reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leleth Marzycielka piekne ciuszki! Ja nie mialam nic dziewczecego do 20 tc.

Szczypiorkowa tak pik lh jest wczesniej mi najmocniejsze wychodzily wlasnie ok 48h przed bolem owulacyjnym.

Poprawcie jeszcze dzisiaj!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Poprawiona, bo mnie aż nosi taka mam ochotę [emoji23] więc na bank to dop teraz jest owulka ahahahaha haha [emoji23]

Jeju co to będzie za te 2tyg...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Maziajka ja nawet w ciąży nie jestem ale tak bardzo podoba mi się ta sukienka ze nie wytrzymałam i ja kupiłam. Najwyżej będzie dla kogoś jeżeli nie będzie mi dane mieć córci.
Leeleeth oby to zadziałało :-D

Obyśmy za jakiś czas pokazywały nasze Księżniczki w tych kierunkach [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Poprawiona, bo mnie aż nosi taka mam ochotę [emoji23] więc na bank to dop teraz jest owulka ahahahaha haha [emoji23]

Jeju co to będzie za te 2tyg...

[emoji1307][emoji1307][emoji1307]stosunkowo udanego wieczorku

Leleth Marzycielka piekne ciuszki! Ja nie mialam nic dziewczecego do 20 tc.

Szczypiorkowa tak pik lh jest wczesniej mi najmocniejsze wychodzily wlasnie ok 48h przed bolem owulacyjnym.

Poprawcie jeszcze dzisiaj!

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Też sobie obiecywałam, że już nie kupie nic różowego, żadnych sukienek... ale czasem to silniejsze ode mnie...
Od ponad 15 lat czekam na córcię [emoji17]
Kocham moich chłopców szalenie ale ta córcia to jedyne o czym marzę, zrezygnowałabym z wielu rzeczy żeby tylko ja mieć [emoji17]

Pewnie nie będzie mi dane. Ale przynajmniej kupując ciuszek mogę sobie wyobrazić że będę mamą córki [emoji7]

Ja dziś piwkuje, co wychodzi mi już bokiem
I ta dieta i te suple i te wyliczenia [emoji85]

atdc9vvjktz16vlw.png

Leeleeth trzymam mocno kciuki za nas :tak:;)
Zresztą i za pozostałe staraczki takze trzymam kciuki.:)

Ja też trzymam, bardzo Wam wszystkim kibicuje! Bardzo bym chciała żeby pospełniały się te nasze marzenia [emoji1307]
[emoji173]️

Ps oceńcie czy to już owu czy jeszcze jej nie było czy co jest piec [emoji55]
Ten z 5 kropeczkami chyba pozytyw?

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
Ehhh ja od pierwszej ciąży liczyłam na chłopca... Wyszła dziewczynka, druga też była nadzieja na chłopca, tez wyszła dziewczynka... Teraz ostatnia próba :),

Licze, naprawdę głęboko wierzę w to, że w tym cyklu nie dość że się udało to jeszcze będzie chłopak [emoji16] Igor, Bartek, Adrian, Szymon, Konrad... Jeju tyle pięknych imion męskich [emoji7]

Ehhh ja od pierwszej ciąży liczyłam na chłopca... Wyszła dziewczynka, druga też była nadzieja na chłopca, tez wyszła dziewczynka... Teraz ostatnia próba :),

Licze, naprawdę głęboko wierzę w to, że w tym cyklu nie dość że się udało to jeszcze będzie chłopak [emoji16] Igor, Bartek, Adrian, Szymon, Konrad... Jeju tyle pięknych imion męskich [emoji7]

Igor- najpiękniejsze męskie imię. Pamiętam jak byłam nastolatką to powiedziałam sobie, że mój syn będzie miał na imię Igor... także czekam na Niego, a póki co mam śliczną córeczkę, fajna jest, ma już 1,5 roku i coraz więcej z niej radości:) a jak przyjdzie usiądzie mi na kolanach i się przytuli swoją buźką to mam wyrzuty sumienia naprawdę, że tak usilnie chcę synka... glupio mi po prostu ale wiem, że Wy mnie tu rozumiecie bo nawet przez myśl nie przeszloby mi powiedziec to w głos komuś znajomemu....
Mam znajomą która tez chciała syna. Pierwszą urodziła córkę, dopiero drugiego syna. Syna kocha ponad wszystko a tą Małą strasznie odtrąciła. Z reszta kiedyś wprost mi powiedziała że jej nie kocha bo nigdy jej nie chciała, chciała mieć syna a nie córkę. Strasznie mi szkoda tej dziewczynki bo jest taka śliczna, ma już 6 lat a widzę jak się stara dorównać temu swojemu bratu aby mama była dla niej choć w połowie taka miła jak dla niego. Smutno mi sie na to patrzy.... I czasami czuję się własnie tak jakbym była do podobna do tej matki, choc wiem, że moja Mała jest dla mnie wszystkim i nie oddałabym jej nikomu za żadnego chłopczyka, chętnie przygarnę dodatkowo ale nie zamienię:) ale głupio mi samej przed soba że tak bardzo pragne tego synka mając takie cudo obok... Ehhh...

reklama
Ja też trzymam, bardzo Wam wszystkim kibicuje! Bardzo bym chciała żeby pospełniały się te nasze marzenia [emoji1307]
[emoji173]️

Ps oceńcie czy to już owu czy jeszcze jej nie było czy co jest piec [emoji55]
Ten z 5 kropeczkami chyba pozytyw?

atdc9vvjktz16vlw.png
Lele ale gdzie załącznik? nic nie umiem ocenić bo nie wiem co oceniać?:)) ale bardzo bardzo trzymam kciuki za Twoją córkę, ubranka przepiękne. ja też teraz na wyprzedażach wyłowiłam kilka skarbów dla mojego synka którego jeszcze nie mam tak a propos:) leżą i czekają cierpliwie....

Do góry