reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth, ja już nie wiem czego się lapac. Czy jeszcze zdać się na los czy pójść na badania. Może w tym cyklu pójdę na monitoring żeby wstrzelic się w idealny moment.
O egs tez myślałam, kiedyś jak OK.3 lata temu o rym czytałam to wydawała mi się totalna abstrakcja. Nadal tak uważam, ale jeśli piszą ze rodzą się po tym zdrowe dzieci to może tak złe nie jest.
Widziałaś w necie specjalna wirówkę ? Pokaz! [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleth, ja już nie wiem czego się lapac. Czy jeszcze zdać się na los czy pójść na badania. Może w tym cyklu pójdę na monitoring żeby wstrzelic się w idealny moment.
O egs tez myślałam, kiedyś jak OK.3 lata temu o rym czytałam to wydawała mi się totalna abstrakcja. Nadal tak uważam, ale jeśli piszą ze rodzą się po tym zdrowe dzieci to może tak złe nie jest.
Widziałaś w necie specjalna wirówkę ? Pokaz! [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518521863-6796c27d8d9de98f-aaaaaa.jpeg

Inkubator tez już mam na oku [emoji12]

Moja siostra pracuje w laboratorium, jest specjalista od rozrodu wiec wysłałam jej link i czekam na to co odpowie [emoji6]
Ale chyba tonażu desperacja, tak dziecko.... „preparować” ?
Dużo możliwości uszkodzenia plemniorow myślę. Z drugiej strony przy normalnym iui tez wirują i może takie aż trudne nie będzie?
A pipety i te bzdety takie dostępne są wiec może nie głupio?
Sama nie wiem, jak tylko cos nowego sie dowiem to tez sie łapie ze od razu sprawdzam i kombinuje [emoji55]

@Gosica, monitoring dobre sprawa a może m powinienzlonierzyki przebadać? Albo lukrecję odstawić na jakoś czas? Sama już nie wiem i dłużej w tym siedzę tym mniej oczywiste to wszystko [emoji17]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleeth dobra wirówka, dokupić, piety, szkiełka, prubowki, inkubator z termometrem i jedziemy! Ja się piszę.
Mysle że doświadczona osoba taka jak twoja siostra lub ja [emoji41] w pracy w laboratorium może dużo pomoc i zrobić to dobrze.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem która z was pisała tu o soi, ale Soja jest szkodliwa w nadmiarze tak jak wszystko inne.
Jesli jest dodatkiem w suplach to na pewno dodana jest w odpowiedniej ilości nie toksycznej dla zdrowia. Jeśli już chcecie podawać mezom soje to niech lepiej spoxywaja produkty które ją zawierają: pasztety, makaron czy mleko.

Leeleeth dobra wirówka, dokupić, piety, szkiełka, prubowki, inkubator z termometrem i jedziemy! Ja się piszę.
Mysle że doświadczona osoba taka jak twoja siostra lub ja [emoji41] w pracy w laboratorium może dużo pomoc i zrobić to dobrze.

To kupuje, i robimy wspólne wakacje z inseminacja [emoji6]
Co wy na to? Płeć do wyboru [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Do góry