J
Jabłuszkowa
Gość
Dzięki za ten wpis ! W końcu wszystko w jednym miejscu ! [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana! My tu wszystkie mamy taką zasadęAle wiecie co jak tak to czytam.... to chyba jednak przyjmę zasadę byle by było zdrowe [emoji38]
To nasz 4rty cykl i prawdopodobnie ostatni lub przedostatni z wielu przyczyny niezależnych od nasDziekuje dziewczyny za ciepłe przyjęcie
Kinga dzięki za wskazówki pewnie cos z tych tez zastosuję.
Szczypiorkowa ja mam zamiar podjąc próbę w nastepnym cyklu czyli w lutym ale mam stracha hahaha nie to żebym jakas nawiedzona była bo najważniejsze żeby zdrowe było ae fajnie by było miec teraz chłopca
niestety mąz coś dezerteruje
Zobacz załącznik 837793Dziewczyny nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić, wiem że jestem nie normalna ale to było silniejsze ode mnie.