna trzeba się starać 'na luzie' wtedy się udaje [emoji23] to by tłumaczyło ilość wpadek z synami hahaha oddają się namiętności chwili i taaadam [emoji23] ehhh dobrze się mówi [emoji36]Anija ja też mam synów w takim wieku jak twoi chłopcy :-)
U mnie już nawet nie wiem dokładnie który to cs
O 1 skarba staraliśmy się prawie rok a o 2 już w 2 cs się udało.