reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth, ja już nie wiem czego się lapac. Czy jeszcze zdać się na los czy pójść na badania. Może w tym cyklu pójdę na monitoring żeby wstrzelic się w idealny moment.
O egs tez myślałam, kiedyś jak OK.3 lata temu o rym czytałam to wydawała mi się totalna abstrakcja. Nadal tak uważam, ale jeśli piszą ze rodzą się po tym zdrowe dzieci to może tak złe nie jest.
Widziałaś w necie specjalna wirówkę ? Pokaz! [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleth, ja już nie wiem czego się lapac. Czy jeszcze zdać się na los czy pójść na badania. Może w tym cyklu pójdę na monitoring żeby wstrzelic się w idealny moment.
O egs tez myślałam, kiedyś jak OK.3 lata temu o rym czytałam to wydawała mi się totalna abstrakcja. Nadal tak uważam, ale jeśli piszą ze rodzą się po tym zdrowe dzieci to może tak złe nie jest.
Widziałaś w necie specjalna wirówkę ? Pokaz! [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

1518521863-6796c27d8d9de98f-aaaaaa.jpeg

Inkubator tez już mam na oku [emoji12]

Moja siostra pracuje w laboratorium, jest specjalista od rozrodu wiec wysłałam jej link i czekam na to co odpowie [emoji6]
Ale chyba tonażu desperacja, tak dziecko.... „preparować” ?
Dużo możliwości uszkodzenia plemniorow myślę. Z drugiej strony przy normalnym iui tez wirują i może takie aż trudne nie będzie?
A pipety i te bzdety takie dostępne są wiec może nie głupio?
Sama nie wiem, jak tylko cos nowego sie dowiem to tez sie łapie ze od razu sprawdzam i kombinuje [emoji55]

@Gosica, monitoring dobre sprawa a może m powinienzlonierzyki przebadać? Albo lukrecję odstawić na jakoś czas? Sama już nie wiem i dłużej w tym siedzę tym mniej oczywiste to wszystko [emoji17]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleeth dobra wirówka, dokupić, piety, szkiełka, prubowki, inkubator z termometrem i jedziemy! Ja się piszę.
Mysle że doświadczona osoba taka jak twoja siostra lub ja [emoji41] w pracy w laboratorium może dużo pomoc i zrobić to dobrze.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem która z was pisała tu o soi, ale Soja jest szkodliwa w nadmiarze tak jak wszystko inne.
Jesli jest dodatkiem w suplach to na pewno dodana jest w odpowiedniej ilości nie toksycznej dla zdrowia. Jeśli już chcecie podawać mezom soje to niech lepiej spoxywaja produkty które ją zawierają: pasztety, makaron czy mleko.

Leeleeth dobra wirówka, dokupić, piety, szkiełka, prubowki, inkubator z termometrem i jedziemy! Ja się piszę.
Mysle że doświadczona osoba taka jak twoja siostra lub ja [emoji41] w pracy w laboratorium może dużo pomoc i zrobić to dobrze.

To kupuje, i robimy wspólne wakacje z inseminacja [emoji6]
Co wy na to? Płeć do wyboru [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Do góry