reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth tak mam zamiar działać chyba że znowu cykl się popieprzy :-)
Imama dziś mam 9 dpo, a planu tak szczerze mówiąc to nie mam żadnego :-)
Nie chce za bardzo wydziwiac bo nigdy nie zaciaze a widzę że i tak nie mamy wpływu większego na to. Jedynie to witaminy oboje bierzemy i mąż OLE.

Marzycielka bo już nie pamietam a próbowaliście co 4 dzień? Może SMEP to tez metoda coreczkowa jak nie da się dłuższy czas zaciążyć?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak Atomic pisze po długich miesiącach niepowodzeń trzeba jednak coś zmienić.
Pierwsze może sproboj co 4 dzień plus jednen stosunek po pozytywnym teście owu. A później bym spróbowała e3d i jak nie zadziała to wlasnie SMEP czyli Sperm Meets Egg Plan
Tu link Anyone use SMEP and get a girl?
Link do: Anyone use SMEP and get a girl?

Imama nie nie próbowałam jeszcze,daje jeszcze sobie ze 2-3 cykle i jeżeli się dalej nie uda to zastosuje właśnie ta metodę.
Czasem zastanawiam się czy nie iść na żywioł :-D

Marzycielka bo już nie pamietam a próbowaliście co 4 dzień? Może SMEP to tez metoda coreczkowa jak nie da się dłuższy czas zaciążyć?

Co to jest SMEP?

Ten sylk to taki używacie?
1516378322-8a15ccf668f73cfa-aaaaaa.jpeg

Cieżko go dostać [emoji23]

Raz jeszcze [emoji5]
Znalazłam stronkę gdzie owe żele są dostępne, i tańsze gdyby któraś chciała skorzystać
Link do: Wyniki wyszukiwania "Rephresh sanol żel dopochwowy z aplikatorem"

Który brać? Sylk, replens czy rephresh? [emoji848] wszystkie trzy?

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
A to Ok Marzycielka. Myślałam ze już próbowałaś. Ja to bym pewnie poszła na żywioł po takim czasie hehe a może i nie bo się ma w głowie te techniki.
Leeleeth te SMEP to takie awaryjne staranka. Ale są już nieco bardziej chłopczykowe bo to pare stosunków w płodne. Ale pewnie narazie żadna nie skorzysta wiec nie chce mi się opisywać bo bym musiała dokładnie to sprawdzić. Bo tez mi się to kićka.
Leeleth reprens jest bardziej na o+12 a jak staranka przed owu to rephresh. Ja bym sylku nie brała jak masz wybór pomiędzy tymi dwoma

No właśnie ze siedzi mi to wszystko w głowie i mam jakoś blokadę przed częstymi stosunkami bo z tego mam synów. Ale jeżeli nie będzie ciąży w następnych cyklach to będę musiała się pewnie na to pisać bo innej opcji na ciąże nie bedzie. I najpierw będzie co 4 dni potem co 3 dni a na końcu pewnie pójdziemy na żywioł :-D :-)

Leeleth, jestem przy tablicy. Nie odzywałam się bo u mnie nic nowego. Dzisiaj 3dc. Biorę ponownie suple. 3dc a już 0 krwawienia. W życiu tak nie miałam. Czyżby to sprawka vitexu? Widzisz, ja z kolei miałam za mało wód. Lekarz kazał mi pic wiecej wody.
Marzycielka, ja tez gdzieś na gender dreaming czytałam ze ta herbatka z lisci malin jest chłopczykowa.
Imama, to ja z waga jestem wyjątkiem. Może tym razem powinnam zrobić na przekór i trochę przytyć [emoji30]
Leeleth, dokładnie taki sylk używałam. Jakis czas temu odstawiłam to zakwaszanie. Widzisz kiedyś szukałam na pl rynku Rephresh i nigdzie nie mogłam tego znaleźć ani w stacjonarnych aptekach ani i internetowych.

reklama
Do góry