reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mój mąż zadzwonił do niego bo ja nie byłam w stanie i powiedział mu, że odwalił kaszanę bo była reklamacja ( choć ja byłam przygotowana by zapłacić za ten ząb) no nic trzeba się otrząsnąć i żyć dalej :tak:

Anufifi kiedy idziesz na monitoring ? może coś się zmieniło od ostatniego czasu :dry:

Nie ide juz w tym cyklu ....w sobote dalej nic nie urosły wiec nie sądzę ze sie cos zmieniło ...poza tym nic nie czuje nic mnie nawet z lekka nie pobolewa wiec jestem oewna ze nic tam nie ma....czekam na @ i ide juz do mojego gina ....

Witajcie moje Kochane :-)
U nas Walentynki minęły baaardzo przyjemnie. Na kolację wystoilismy się oboje z M elegancko, tak że normalnie czułam się jak na randce :-D:-D:-D ale super, dobre jedzonko, a potem w domku filmik na kompie...no i był stosunkowo udany wieczór :-):tak: Mojego M chyba tymi starankami rozkręciłam ostatnio, bo już po starankach, a On chciałby jeszcze i jeszcze....haha..:-D;-)

U mnie Dziewuszki 16ty dc, 14go czyli w sobotę byłam na monitoringu już u mojego gina, chyba Wam jeszcze nie pisałam o tym, no i pęcherzyk pękł tak jak powinien :-) czyli pewnie owu była 12go lub 13go dnia. Ginek mnie poza tym uświadomił, że mam tyłozgięcie - ale od razu uspokoił że to nie przeszkadza w zajściu.....mam nadzieję :tak: No i tyle u mnie, teraz poczytam co tam u Was .....;-)
Miłego poniedziałku!

Cześć wszystkim. Dawno nic nie pisałam tak wyszło, ale dziś jestem i tyle tu nowych wieści że ho ho........... Gratuluje tym co zafasolkowały:-)
Doświadczone proszę o poradę, w tym miesiącu mierzyłam temperaturkę i wygląda to tak
3dzień 36,5
4 36,5
5 36,5
6 36,5
7 36,4
8 36,5
9 36,55 Śluz
10 36,5 Śluz
11 36,55 Śluz
12 36,8
13 36,75
14 36,85
15 36,8
16 36,9
itd
Jak uważacie kiedy są dni prawdopodobne na poczęcie dziewczynki. Wiem że wy staraczki macie sporą wiedzę na ten temat :blink: wiec proszę o analizę. Pozdrawiam ciepło

16_3_136.gif

Witajcie laseczki:))))
U mnie też weekendzik minal super a sobotnio to nawet romantycznie:) No ale czas wracac do swoich codziennych zajęć
3_13_6.gif
:)))

Jarzębinko- Odpoczywaj ile wlezie!!! Trzymam kciuki zebys nabrala sil :)
Anufifi- mam nadzieje ze w nastepnym cyklu pęcherzyk pieknie urosnie...A ja wiem czemu one nie urosly..bo sie zbuntowaly...wiesz Twoj Gin wyjechal to one tez nie chcą sie wysilac by rosnąc! :);-);-);-)Zreszta jakby co ...do oby do wiosny:)
Pyszczek- jakis czas temu poruszalysmy temat tyłozgiecia....jesli zechcialo by ci sie pogmyrac wstecz,..to tam sa posty o Tym. Ale generalnie nie jest to problem..ja tez to mam i luz...nie mialam problemu z zajsciem...potrzebna tylko czasem odpowiednia pozycja albo rożnorodnosc pozycji:tak::tak::tak::tak::tak:
Sylwia- gdzie sie szwędasz moja Kochana?
Dobra laski wracam do zajeć :)))))
3_13_2.gif

Pyszczek wlasnie myslałam o tobie zanim napisałas posta ..trzymam kciuki żeby sie udało w tym cyklu....
Jest dobrze ...był pecherzyk , pękł i staranka tez były ... wiec oby do ...no własnie kiedy planowany termin testowania????

Jesli chodzi po tyłozgiecie to jak pisała Czarodziejka ....wielorakosc pozycji sprawę załatwi :);-)

Buziaki:-D:-)

reklama
witajcie dziewczyny my po obiedzie,chlopcy robia lekcje to mam chwilke czasu,jutro mam termin do ginekologa to akurat skonczy sie 13 tydzien,ciekawe co powie jak dzidzia ile urosla,myslicie ze uda sie zagladnac co jest?

anufifi tak to jerst za dobre serce czlowiek musi cierpiec ale tak to jest nawet przyslowie mowi ..masz dobre serce mniej twardy tylek!ale mam nadzieje ze wszystko szybko bedzie oki..

jarzebinko ja tez po poltora tygodnia kaszlu,kataru wracam do normy,tez mnie dopadlo i myslalam ze wykorkuje.

czarodziejko ciesze sie ze mialas romantyczny weekendzik..

pyszczek mam nadzieje ze sie udalo.ze serduchowanie zakonczy sie dwoma kreseczkami,kiedy testowanko?

kicia witam!

bereshka no to mialas troche odpoczynku bez dzieciaczka,a to masz odwage ja to to dentysty ide jak musze tak bardzo nie lubie tam chodzic,ostatnio pobolewa mnie zab ale nie ide jakos boje sie..

Ostatnia edycja:
Do góry