reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleeth dzięki myślałam o herbatce z rumianku, a jeżeli nie pomoże to wezmę nospe.
Szczypiorkowa ja nie wiem co to jest. Jestem dopiero 2 dpo a boli praktycznie od owu może na chwilę przeszło zaraz po owu Ale wieczorem znowu się zaczęło.

reklama
@Marzycielka nospe mozeszesz na pewno. Ja w ciazy z synkiem dostalam plamien w dzien okresu, po poprzedniej biochemicznej zaraz polecialam do szpitala, tam mnie faszerowali nospa, bo moze działas przecieskurczowo i przeciwporonnie

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

@szczypiorkowa jak już cos Cie boli to lepiej brac paracetamol jak wychodzą Ci dwie kreseczki z Igusiem (mamy z mężem dwóch chrześniaków Igorków, niezłe z nich rozrabiaki :))

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

Mihasiaaa ale to nie jest na pewno implantacja bo to dopiero 2 dpo.
Myślę sobie że to może przez suplementy które biorę? Nie wiem już sama co to może być, zawsze po owu ból znikał a teraz Nie chce.

Dziewczyny ale tutaj ruch! Jak nigdy. Doczytać nie idzie jak człowiek nie czyta co godzinę
Kinga wszystko sobie napewno poukladasz. Mówię Ci te forum jest naprawdę wspierające ale tez człowiek ciagle myśli o tym całym planowaniu i się nakręca. Tak właśnie jak Belle pisała [emoji6]
Marzycielka może to dobry znać ze tak owulacje czujesz albo podwójna [emoji85] i bliźniaczki zaraz z tego będą [emoji7] nospe jak najbardziej tez lekarz mi mówił. Zreszta w pl to już chyba standard ta noszą i luteina.
Luisa suplementy dla męża zwłaszcza lukrecja co dwa tyg- od @ do owu. Wogole jak Wam posyłałam zalecenia z IG i tam tez takie zalecenia są tak naprawdę do wszystkich już suplementów wiec myśle ze lepiej tak brać skoro one to zmieniły to coś musi w tym być. Jedynie myśle ze te szyszki bym zostawiła codziennie po 1 tabletce jak już.
Z tym acardem bym uważała trzeba pamiętać napewno żeby stopniowo zmniejszać dawki żeby całkowicie przestać.
Leeleth może Witus strasznie zazdrosny o mamusie. Jednak nawet te starsze dzieci przezywają a on to i tak tez jeszcze maluszek. Mój 6 latek tez ostatnio ma różne fazy i myśle ze tez odreagowywyuje.
Miciurka mówię Wam ten timing to żadna gwarancja. Ale jak umiesz wyłapać owu to działaj na o+12. A jak BDM się zapatruje na metodę po owu?
Anija witaj.
Kredkaczarna No to dla mam chłopców wielki problem zauważyłam jest- właśnie te podjadanie. Zero zero podjadania. Ja właśnie kawę piłam z mega mała ilością odtłuszczonego mleka. To jakoś mi dawało sile.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Leeleth lukrecję taka kupiłam Link do: DGL forte Lukrecja 750mg, SWANSON, 90 kapsułek - Bez recepty :)

Jeszcze OLĘ i szyszki :) no i czekam.... od dziś faszeruje męża mam lekkie wyrzuty sumienia ale to bezpieczne wszystko ;) ja mam gorzej z dieta ;)

Imama dziękuje za pomoc i wszystko :) chociaż mam mega wątpliwości ale suple przyjechały wiec trudno:-)
To będę dawać Ole i lukrecję 2na2 tyg a szyszki ciagle :)

Z tym podjadaniem to faktycznie, ja podjadałam ciagle coś.
Teraz zastanawiam się czy aby czasem te moje kawy z mlekiem nie będą jak podjadanie. W sumie mleko 0,5% ale zmartwiłam się.

Ehhh szkoda że się nie da już teraz iść do lekarza na usg i żeby poznać płeć dziecka np ekran zawiesi się na niebiesko lub różowo hahaha . Bo to że wszystko będzie ok zakładam odgórnie i nawet nie myślę że może być inaczej...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Mihasiaaa ale to nie jest na pewno implantacja bo to dopiero 2 dpo.
Myślę sobie że to może przez suplementy które biorę? Nie wiem już sama co to może być, zawsze po owu ból znikał a teraz Nie chce.
Ja też się pytam kilka stron w tym dziewczyny o ci chodzi z tym bólem, że na implementacje za wczesbie (ja się pytałam w 3/4dpo), kilka dziewczyn pow że tak może być :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Do góry