reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Imama waga do porodu idealna. Moj synek 3030 i dzieki temu udalo mi sie samej urodzic, chociaz należę do wąsko-miednicówek.
@leeleeth musze olejki kupić
@Jona22- zamawiałam bransoletke na allegro. Wpisałam hematyt i wyskoczyło pełno. Kosztowała grosze, ok 20 zł.
@lusia u mnie kawa z cynamonem to jedyny ratunek ;)

U mnie okresu nadal nie ma. O dziwo wczoraj test ovu wyszedl pozytywny, ciążowy zero. Myślę, ze w ciazy nie jestem, ale cos sie namieszalo przez dietę. Ja odkad pamietam, ze dieta tak wplywa u mnie na ovu...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@Imama waga do porodu idealna. Moj synek 3030 i dzieki temu udalo mi sie samej urodzic, chociaz należę do wąsko-miednicówek.
@leeleeth musze olejki kupić
@Jona22- zamawiałam bransoletke na allegro. Wpisałam hematyt i wyskoczyło pełno. Kosztowała grosze, ok 20 zł.
@lusia u mnie kawa z cynamonem to jedyny ratunek ;)

U mnie okresu nadal nie ma. O dziwo wczoraj test ovu wyszedl pozytywny, ciążowy zero. Myślę, ze w ciazy nie jestem, ale cos sie namieszalo przez dietę. Ja odkad pamietam, ze dieta tak wplywa u mnie na ovu...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Ekhm... Matka u mnie test owu pozytywny był w 9dpo a ciążowy biały jak ściana, dopiero w 3dni przed było coś widać i z tego względu liczę na Igora [emoji7] u was chłopczyk czy dziewczynka? [emoji39]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Aaaaa aaa zapomnialam Wam powiedzieć, wczoraj będąc w kościele z stacji święta, spotkałam koleżanki w zasadzie dwie siostry obie w ciąży jedna z synkiem a druga z córką, ale śmiały się, że ta z jedna z chłopcem jest w ciąży dłużej niż ta z dziewczynka bo o ciąży dowiedziała się wcześniej, chodziło o to że wł przy chłopaku test wyszedł już 2/3 dni lrzed @ a u dziewczynki dzień po była leeeeeeeedwo kreska :)

DZien dobry. Dopadła mnie niestety choroba :(
Zaraz robię sobie kawkę z cynamonem.

Zastanawiam się czy brać castangusa od nowego cyklu czy nie. Mam zazwyczaj krótka fazę lutealna to może by pomógł. Mam tez 60 saszetek inofem w domu ale obawiam się czy brać. Dylematy :-)

Anija ja też mam synów w takim wieku jak twoi chłopcy :-)
U mnie już nawet nie wiem dokładnie który to cs :-D
O 1 skarba staraliśmy się prawie rok a o 2 już w 2 cs się udało.

DZien dobry. Dopadła mnie niestety choroba :(
Zaraz robię sobie kawkę z cynamonem.

Zastanawiam się czy brać castangusa od nowego cyklu czy nie. Mam zazwyczaj krótka fazę lutealna to może by pomógł. Mam tez 60 saszetek inofem w domu ale obawiam się czy brać. Dylematy :-)
Zdrówka!!!
Jeju taki okres beznadziejny... Nie wiem gdzie mieszkacie ale u nas dramat, grupy żołądkowe, zwykle, przewlekłe, u nas w szkole u córy 2x przechodzimy grypa i skonczylo się zapaleniem mięśnia sercowego....:(

reklama
Anija ja też mam synów w takim wieku jak twoi chłopcy :-)
U mnie już nawet nie wiem dokładnie który to cs :-D
O 1 skarba staraliśmy się prawie rok a o 2 już w 2 cs się udało.
Ponoć o syna trzeba się starać 'na luzie' wtedy się udaje [emoji23] to by tłumaczyło ilość wpadek z synami hahaha oddają się namiętności chwili i taaadam [emoji23] ehhh dobrze się mówi [emoji36]

Do góry