reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PYSZCZKU, dzięki w imieniu Milenki :-)
Właśnie... i ten ciągły lęk, im bliżej terminu @ np. jaka będzie temperatura po zmierzeniu, czy aby nie spada... aż się czasem boję na termometr spojrzeć... :baffled: Normalnie błędne koło...
Szkoda, że od razu po owu nie można wiedzieć, czy wóz, czy przewóz.. A tak jeszcze 2 tygodnie, człowiek uważa na siebie jakby w ciąży był, łudzi się, doszukuje objawów ciążowych :-p:sorry2::baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Dlatego własnie Ptasiorku przestałam mierzyć ta tempkę, bo każde wahanie temperatury to już był strach w oczach :confused: stwierdziłam że jest to dla mnie za bardzo stresujące. I na dobre mi to chyba wyszło, bo teraz nie myślę o tym. A co do objawów, to miałam takie akcje że czekałam aż mnie piersi zaczną boleć, bo dziewczyny pisały że to oznaka fasolki, i tylko każdego dnia rano czy już bolą czy jeszcze nie.....jakby ktoś z boku popatrzył kto tego nie zna i nie rozumie - pomyslałby - wariatka! :confused:

Albo przychodzi weekend, M sobie czasem piwko sączy, a ja na moje różowe winko w lodówce tylko popatrzeć mogę...:-D:baffled: bo nie wiadomo czy nie jestem w ciąży....hehe już mój M przestał prawie się piwkiem delektowac bo nie chce żeby mi było smutno że ja nie mogę...ajjjjjjj....:sorry2:

Dziewczynki idę na kąpu-kąpu :-D:-D:-D :-) bo nie ma Was to nudno samej...
Buziaki i miłej nocki!;-)

Ostatnia edycja:
Czasem tak jest ze nie wiemy dokad pójśc.....
Czasem smutek sciska za serce a nie wiemy czemu...
Czasem bezsilnosc sprawia ze opadają rece...
Ale czasem Zza chmur wychodzi slonce i otula swoimi promieniami smutek....rozjasnia Go, oczyszcza.....dodaje Energii i radosci....
Trwaj w tym co piekne...

Ania posluchaj sobie..jesli lubisz takie klimaty,,a ja cie tulam
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hk82U7u_D-4"]YouTube - Relaxation - Reiki - Mind Body & Soul 3[/ame]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry