reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny dziękuję za każde slowo otuchy :)
Ja na chwilę muszę odsapnac...
Dziś byli u mnie znajomi męża, maja córkę (z wpadki) a teraz co, za 2msc syn też z wpadki...

Poprostu za dużo dla mnie. Mam ciężki dzień i już w nic nie wierzę a nawet mam takiego doła że jestem wręcz pewna że na 99% będzie dziewczynka. Wogole dziś 10dpo a mnie nadal pika ciągnie boli, przecież nawet jeśli to implementacja to nie trwa kurde 3 dni?! Ja nie rozumiem NIC, test owu cały czas pozytywny test ciążowy negatywny... A nie ukrywam, że liczyłam na to, że będzie też pozytyw i jakoś tak sobie wmowilam że jak będzie wcześniej to znaczy że będzie chłopak...
Acha i news z dziś smsem z zdjęciem usg brat o którym Wam pisałam że ma parke - znów są w ciąży, znów nieplanowsne i jak znów będzie chłopak to się porycze jak Boga kocham...
(nie napisałam wam, ja mam 1 siostrę rodzona, a 2braci adoptowanych - bardzo długa historia...)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Szczypiorkowa to skoro test owu jest pozytywny to tylko dobry znak! Na bank jest ciąża tylko jeszcze hcg jest tak niskie że na teście ciążowym nie wychodzi:) Kłucie nie wiem o czym świadczy ale może faktycznie dobrze się tam zagnieżdza:) a będzie chłopak czuję to:)
Doskonale Cie rozumiem, mnie boli każdy wózek na ulicy z chłopcem, każda znajoma która zachodzi w ciążę jestem na starcie pewna że bedzie miała chłopca a później tylko ta pewność sie potwierdza...I tez aż płakać mi się chce....

reklama
1518279063-fa85c2a9156466a0-aaaaaa.jpeg

Dolny dzisiejszy , gorny 2 dni temu, ktos cos ?

To tzw evap ?

Zgłupiałam..!!

Wg mnie to ona ciemniejsza, będziesz robiła kolejne testy? Czy beta w poniedziałek?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Szczypiorkowa to skoro test owu jest pozytywny to tylko dobry znak! Na bank jest ciąża tylko jeszcze hcg jest tak niskie że na teście ciążowym nie wychodzi:) Kłucie nie wiem o czym świadczy ale może faktycznie dobrze się tam zagnieżdza:) a będzie chłopak czuję to:)
Doskonale Cie rozumiem, mnie boli każdy wózek na ulicy z chłopcem, każda znajoma która zachodzi w ciążę jestem na starcie pewna że bedzie miała chłopca a później tylko ta pewność sie potwierdza...I tez aż płakać mi się chce....
Dziękuję Ci bardzo za te słowa.
Nie masz pojęcia ile dla mnie znaczą[emoji176]
Ja naprawdę jestem osobą optymistyczna na codziennen i tak patrząca w przyszłość. Niestety bywają chwile (choć baaaardzo rzadko), kiedy ja odpadam i dzis wł jest ten dzień. Mam ochotę schować się głęboko i nie wychodzić nigdzie...

@Miciur-ka a Ty się starasz o córkę tak?
@leeleeth Ty też o córke tak? A robiłaś już testy owu tak dla checa?

Bo albo ja przechodzę wtórna owu, albo coś się dzieje, albo zwyczajnie jestem przed @ a wtedy też ponoć testy są pozytywne ALBO okaże się za 9msc czy metoda wczesnego wykrywania ciąży oznacza coś czy nie.... (boże znowu te durne cienie nadzieji )

@szczypiorkowa12345 mnie w tej ciąży brzuch bolał od samej owulacji praktycznie do konca 3 trymestru. Czulam raz mocniejsze, raz słabsze klucie prawego jajnika. Sama nie wiem skąd ten ból był ale przeszlo bardzo późno.

@szczypiorkowa12345 świetnie Cię rozumiem. Bardzo Ci kibicuje i z całych sił [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech Igorek już sie mości w brzuszku [emoji1307]

Strasznie sie stresuje, jutro dzień prawdy i bardzo sie boje [emoji55]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zapisuje sobie tą wiadomość! Jesteś pierwszą 'obcą' osoba która nazwała moje dziecko po imieniu!
Boże żebyście były TYMI DOBRYMI Aniołami które ponoć można spotkać na naszej drodze...

@Miciur-ka a Ty się starasz o córkę tak?
@leeleeth Ty też o córke tak? A robiłaś już testy owu tak dla checa?

Bo albo ja przechodzę wtórna owu, albo coś się dzieje, albo zwyczajnie jestem przed @ a wtedy też ponoć testy są pozytywne ALBO okaże się za 9msc czy metoda wczesnego wykrywania ciąży oznacza coś czy nie.... (boże znowu te durne cienie nadzieji )

O córcię staramy sie obiez Miciurka,
Testów owu nie mam. A nie mam po drodze żadnej apteki i nie chce mi sie jechać, jutro ciążowy robię to sie wszystko wyjaśni [emoji6][emoji55]
Także nie tylko Ty swirujesz [emoji23][emoji23][emoji23]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Lele śliczny kotek oby oby a temp obiecujaca[emoji4][emoji106]

Szczypiorkowa, sprzedała nam Kitqa niegdyś dobry tekst na takie durne przytyki (Ja to trzymam gdyby u nas była druga córka A komentarze ludzkie były nie na miejscu)- "dobry fachowiec trzyma się jednej roboty"[emoji6][emoji4]

Dziewczyny pisać mi co na chłopca robiliście: namiętność będzie, wiesiolek jest, potas, herbata zielona i czarna, dużo kcal, beda irygacje tak dla pewności, żel per seed zamówiony, testy owu czekają, mąż pije kawę i cole, bierze wit E, cynk. Co jeszcze?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym jeszcze dorzuciła wszystko co zwiększa potas banany pomidory o tej porze to soki pomidorowe czerwone mięso podnosi testosteron oraz często jajecznicę I wiem że czas współżycia nie ma znaczenia ale jak ktoś wie kiedy owulacja to ja bym obstawiala na chłopca tak na 12 godz przed albo zawsze przed sama owulacja znacznie zwiększa się libido u kobiety ja to kiedyś mówili jak kobieta chce to wtedy rodzą się chłopcy a jak facet to córki i coś w tym też chyba jest ja zaszłam z córką w owulacje ale za nim doszło do zapłodnienia to myślę że było już po owulacji Ja miałam chłopaków ale lubiłam dużo solid no i często pisałam gotowane siemię lniane razem z mężem a ono ponoć dobrze też wpływa i zawsze jak zachodzilam z synami to wiedziałam kiedy bo miałam sex z dużą przyjemnością

Ostatnia edycja:
Do góry