reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nic nie wiem, bo powiem szczerze że jak zr betę to tzw pół wsi będzie wiedzieć :) a nie koniecznie chce aby tak było...
Tak to jest jak się mieszka niby w mieście gdzie połowa ludzi zna połowę ludzi a ta zna druga część Miasta [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Leeleeth- tak tyllo ta metoda co jest wypisana , zainkubowac godzine , sprawdzic zaaplikowac ,
Ale to dopiero tylko mysl, jeszcze naturalnie chcemy ,

Imama- tak jasne masz racje - ale sobie wymyslilam porod na wiosne [emoji23] :D

Szczypiorkowa- co ty u mnie w kregach to wlasnie same znajone dziewczynki rodza takze widzi sie co sie chce widziec hahah [emoji23]

A powtarzałas test ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorku a dzisiaj test robiłaś? Jakoś mi umknęło dzisiaj jestem zabiegana.
Byłam dziś u mojej przyjaciółki która urodziła 3 miesiące temu synka. Drugiego... jadąc do niej w wózku miałam moją córkę która jak już kiedyś pisałam ubrana jest w szarą kurtkę, czarną czapkę, czarny szalik i smoczek ma granatowy. Babka podchodzi do mnie i mówi "super ma Pani tego chłopaka". Wiecie...nawet nie wyprowadzilam jej z błędu że to nie chłopiec a tak mi się ciepło zrobiło na sercu...ahhh...jakie to zdanie było wspaniale... poczułam się naprawdę taka spełniona.... Ranyyy jak ja Go chceeeeeeeeee.

Dziewczyny wspieram Was mocno i kibicuje aby każdej spełniło się to marzenie z płcią dziecka. Ja jestem w kropce kiedy zaczynamy... na razie czekam na lepsze tsh a potem zobaczymy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorku a dzisiaj test robiłaś? Jakoś mi umknęło dzisiaj jestem zabiegana.
Byłam dziś u mojej przyjaciółki która urodziła 3 miesiące temu synka. Drugiego... jadąc do niej w wózku miałam moją córkę która jak już kiedyś pisałam ubrana jest w szarą kurtkę, czarną czapkę, czarny szalik i smoczek ma granatowy. Babka podchodzi do mnie i mówi "super ma Pani tego chłopaka". Wiecie...nawet nie wyprowadzilam jej z błędu że to nie chłopiec a tak mi się ciepło zrobiło na sercu...ahhh...jakie to zdanie było wspaniale... poczułam się naprawdę taka spełniona.... Ranyyy jak ja Go chceeeeeeeeee.

Dziewczyny wspieram Was mocno i kibicuje aby każdej spełniło się to marzenie z płcią dziecka. Ja jestem w kropce kiedy zaczynamy... na razie czekam na lepsze tsh a potem zobaczymy.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde robiłam i test nadal jest taki jak był, tzn kreska jest widoczna ale tj cień kreski ani nie jaśnieje ani nie ciemneje ehhh ale termin @ mam dopiero jutro :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@leeleeth oby położna miala rację :D. W zasadzie to prawda jak ja rodzilam to bylo 8 chlopcow i ani jednej dziewczynki.
@szczypiorkowa jak jutro termin miesiączki to test moze być jeszcze jasniutki.

Ja mam dzisiaj jakiś kryzys dietowy. Ciagle mi sie chce słodkiego. I chyba przez LE zupelnie mi sie cykl przedstawiał, powinnam dostac dzisiaj @ :/

Tymczasem siedzę i popijam herbatke miętową...

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie :) u mnie 7 tydzień, więc jeszcze trochę minie zanim się dowiem o płci :p ale cicho marzę o córce :-) jestem z północy to może akurat :p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry