reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nic nie wiem, bo powiem szczerze że jak zr betę to tzw pół wsi będzie wiedzieć :) a nie koniecznie chce aby tak było...
Tak to jest jak się mieszka niby w mieście gdzie połowa ludzi zna połowę ludzi a ta zna druga część Miasta [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Leeleeth- tak tyllo ta metoda co jest wypisana , zainkubowac godzine , sprawdzic zaaplikowac ,
Ale to dopiero tylko mysl, jeszcze naturalnie chcemy ,

Imama- tak jasne masz racje - ale sobie wymyslilam porod na wiosne [emoji23] :D

Szczypiorkowa- co ty u mnie w kregach to wlasnie same znajone dziewczynki rodza takze widzi sie co sie chce widziec hahah [emoji23]

A powtarzałas test ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorku a dzisiaj test robiłaś? Jakoś mi umknęło dzisiaj jestem zabiegana.
Byłam dziś u mojej przyjaciółki która urodziła 3 miesiące temu synka. Drugiego... jadąc do niej w wózku miałam moją córkę która jak już kiedyś pisałam ubrana jest w szarą kurtkę, czarną czapkę, czarny szalik i smoczek ma granatowy. Babka podchodzi do mnie i mówi "super ma Pani tego chłopaka". Wiecie...nawet nie wyprowadzilam jej z błędu że to nie chłopiec a tak mi się ciepło zrobiło na sercu...ahhh...jakie to zdanie było wspaniale... poczułam się naprawdę taka spełniona.... Ranyyy jak ja Go chceeeeeeeeee.

Dziewczyny wspieram Was mocno i kibicuje aby każdej spełniło się to marzenie z płcią dziecka. Ja jestem w kropce kiedy zaczynamy... na razie czekam na lepsze tsh a potem zobaczymy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorku a dzisiaj test robiłaś? Jakoś mi umknęło dzisiaj jestem zabiegana.
Byłam dziś u mojej przyjaciółki która urodziła 3 miesiące temu synka. Drugiego... jadąc do niej w wózku miałam moją córkę która jak już kiedyś pisałam ubrana jest w szarą kurtkę, czarną czapkę, czarny szalik i smoczek ma granatowy. Babka podchodzi do mnie i mówi "super ma Pani tego chłopaka". Wiecie...nawet nie wyprowadzilam jej z błędu że to nie chłopiec a tak mi się ciepło zrobiło na sercu...ahhh...jakie to zdanie było wspaniale... poczułam się naprawdę taka spełniona.... Ranyyy jak ja Go chceeeeeeeeee.

Dziewczyny wspieram Was mocno i kibicuje aby każdej spełniło się to marzenie z płcią dziecka. Ja jestem w kropce kiedy zaczynamy... na razie czekam na lepsze tsh a potem zobaczymy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde robiłam i test nadal jest taki jak był, tzn kreska jest widoczna ale tj cień kreski ani nie jaśnieje ani nie ciemneje ehhh ale termin @ mam dopiero jutro :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@leeleeth oby położna miala rację :D. W zasadzie to prawda jak ja rodzilam to bylo 8 chlopcow i ani jednej dziewczynki.
@szczypiorkowa jak jutro termin miesiączki to test moze być jeszcze jasniutki.

Ja mam dzisiaj jakiś kryzys dietowy. Ciagle mi sie chce słodkiego. I chyba przez LE zupelnie mi sie cykl przedstawiał, powinnam dostac dzisiaj @ :/

Tymczasem siedzę i popijam herbatke miętową...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :) u mnie 7 tydzień, więc jeszcze trochę minie zanim się dowiem o płci :p ale cicho marzę o córce :-) jestem z północy to może akurat :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry