kredkaczarna
Fanka BB :)
Powiem wam dziewczyny ze ja w kapsulkach nie widzialam szyszek a wujek google jakies glupoty pokazuje i tylko tabsy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jaka różnice widzicie podczas brania kapsułek?
U mnie faza trzech testów na dzień [emoji3]
Czuje już jajniki bardzo. @Imama pytałaś o śluz, to mam go mało. Wiec to chyba tez dziewczynkowo?
Coś miałam pisać, ale mam taki ból głowy, że trudno mi myśli sklecić. Chyba migrena sie zaczyna. Jak mi sie przypomni to napisze
Łeb mi pęka a dzieci wyją w najlepsze [emoji85][emoji24]
Owu jeszcze nie mam, zbliża sie ale No cóż zobaczymy
Może ja powinnam zacząć od o+12?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Miciur-ka
Właśnie na chłopca powinno być takie 'o' a tu masz ehhh ja zazdroszczę robienia dziewczynek u nas to akurat wychodzi 'od strzału' że też nie możemy się wymienić zdolnościami na czas poczęcia hahahaha
Też by mi sie podobało. Wchodzi mama córek/synków i mówi aaa chcesz to wystarczy zrobić tak i tak... banalnie proste [emoji23]
A tu weź kombinuj i u każdego co innego sie sprawdza [emoji17]