reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja dwa dni po okresie wtedy dwa dni przerwy i następnie dwa dni przed owu. Zobaczymy co z tego będzie. Syna mam z jednego przytulania właśnie dwa dni przed owu. Będę testować na koniec miesiąca :)

reklama
No właśnie ze siedzi mi to wszystko w głowie i mam jakoś blokadę przed częstymi stosunkami bo z tego mam synów. Ale jeżeli nie będzie ciąży w następnych cyklach to będę musiała się pewnie na to pisać bo innej opcji na ciąże nie bedzie. I najpierw będzie co 4 dni potem co 3 dni a na końcu pewnie pójdziemy na żywioł :-D :-)

Ja mam z takiego przytulania 2 córy hahaha :D tzn 'idziemy na żywioł' a teraz mam stres bo pilnuje się nonstop czy to już i czy to już owulacja bez sensu :(

Wgl jestem mega chora... A do całości chyba złapałam grypę żołądkowa, bo mnie mdli i mam biegunkę :/

Zdrówka życzę

atdc9vvjktz16vlw.png

@ajlak ja tez nie dowierzam, ze bede miala coreczke :)
@Mikallo mi czop odszedl, a po tyg urodzilam, wiadomo kazda kobieta inaczej, ale ja tez obstawiam ze przed terminem sie rozpakujesz :D
Marzycielka nam sie nie udawalo jak byl za duzy odstep w dniach okoloowulacyjnych, musileismy to robic codziennie :) w sumie to 3 dni pod rzad, a co 2 dni ani razu sie nam nie udalo :/ po @ tylko co 2,3 dni seksy i jak pokazal sie pozytyw na paskach owul to codziennie przez 3 dni:)
Ja po wizycie, wszystko ok z dzidziulkiem lozysko ok wody tez dzidziulek wazy 3.700 wiec fajnie ze rodze predzej, bo bylby spory do terminu,a we czwartek na Ktg mam sie stawic i to juz ostatnia wizyta za dwa tyg rodze ! Lekarz nadal obstawia dziewuszke.

Szczypiorkowa ja w tamtym tygodniu miałam jelitowke i ledwo przeżyłam tak mnie wymeczylo. A teraz nie wiem co znowu się dzieje bo od wczoraj mnie słabi i jestem bez sił.
Ana teraz jeszcze będę próbować zaraz po pozytywie, jak najbliżej owu. Jeżeli to nie da nic to wtedy będę próbować innych metod :-) Drugiego synka mam z 2,5 dnia przed owu, więc teraz chcę inaczej zadziałać.

Szczypiorkowa ja w tamtym tygodniu miałam jelitowke i ledwo przeżyłam tak mnie wymeczylo. A teraz nie wiem co znowu się dzieje bo od wczoraj mnie słabi i jestem bez sił.
Ana teraz jeszcze będę próbować zaraz po pozytywie, jak najbliżej owu. Jeżeli to nie da nic to wtedy będę próbować innych metod :-) Drugiego synka mam z 2,5 dnia przed owu, więc teraz chcę inaczej zadziałać.

Dziewczyny czyli co? Mam testy, robię codziennie i jak druga krecha będzie ciemniejsza lub równie ciemna jak kontrolna to odrazu mamy próbować tak?! Potem odstep i 24h i znów czy jak?

Leeleth, tak tak dzięki za linka. Chodziło mi ze nie wiem nak go namierzyłaś, mi się nie udało znaleźć tego Rephresh. Ja już mam taki mętlik z tym planowaniem. Korci mnie żeby cos zmodyfikować, ale już nie wiem co. Na pewno zechce zrobić małe j&d, ale tez waham się czy odpuścić j&d a włożyć trochę zakwaszacza. Imama, dlaczego sylk jest dobry tylko przy o+12?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa ja działam zaraz po pozytywnym teście owu + abstynencja bo jak wcześniej napisałam z częstych serduszek mam synkow i teraz chcę zrobić wszystko odwrotnie. Z tego co wiem to 1 stosunek w płodne (po pozytywnym teście) sprzyja córce a już 2 stosunki to bardziej na chłopca. Ale na każdą działa co innego :-)

reklama
Szczypiorkowa ja działam zaraz po pozytywnym teście owu + abstynencja bo jak wcześniej napisałam z częstych serduszek mam synkow i teraz chcę zrobić wszystko odwrotnie. Z tego co wiem to 1 stosunek w płodne (po pozytywnym teście) sprzyja córce a już 2 stosunki to bardziej na chłopca. Ale na każdą działa co innego :-)

Czyli tak, jak mi wyjdą dwie krechy to przysłowiowo 4x po 2x 8x 1x po 1x?! Ahahahaha i przepis na chłopca gotowy czy tak?! :D

Do góry