reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kredkaczarna-Mi szwagierka przywiozla te szyszki nie wiem skąd je wytrzachneła [emoji23],

Leeleeth- jak tam wykres ? Pokaż ? I kiedy niby ma owulacja być ? A wg twoich wyliczeń jak to widzisz ?

Szczypiorkowa - zazdroszczę Ci starań na chłopca są o wiele łatwiejsze nie trzeba się głowic kiedy owulacja tylko robić testy ,jak się pojawi najciemniejsza krecha na teście to albo już zacznij tego samego dnia albo na dzień następny i zrób 3 dni swawoli pod rząd i już [emoji23] mąż się ucieszy hehe

Kurde Mój maz mówi że ma trochę dość i tych diet i tych supli i wszystkiego to chyba faktycznie sobie wykrakałam że tylko 2 może 3 miesiące starań i tyle , także jeśli nam nic tu nie wyjdzie to stopujemy na rok dwa ,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a jaka różnice widzicie podczas brania kapsułek?
U mnie faza trzech testów na dzień [emoji3]
Czuje już jajniki bardzo. @Imama pytałaś o śluz, to mam go mało. Wiec to chyba tez dziewczynkowo?
Coś miałam pisać, ale mam taki ból głowy, że trudno mi myśli sklecić. Chyba migrena sie zaczyna. Jak mi sie przypomni to napisze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a jaka różnice widzicie podczas brania kapsułek?
U mnie faza trzech testów na dzień [emoji3]
Czuje już jajniki bardzo. @Imama pytałaś o śluz, to mam go mało. Wiec to chyba tez dziewczynkowo?
Coś miałam pisać, ale mam taki ból głowy, że trudno mi myśli sklecić. Chyba migrena sie zaczyna. Jak mi sie przypomni to napisze

Łeb mi pęka a dzieci wyją w najlepsze [emoji85][emoji24]

Owu jeszcze nie mam, zbliża sie ale No cóż zobaczymy
1516696940-ab46ef67c189c9af-aaaaaa.jpeg

Może ja powinnam zacząć od o+12?

atdc9vvjktz16vlw.png

@Miciur-ka
Właśnie na chłopca powinno być takie 'o' a tu masz ehhh ja zazdroszczę robienia dziewczynek u nas to akurat wychodzi 'od strzału' :D że też nie możemy się wymienić zdolnościami na czas poczęcia hahahaha :D

Też by mi sie podobało. Wchodzi mama córek/synków i mówi aaa chcesz to wystarczy zrobić tak i tak... banalnie proste [emoji23]
A tu weź kombinuj i u każdego co innego sie sprawdza [emoji17]

atdc9vvjktz16vlw.png

Też by mi sie podobało. Wchodzi mama córek/synków i mówi aaa chcesz to wystarczy zrobić tak i tak... banalnie proste [emoji23]
A tu weź kombinuj i u każdego co innego sie sprawdza [emoji17]

atdc9vvjktz16vlw.png

Dokładnie o to mi też chodzi...

ALE KOBIETY MOJE! Cycek do przodu (czy klata jak to woli :D) i działamy, no co ma być to będzie, niektórych rzeczy nie przeskoczymy. Jak widać na tym forum dziewczyny wydawało się że są przygotowane w 100% na działanie i płeć musi być i wyszło jak wyszło :)
Ja sama tak cholernie marzę aby choć jednen mężczyzna się znalazł w naszej małej rodzinie, gorzej bo szwagierka też próbowała z testami, leczeniem, kiełki, witaminami itd i wsyztsko było na bank obastwione - za KAŻDYM z 3 x podczas których powstały 3 piękne i cholernie zdolne córy ahahahaha i co zrobić...
Ja nawet nie mówi nikomu o tym jak bardzo chcemy mieć chłopca bo wszyscy pukaja się w głowy, że najważniejsze co by zdrowe było i to oczywiście jest naturalne, każda matka która nosi pod sercem dziecko tego chce ale człowiek gdzieś tam w głębi duszy jednak ma nadzieję

Witajcie [emoji137]
Piszecie że takie to proste zrobić chłopca, że aż chce się spróbować :)
To co u mnie sprawdziło się na dziewczynki a o czym nie wiedziałam to odstęp j&d który zawsze stosowalam po stosunku. Jedna dziewczynkę mam z sexu z przed owu, a drugą z e3, 4d :) więc polecam [emoji41] dla mnie re dwa czynniki są ważne, (bo okazało się że pokrywają się z prawdą)

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa, robisz mi nadzieje. Czyli zakładasz ze w e4d miałaś odstęp? J&d zawsze robiłam s mam chłopców. Pierwszy syn był z jednego przytulanka, a drugi dzień po dniu. Na pewno teraz tez zechce jedno przytulanko tylko ten odstep nie daje mi spokoju.

Do góry