reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie Kochane :)))
th_0girl_cleanglasses1.gif

Kurcze nie bylo mnie troche a tu zasypalo Waszymi postami :)
Najwazniejsze co mi sie rzuciło to ze Madzia3 jest w ciązy!!!!!!Moje wielkie gratulacje:)))
Spokojnych 9 miesiecy :)
A u nas..ok ,. Wczoraj bylismy z męzusiem w kinie...Na "Wyznania zakupoholiczki:) Bardzo light-owy film...dla kogos kto lubi komedie polecam !:) Z kina wyszlismy o 22:00 i mąz chcial isc na jeszcze jeden film..ale mnie juz gały bolały...i do domu ledwo jechalam...znaczy prowadzilam auto!
15_4_116.gif
planowalismy zeby bylo milo...ale padlam jak zabita
7_11_3.gif
No cóz bywa...hehe

Madziu GRATULACJE !!!!!!!!! :tak::tak::-);-)
4 lata temu dowiedziałam się o ciązy w Walentynki i poród miałam na 25 października, moze i Ty będziesz miała zbliżoną date ;-)

Dziewczyny sesja zimowa zamknięta :tak::tak::tak::-)

a teraz smażę sobie kalafiorki :szok::-)

Madzia na Walentynki naprawde sprawila mezowi walentynkowa niespodzianke!:-D
Cudowny prezent!!!:tak:
A my teraz prosimy o fluidki!!!

A teraz zmykam spac, bo jestem zmeczona a jutro czeka mnie ciezki dzien w pracy(wlasciwie teraz bedzie zawsze ciezko, bo wszyscy wtajemniczeni odeszli juz z pracy)ale staram sie byc dobrej mysli,bo fasolki unikaja smutnych mamus, i jak chce swoja fasolke to musze sie optymistycznie nastawiac do zycia, no nie;) ?
Kolorowych snow kobietki!

Oczywiście, że tak royanna ;-)
Jak dziewczynki samopoczucie w poniedziałkowy ranek ?

Madzia jak się czujesz?

Anufifi, Sylwia, Beti, Kiki, Kicia, Pyszczek, Ptasiorek i reszta do logowania :-)

Anufifi, Sylwia, Beti, Kiki, Kicia, Pyszczek, Ptasiorek i reszta do logowania :-)

Ja sie melduje z kawką ...ale jestem jakoś zestresowana nowym tygodniem ....mam pacjenta któremu chciałam isc na reke i pomogłam a teraz robi problemy ....i weź tu pomagaj :-:)-(, od wczoraj sie nim stresuje....:-(i spac nie mogłam ...
no nic oby do piatku :sorry2::dry::baffled:

Dziewczyny, zrobiłam test ciążowy. POZYTYWNY:-):-):-):-):-):-):-):-)
Strasznie sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wielkie gratulacje ........

czyli co miesiąc świeże fluidki na watku, jak miło i jak duuuuuuuuuuuuuuuuużo .......

a ja cały weekend spędziłam w łóżeczku z mega katarem, ale juz moge oddychać, więc jest OK :tak: w sobotę M zabrał Kacpra na ok. 4 godzinki z domku więc faktycznie sobie wypoczęłam :tak:i dzisiaj powrót do codzienności

pozdrawiam i życze miłego dzionka ....... :tak::-D:tak:

reklama
Anufifi przykro mi, że musisz cierpieć za dobre serduszko :-(

Jarzębinko, czasami potrzebny jest taki relax dla samej siebie :tak: ja znowu miałam 2 dni wolne od małego, teść przyjechał po niego w piątek do przedszkola i zabrał do siebie do soboty wieczór :-)

ale za to w piątek byłam u dentysty sadysty :-( dał mi zastrzyk bolesny i borował jak bolało :-( okazało się, ze potraktował mnie tak dlatego, ze ząb który mi robił był na reklamację :no: ech mam lekarstwo i muszę szukać innego który mi zrobi plombę za m-c czasu

Do góry