kinga_z1
Fanka BB :)
Szczypiorkowa to skoro test owu jest pozytywny to tylko dobry znak! Na bank jest ciąża tylko jeszcze hcg jest tak niskie że na teście ciążowym nie wychodzi Kłucie nie wiem o czym świadczy ale może faktycznie dobrze się tam zagnieżdza a będzie chłopak czuję toDziewczyny dziękuję za każde slowo otuchy
Ja na chwilę muszę odsapnac...
Dziś byli u mnie znajomi męża, maja córkę (z wpadki) a teraz co, za 2msc syn też z wpadki...
Poprostu za dużo dla mnie. Mam ciężki dzień i już w nic nie wierzę a nawet mam takiego doła że jestem wręcz pewna że na 99% będzie dziewczynka. Wogole dziś 10dpo a mnie nadal pika ciągnie boli, przecież nawet jeśli to implementacja to nie trwa kurde 3 dni?! Ja nie rozumiem NIC, test owu cały czas pozytywny test ciążowy negatywny... A nie ukrywam, że liczyłam na to, że będzie też pozytyw i jakoś tak sobie wmowilam że jak będzie wcześniej to znaczy że będzie chłopak...
Acha i news z dziś smsem z zdjęciem usg brat o którym Wam pisałam że ma parke - znów są w ciąży, znów nieplanowsne i jak znów będzie chłopak to się porycze jak Boga kocham...
(nie napisałam wam, ja mam 1 siostrę rodzona, a 2braci adoptowanych - bardzo długa historia...)
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Doskonale Cie rozumiem, mnie boli każdy wózek na ulicy z chłopcem, każda znajoma która zachodzi w ciążę jestem na starcie pewna że bedzie miała chłopca a później tylko ta pewność sie potwierdza...I tez aż płakać mi się chce....