reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth tak mam zamiar działać chyba że znowu cykl się popieprzy :-)
Imama dziś mam 9 dpo, a planu tak szczerze mówiąc to nie mam żadnego :-)
Nie chce za bardzo wydziwiac bo nigdy nie zaciaze a widzę że i tak nie mamy wpływu większego na to. Jedynie to witaminy oboje bierzemy i mąż OLE.

Marzycielka bo już nie pamietam a próbowaliście co 4 dzień? Może SMEP to tez metoda coreczkowa jak nie da się dłuższy czas zaciążyć?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak Atomic pisze po długich miesiącach niepowodzeń trzeba jednak coś zmienić.
Pierwsze może sproboj co 4 dzień plus jednen stosunek po pozytywnym teście owu. A później bym spróbowała e3d i jak nie zadziała to wlasnie SMEP czyli Sperm Meets Egg Plan
Tu link Anyone use SMEP and get a girl?
Link do: Anyone use SMEP and get a girl?

Imama nie nie próbowałam jeszcze,daje jeszcze sobie ze 2-3 cykle i jeżeli się dalej nie uda to zastosuje właśnie ta metodę.
Czasem zastanawiam się czy nie iść na żywioł :-D

Marzycielka bo już nie pamietam a próbowaliście co 4 dzień? Może SMEP to tez metoda coreczkowa jak nie da się dłuższy czas zaciążyć?

Co to jest SMEP?

Ten sylk to taki używacie?
1516378322-8a15ccf668f73cfa-aaaaaa.jpeg

Cieżko go dostać [emoji23]

Raz jeszcze [emoji5]
Znalazłam stronkę gdzie owe żele są dostępne, i tańsze gdyby któraś chciała skorzystać
Link do: Wyniki wyszukiwania "Rephresh sanol żel dopochwowy z aplikatorem"

Który brać? Sylk, replens czy rephresh? [emoji848] wszystkie trzy?

atdc9vvjktz16vlw.png

Ostatnia edycja:
A to Ok Marzycielka. Myślałam ze już próbowałaś. Ja to bym pewnie poszła na żywioł po takim czasie hehe a może i nie bo się ma w głowie te techniki.
Leeleeth te SMEP to takie awaryjne staranka. Ale są już nieco bardziej chłopczykowe bo to pare stosunków w płodne. Ale pewnie narazie żadna nie skorzysta wiec nie chce mi się opisywać bo bym musiała dokładnie to sprawdzić. Bo tez mi się to kićka.
Leeleth reprens jest bardziej na o+12 a jak staranka przed owu to rephresh. Ja bym sylku nie brała jak masz wybór pomiędzy tymi dwoma

No właśnie ze siedzi mi to wszystko w głowie i mam jakoś blokadę przed częstymi stosunkami bo z tego mam synów. Ale jeżeli nie będzie ciąży w następnych cyklach to będę musiała się pewnie na to pisać bo innej opcji na ciąże nie bedzie. I najpierw będzie co 4 dni potem co 3 dni a na końcu pewnie pójdziemy na żywioł :-D :-)

Leeleth, jestem przy tablicy. Nie odzywałam się bo u mnie nic nowego. Dzisiaj 3dc. Biorę ponownie suple. 3dc a już 0 krwawienia. W życiu tak nie miałam. Czyżby to sprawka vitexu? Widzisz, ja z kolei miałam za mało wód. Lekarz kazał mi pic wiecej wody.
Marzycielka, ja tez gdzieś na gender dreaming czytałam ze ta herbatka z lisci malin jest chłopczykowa.
Imama, to ja z waga jestem wyjątkiem. Może tym razem powinnam zrobić na przekór i trochę przytyć [emoji30]
Leeleth, dokładnie taki sylk używałam. Jakis czas temu odstawiłam to zakwaszanie. Widzisz kiedyś szukałam na pl rynku Rephresh i nigdzie nie mogłam tego znaleźć ani w stacjonarnych aptekach ani i internetowych.

reklama
Do góry