reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

witam i ja Was dziewczęta w ten mroźny ale bielutki poranek :tak: a i u nas nadal sypie śnieżek :tak::-D:tak:

przeziębienie mnie opuszcza, katar odpuszcza, wiec jest postęp na drodze ku zdrowia :tak: mały też sie trzyma więc jest OK :tak::-D:tak:

trzymajcie sie cieplutko :tak:

reklama
Jarzębinko pozdrawiam serdecznie , cieszę sie że juz wracacie do zdrowia :) Buziaki

Witam dziewczyny ... dziś to dopiero jestem zasypana.... masakra niech sie ta zima juz skończy....:zawstydzona/y:

czytam i czytam Was i szukam gdzie jest wiadomośc od KIKI bo miała wczoraj usg..... i sie do nas nie odezwała????? gdzie jesteś, mam nadzieje ze wsio ok?????

pozdrawiam wszystkie laseczki :)))))

No własnie KIKI gdzie ty jesteś ????? juz sie dawno nie odzywałaś .....daj znak że wszystko ok !!!!!!!!!!!

Aguś niestety pogoda tak ma być z 3 tygodnie ....

anufifi nie strasz nas taka pogoda..ja juz nie chce zimy;-(
Dziewczyny jak coraz wiecej sobie mysle to dochodze do wniosku ze chyba nici z bobo w tym mcu;-(ehh w sumie nie wiem czemu tak mysle??moze dlatego ze tyle z Was tak dlugo stara sie i nic ehh:frown::frown:

Nie sugeruj sie nami bo tutaj większość sie stara zapalnować dziewczynkę , a na to
trzeba czasem duuuuzo czasu .....głowa do góry ....

Ostatnia edycja:
anufifi w sumie mi obojetnie wazne zeby bylo zdrowe ale jednak chlopca bym chciala;-)hehe...ale teraz mi obojetnie moze byc babeczka napewno chce miec 3dzieci wiec ten raz chce losowi zostawic...tylko zeby juz bylo...pocieszylas mnie tym ze dni plodne sa jeszcze 1-1,5dnia po owulce...chodz ja jakichs szczegolnych obawow owu nie zauwazylam dlatego staram sie co noc;-)jeszcze tak z dwa dni ostrych staranek potem odpuszczam w tym mcu:szok:
i nie wiedzialam ze wiekszosc z Was chce dziewczynki;P...jakos tak nie umiem sie nie przejmowac poprostu mam taka nature...

W sumie nie wiem czy wiekszość teraz chce dziewczynki , w każdym razie jak wchodziłam na to forum to tu chyba same starajace sie o dziewczynkę były....teraz sie chyba nawet wyrównało....

Z tym nieprzejmowaniem to ja cie doskonale rozumiem ...nie martw sie , bedzie dobrze ....

reklama
witam was dzioewczyny.poltora dnia mnie tu nie bylo a mialam do czytania jak by z tygodnia,nie zle naskrobalyscie,juz pisze wczoraj bylam na usg,weszlam w 14 tydzien ale nie zobaczyl lekarz co jest,a moze i dobrze bo nie wiem czy chce wiedziec,nagral mi lekarz dzidzie na kasete i kto wczoraj przyszedl to wszytkim pokazywalam tak bardzo sie ciesze,powiedzial lekarz ze wszystko jest ok.dzidzia suoer urosla ma dwie raczki i nozki,a 1 sekundy nie usiedzi spokojnie,ciagle sie ruszala skakala czy skakal i w jednym momencie lekarz mowi dzidzia klaszcze do mamusi 3razy klasnal w raczki lezki mi polecialy to bylo piekne mowie wam dziewczyny,potem caly swiat to prawie zobaczyl i wszyscy mowili to niemozliwe jak dobrze widac zwe klaszcze,teraz 17 marca mam wizyte no i zobaczymy,i kilogram znowu schudlam to juz razem 3 kg mniej...napisze potwm jeszcze,mykam robic obiad,,

Do góry