reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dwa dni po okresie wtedy dwa dni przerwy i następnie dwa dni przed owu. Zobaczymy co z tego będzie. Syna mam z jednego przytulania właśnie dwa dni przed owu. Będę testować na koniec miesiąca :)

reklama
No właśnie ze siedzi mi to wszystko w głowie i mam jakoś blokadę przed częstymi stosunkami bo z tego mam synów. Ale jeżeli nie będzie ciąży w następnych cyklach to będę musiała się pewnie na to pisać bo innej opcji na ciąże nie bedzie. I najpierw będzie co 4 dni potem co 3 dni a na końcu pewnie pójdziemy na żywioł :-D :-)

Ja mam z takiego przytulania 2 córy hahaha :D tzn 'idziemy na żywioł' a teraz mam stres bo pilnuje się nonstop czy to już i czy to już owulacja bez sensu :(

Wgl jestem mega chora... A do całości chyba złapałam grypę żołądkowa, bo mnie mdli i mam biegunkę :/

Zdrówka życzę

atdc9vvjktz16vlw.png

@ajlak ja tez nie dowierzam, ze bede miala coreczke :)
@Mikallo mi czop odszedl, a po tyg urodzilam, wiadomo kazda kobieta inaczej, ale ja tez obstawiam ze przed terminem sie rozpakujesz :D
Marzycielka nam sie nie udawalo jak byl za duzy odstep w dniach okoloowulacyjnych, musileismy to robic codziennie :) w sumie to 3 dni pod rzad, a co 2 dni ani razu sie nam nie udalo :/ po @ tylko co 2,3 dni seksy i jak pokazal sie pozytyw na paskach owul to codziennie przez 3 dni:)
Ja po wizycie, wszystko ok z dzidziulkiem lozysko ok wody tez dzidziulek wazy 3.700 wiec fajnie ze rodze predzej, bo bylby spory do terminu,a we czwartek na Ktg mam sie stawic i to juz ostatnia wizyta za dwa tyg rodze ! Lekarz nadal obstawia dziewuszke.

Szczypiorkowa ja w tamtym tygodniu miałam jelitowke i ledwo przeżyłam tak mnie wymeczylo. A teraz nie wiem co znowu się dzieje bo od wczoraj mnie słabi i jestem bez sił.
Ana teraz jeszcze będę próbować zaraz po pozytywie, jak najbliżej owu. Jeżeli to nie da nic to wtedy będę próbować innych metod :-) Drugiego synka mam z 2,5 dnia przed owu, więc teraz chcę inaczej zadziałać.

Szczypiorkowa ja w tamtym tygodniu miałam jelitowke i ledwo przeżyłam tak mnie wymeczylo. A teraz nie wiem co znowu się dzieje bo od wczoraj mnie słabi i jestem bez sił.
Ana teraz jeszcze będę próbować zaraz po pozytywie, jak najbliżej owu. Jeżeli to nie da nic to wtedy będę próbować innych metod :-) Drugiego synka mam z 2,5 dnia przed owu, więc teraz chcę inaczej zadziałać.

Dziewczyny czyli co? Mam testy, robię codziennie i jak druga krecha będzie ciemniejsza lub równie ciemna jak kontrolna to odrazu mamy próbować tak?! Potem odstep i 24h i znów czy jak?

Leeleth, tak tak dzięki za linka. Chodziło mi ze nie wiem nak go namierzyłaś, mi się nie udało znaleźć tego Rephresh. Ja już mam taki mętlik z tym planowaniem. Korci mnie żeby cos zmodyfikować, ale już nie wiem co. Na pewno zechce zrobić małe j&d, ale tez waham się czy odpuścić j&d a włożyć trochę zakwaszacza. Imama, dlaczego sylk jest dobry tylko przy o+12?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa ja działam zaraz po pozytywnym teście owu + abstynencja bo jak wcześniej napisałam z częstych serduszek mam synkow i teraz chcę zrobić wszystko odwrotnie. Z tego co wiem to 1 stosunek w płodne (po pozytywnym teście) sprzyja córce a już 2 stosunki to bardziej na chłopca. Ale na każdą działa co innego :-)

reklama
Szczypiorkowa ja działam zaraz po pozytywnym teście owu + abstynencja bo jak wcześniej napisałam z częstych serduszek mam synkow i teraz chcę zrobić wszystko odwrotnie. Z tego co wiem to 1 stosunek w płodne (po pozytywnym teście) sprzyja córce a już 2 stosunki to bardziej na chłopca. Ale na każdą działa co innego :-)

Czyli tak, jak mi wyjdą dwie krechy to przysłowiowo 4x po 2x 8x 1x po 1x?! Ahahahaha i przepis na chłopca gotowy czy tak?! :D

Do góry