reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@szczypiorkowa12345 mnie w tej ciąży brzuch bolał od samej owulacji praktycznie do konca 3 trymestru. Czulam raz mocniejsze, raz słabsze klucie prawego jajnika. Sama nie wiem skąd ten ból był ale przeszlo bardzo późno.
A przypomnij mi ostatnia ciąża to chłopiec czy dziewczynka¿

Ja tak nigdy nie miałam... Moje jakiekolwiek objawy przypuszczenia ciąży przy dziewczynach objawił się w około terminie @ chociaż test wyszedł biały jak ściana, dopiero w 3/4 dni po planowaniej @ miałam cienia cieni...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
O córcię staramy sie obiez Miciurka,
Testów owu nie mam. A nie mam po drodze żadnej apteki i nie chce mi sie jechać, jutro ciążowy robię to sie wszystko wyjaśni [emoji6][emoji55]
Także nie tylko Ty swirujesz [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
A na kiedy miałbyście terminy @?!
Przepraszam ale mi się piepszy już absolutnie ie wszystko...

Ja mówię, najlepiej by było jakbyśmy wydawały dźwięk 'ding ding ding' i puszczal parę z uszu o płci w max 3h po współżyciu albo conajmniej owu[emoji58]

Leeleeth- no wlasnie wg mnie tez ciemniejsza, i juz naprawde sama nie wiem gadałam z mezem i kupimy tescik pozniej i zrobie jutro lub pojutrze, albo 2 dni pod rzad ,

Szczypirkowa - nie przejmuj sie kochana! Sobie moga gadac co chca , ale skad ja to znam wpadka raz i wpadka 2 i maja parke bez cienia staran a my tu tak kombinujemy ! No masakra!

Mnie to siostra wkurwiła i wg niej ona bedzie miala teraz syna(jeszcze nie jest w ciazy nawet) bo byla u wrozki i ona jej tak powiedziała.. (a ma corke 8 lat ) , i do mnie z tekstem ze ja to tylko synow potrafie "robic.." i mnie wkurwiła bo wie ze chcialabym corke i jakies inne glupie teksty ...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym jeszcze dorzuciła wszystko co zwiększa potas banany pomidory o tej porze to soki pomidorowe czerwone mięso podnosi testosteron oraz często jajecznicę I wiem że czas współżycia nie ma znaczenia ale jak ktoś wie kiedy owulacja to ja bym obstawiala na chłopca tak na 12 godz przed albo zawsze przed sama owulacja znacznie zwiększa się libido u kobiety ja to kiedyś mówili jak kobieta chce to wtedy rodzą się chłopcy a jak facet to córki i coś w tym też chyba jest ja zaszłam z córką w owulacje ale za nim doszło do zapłodnienia to myślę że było już po owulacji
Heh teoretycznie spełniamy wszystkie wymogi, nawet widać sok pomidorowy którego ja szczerze nie znoszę a mąż pije... Tylko kuźwa ten falstart... Ehhh może jednak jakimś cudem nic nie siadło a w pt jak byla owu tak...
Głową mi pęka od myślę ja, liczenia i analizowania...

Leeleeth- no wlasnie wg mnie tez ciemniejsza, i juz naprawde sama nie wiem gadałam z mezem i kupimy tescik pozniej i zrobie jutro lub pojutrze, albo 2 dni pod rzad ,

Szczypirkowa - nie przejmuj sie kochana! Sobie moga gadac co chca , ale skad ja to znam wpadka raz i wpadka 2 i maja parke bez cienia staran a my tu tak kombinujemy ! No masakra!

Mnie to siostra wkurwiła i wg niej ona bedzie miala teraz syna(jeszcze nie jest w ciazy nawet) bo byla u wrozki i ona jej tak powiedziała.. (a ma corke 8 lat ) , i do mnie z tekstem ze ja to tylko synow potrafie "robic.." i mnie wkurwiła bo wie ze chcialabym corke i jakies inne glupie teksty ...

Ale mój brat kiedy dow się o ciąży młodszej i doskonale wiedział jaka mamy sytuację i jak bardzo o one chcemy syna to mi pow niby w zartach że przecież my i tak same córki będziemy mieć. Jak stałam tak wyszłamisie poryczalam.
Ja naprawdę mam z nimi dobry kontakt, nawet bardzo dobry. Ale są sytuacje kiedy mam ochotę wytrzaskac po tych głupich łbach...

Mihasia Kiedyś było niby bardzo dziewczynkowa aspiryna bo zmniejsza pH ale teraz niby ze nie ze lepiej żurawina ale ze pomaga w implantacji. Po poronieniach niektórzy lekarze przepisują. Wiec brałam
Szczypriorkowa może być za szybko. Mnie tez bolało podbrzusze i byłam w ciąży.
Miciurka dawaj jutro obowiązkowo testem z Leeleth i niech sypia się te pozytywy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia to generalnie wbiłas sie w o+12?

Leeleeth mi tez sie juz wszystko miesza kto jak kiedy co ha,[emoji256] na szczescie na jutro dla Ciebie

Szczypiorkowa tez [emoji256] masz na szczescie za ten cykl za syna! Bedzie siurek jak nic :)

1518282748-9515afeff74624a3-aaaaaa.jpeg

Zamecze was moim testem hahaha

Kurde piwo tak mi sie chce bym wypila talie bez alkoholowe ale cykam sie ze rozwodnie sobie probke na jutro[emoji23]

reklama
Do góry