reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam i ja walentynkowo.... choc mój M tak jak wasz nieuznaje tego świeta jest w pracy i pewnie ani niewie że Ono jest....:-D

Madzia GRATULUJE lepiej trafić niemogłąś córunia bedzie napewno:tak:

Beti ale miałas zamieszanie czytalam na 28... co do dzidzi to samo przydzie zobaczysz... w najmniej oczekiwanym momencie...;-)

Ptasiorek tak lepiej sie nie nakrecac dac na luz i myyslec ze sie nieudało a byc mile zaskoczonym....;-)

Anuffi kochanie tak mi przykro , mam nadzieje ze szybko wrocisz do formy masz dwoch chopaczków jednego jeszcze bardzo malutkiego ja juz kiedyś pisałam ze jak mój Oli mial tyle miesiecy to nastepne dziecko to byla ostatnia rzecz o ktorej myslałam... moze dlatego ze on był jeszcze niesamodzielny.... noce nieprzespane itd.... więc podziwiam za siły jakie masz... ale może faktycznie teraz troche odpoczniesz od tego wyliczania, Tomus podrosnie bedzie bardziej samodzielny a potem z duza cierpliwości wrócisz do planowania córy;-):tak:
a czemu przekładasz az do czerwca?:zawstydzona/y:

Sylwia u nas jest tak zasypane ze niemoglismy drzwi przed domem otworzyć masakra....
buziaczki

KIKi miłego wieczoru z M.... mi juz w tych sprawach troche niewygodnie brzusio zaczyna przeszkadzac... ale to nas motywuje do szukania nowych rozwiązań:-p:blink:

Miłego dnia dziewczynki

reklama
witam dziewczynki;-)
Ja od wczoraj kicham i leci mi z nocha wrrrr:wściekła/y: dwa razy do roku tak mam - teraz własnie i pozniej na przełomie pazdziernika i listopada.Oby tylko moje młode sie nie zarazilo,ale chyba nieuniknione to:dry:

Poza tym dla mnie dzisiejszy dzien to raczej taki normlany:sorry2: Martysia w polskiej szkole ja z Niki w domku poki co.Moze pozniej jakis spacerek bo nawet ładnie dzis.Mam nadzieję,ze ta zima juz za nami tu.Zresztą pare dni temu mieliśmy swieto ilez mozna:-D I moj mąz jakoś niespecjalnie celebruje ten dzien:dry::-D Znaczy widze, ze do normalnych nalezy- nie jest sam w tym "odczuciu":-D
anufifi tulam:sorry2: odstresuj sie na basenie i wróc z nowymi silami ...widze,ze jednak nie zostane sama na koniec roku.W sumie czerwiec czy listopad- niewielka roznica;-):-p

Becia muuachhh słonko.Sie rozpisalam gdzie indziej:zawstydzona/y:
Madzia no gratulacje - poszło jak z platka.superowo.
Sylwus ja Cie rozumiem doskonale:tak: Miałam tak przez 2,5 roku- samotne wieczory, walentynki i takie tam:sorry2: zebrałam d..pe w troki i jestem tu gdzie jestem:dry::-) Buziale.

Dziewczynki odpadam:baffled: leci mi z nocha tak,ze hej.

Dla tych które jednak obchodzą jakoś szczególnie ten dzien duzoooooo miłosci nie tyko dzis ;-)

walentynki2.gif

Witajcie Kobietki!

Widze ze ostatnio duzo sie tu dzieje!

Madzia-GRATULACJE!!! ALE SUPER!!! CISZYMY SIE!!!

podwyzszona temperatura nie martw sie-ja wlasnie tak mialam na samym poczatku. A ewentualna biegunka na pewno Ci nie zaszkodz, tylko duzo pij, abys sie nie odwodnila:tak:

Ja mam dzis wolny dzien, ale od jutra to chyba bede robic maratony w pracy. Najgorsze jest to, ze i mnie dzis chyba grypa lapie-dreszcze, bol glowy itd...A dzis mi sie konczy @ i zamierzamy znowu sie starac o coreczke! Moze teraz bedzie lepiej, choc czuje sie przemeczona:-(. Ale jakbym zaciazyla, to bym poszla na dluuugi urlop:-D, wiec jest o co walczyc!;-)

Buziole walentynkowe dla Was wszystkich!

Widze że wszystkie Dziewczynki świetują Walentynki.....hihihi ale mi sie rymło.....
tylko ja z Sylwią spedzamy samotnie wieczór.....

No to kochane miłych całusnych Walentymek...nie tylko 14.02 ale w każdy dzień....

Madzia wielkie gratulacje...i spokojnych 9 miesięcy....

Niee.. nooo... pierwsza jestem :confused:.... co jest śpiochy? :tak::-) Pewnie odsypiacie nocne namiętności po walentynkowych kolacjach? :-D
Dzień Dobry Ślicznotki ...:-D

Hej dziewczyny....
Jesli chodzi o walentynki to mój mąz wiedział jak bardzo mi zależy na tych schodach na antresole i biedny uwijał sie do 23 żeby mi je skończyć :-):-)
Potem otworzylismy sobie winko i siedzielismy na tej antresoli i machaliśmy nogami jak dzieciaki i planowalismy dalsze remonty ....no może to nie typowo walentynkowo ale było milusio :)

Dzisiaj sie obijam....do kościoła obiadek i spacer ....achhhhh....

Póki co popijam kawkę ....i zapraszam :)

reklama
Witam dziewczyny, tak na prawdę nie mogę uwierzyć w to, że jestem w ciąży, jakoś tak dziwnie się czuję, cały czas leżę i nie mam siły na nic.
Widzę, że Was dziś mało, pozdrawiam:-)

Do góry