reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziekuje dziewczyny za ciepłe przyjęcie :)
Kinga dzięki za wskazówki pewnie cos z tych tez zastosuję.

Szczypiorkowa ja mam zamiar podjąc próbę w nastepnym cyklu czyli w lutym ale mam stracha hahaha nie to żebym jakas nawiedzona była bo najważniejsze żeby zdrowe było ae fajnie by było miec teraz chłopca
niestety mąz coś dezerteruje
To nasz 4rty cykl i prawdopodobnie ostatni lub przedostatni z wielu przyczyny niezależnych od nas :)
Ja oczywisxie również cały czas powtarzam, że wiadomo najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, ja też żebym się czuła dobrze poród szynki itd itd itd tj logiczne i instynktowne każdej matki... ale gdzieś tam głęboko w środku każda z nas na tym forum a dokładnie w tym temacie marzy o płci :) i dlatego uwielbiam dziewczyny tutaj bo żadna nie ocenia tylko rozumie tą potrzebę wewnętrzna która nikt z realnego środowiska nie może pojąć - no może poza mężem / partnerem itp :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Też bym chciała teraz dziewczynkę. Ale ten cykl już raczej stracony a w następny to męża mam przy sobie akurat w dzień owulacji więc pewnie jak się uda to będzie chłopak znowu :)

Zobacz załącznik 837793Dziewczyny nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić, wiem że jestem nie normalna ale to było silniejsze ode mnie.

1517598198-72997bd896d3c941-aaaaaa.jpeg
1517598203-92eb42cf081506ab-aaaaaa.jpeg
1517598207-a12a594b89d7809c-aaaaaa.jpeg
1517598212-53065b624aad4286-aaaaaa.jpeg

[emoji23][emoji23][emoji23]
Na tym wątku to nie nienormalne [emoji173]️
Wręcz oczekiwane, my poprostu zaklinamy przyszłość [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Szczypiorkowa dobrze napisane :) ciesze sie ze jest miejsce gdzie moge sie przynac do marzenia o konkretnej plci. Chociaz oczywiscie i bezwarunkowo najwazniejsze jest zeby bylo zdrowe. Jednam jako matka dwoch chlopcow marza mi sie koniki pony, opaski i sukieneczki falbanki

reklama
Do góry