reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Anufifi ja bylam o mojej kolezanki...i tak zrobila mi wszystko ponad program:) Maseczek roznych chyba mialam ze 3 jakies algi..no super mnie dopiescila hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Czarodziejka suuuper :-) A swoją drogą - jak ja nie znoszę tego uczucia wyrywania/wyskubywania brwi!! Aaaaaaaa........:wściekła/y::-D
Anufifi pewnie że masz dobry pomysł, najważniejsze żeby spędzić czas z Ukochaną osobą, a to gdzie i jak to już nie ma znaczenia ;-):tak: taki spacerek na pewno dobrze Wam obojgu zrobi....Ja też się czasem tak czuję, chyba już zresztą wiele z nas jest zmęczone tym planowaniem i starankami, ale nie wolno nam się poddawać, tak jak napisałaś BĘDZIE DOBRZE :tak:

Oki lecę, dobre nocki Dziewuszki i duuuuuuuuuuuużo pozytywnych myśli! :-)
Buziole :-D;-)

a my jutro z męzusiem mlodego na noc zostawiamy moim rodzicom a sami idziemy do Kina a potem cos wszamac:)
Ja nie uwazam walentynek jako jakiegos swieta i szczerze mowiąc to mi wisza..ale ciesze sie ze bedziemy mieli wieczorkiem czas tylko dla siebie
PARKA7.gif

Aniu chyba zostalysmy tu same...mlody mi juz zasnąl wiec ja chyba tez mykam:)
Caluski Skarbie:)
bl3.gif

Dziewczyny, zrobiłam test ciążowy. POZYTYWNY:-):-):-):-):-):-):-):-)
Strasznie sie cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jeste jedno ale, bardzo żle się czuję. Wczoraj miałam 37,8 kresek i cały czas mam stan podgorączkowy, czy to normalne? Ogólnie jest mi słabo i tylko bym leżała. Moje dziecko ostatnio miało jakiegoś wirusa i biegunkę i boję sie, że mogłam cos podłapać. Czy ewentualnie biegunka zagraża ciąży? Pewnie głupie pytanie, ale może któraś się z tym spotkała.

dzień dobry kochane moje:-):-):-):-)

Madzia
WIELKIE GRATULACJE KOCHANA:tak::tak::-):-) co to gorączki to Ci nie pomogę bo ja nie miałam, ale bardzo się cieszę i poproszęo pozytywne fluidki:tak::-):-)

ja opisałam Wam wszystko na 28:-) dodam tylko jeszcze, że byłam wczoraj u fryzjera i mam świeżutką fryzurkę:-):-):-)

buziaczki:-):-)
i stosunkowo udanych Walentynek:-):-):-)

wysyłam Wam pioseneczkę, całkiem odmienny styl tego co słucham, ale można się wyciszyć , babka , która użycza głosu, super się z nimi komponuje:-):-)

[video=youtube;pvazJPZqxus]http://www.youtube.com/watch?v=pvazJPZqxus[/video][/youtube]

i jeszcze jedna:-):-)
mam nadzieję, że się Wam spodoba:-):-)

[video=youtube;HL89st1UqMo]http://www.youtube.com/watch?v=HL89st1UqMo&feature=related[/video][/youtube]

reklama
Witam,
a ja dziś znów w pracy...:baffled: Walentynek nie obchodzimy, bo mój mąż nie uznaje i nie znosi tego święta... :-:)baffled::-p
Ale wam dziewczyny, w dniu ŚwWalentego, życzę samych romantycznych uniesień :tak::-)

MADZIA!!! gratulacje zafasolkowania :-):-) Piękny prezent na Walentynki :-):-)

BETI, to wklej fotkę z nową fryzurką :-) czytałam twoje "zeznania" na 28...;-) to miałaś niezły młyn przez ten tydzień :szok: ale jesteś supermenką, to się wyrobiłaś i nawet wizytę u fryzjera zaliczyłaś... ;-):-D

Do góry