J
Jabłuszkowa
Gość
Ja dwa dni po okresie wtedy dwa dni przerwy i następnie dwa dni przed owu. Zobaczymy co z tego będzie. Syna mam z jednego przytulania właśnie dwa dni przed owu. Będę testować na koniec miesiąca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie ze siedzi mi to wszystko w głowie i mam jakoś blokadę przed częstymi stosunkami bo z tego mam synów. Ale jeżeli nie będzie ciąży w następnych cyklach to będę musiała się pewnie na to pisać bo innej opcji na ciąże nie bedzie. I najpierw będzie co 4 dni potem co 3 dni a na końcu pewnie pójdziemy na żywioł :-)
Wgl jestem mega chora... A do całości chyba złapałam grypę żołądkowa, bo mnie mdli i mam biegunkę :/
Szczypiorkowa ja w tamtym tygodniu miałam jelitowke i ledwo przeżyłam tak mnie wymeczylo. A teraz nie wiem co znowu się dzieje bo od wczoraj mnie słabi i jestem bez sił.
Ana teraz jeszcze będę próbować zaraz po pozytywie, jak najbliżej owu. Jeżeli to nie da nic to wtedy będę próbować innych metod :-) Drugiego synka mam z 2,5 dnia przed owu, więc teraz chcę inaczej zadziałać.
Szczypiorkowa ja działam zaraz po pozytywnym teście owu + abstynencja bo jak wcześniej napisałam z częstych serduszek mam synkow i teraz chcę zrobić wszystko odwrotnie. Z tego co wiem to 1 stosunek w płodne (po pozytywnym teście) sprzyja córce a już 2 stosunki to bardziej na chłopca. Ale na każdą działa co innego :-)