reklama
B
bibiU
Gość
Millo trzymam mocno kciuki
U mnie test ciążowy negatywny niestety...
U mnie test ciążowy negatywny niestety...
@Millo kciuki, wkrótce przytulisz swoją Królewnę [emoji7]
@Naomi_24 fajnie, ze zaczynasz od nowego roku. Bo wszystkie zaraz tu zaciążą i bałam sie ze sama zostanę [emoji6]
Jaki masz plan na dzieczynke ?
@Biedronka0506 przykro mi...ehh jaki plan na ten cykl?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@Naomi_24 fajnie, ze zaczynasz od nowego roku. Bo wszystkie zaraz tu zaciążą i bałam sie ze sama zostanę [emoji6]
Jaki masz plan na dzieczynke ?
@Biedronka0506 przykro mi...ehh jaki plan na ten cykl?
B
bibiU
Gość
Leeleeth póki co nowy cykl się nie zaczął jeszcze, a plan jest taki że będziemy się starać i tyle bez diet suplementów i tyle
Marzycielka86
Fanka BB :)
Majorcia dzięki, narazie zapiszę się do Endo i niech on coś powie a potem zobaczymy. Przeraża mnie wizja tego ze musiałabym brać cały czas już ten euthyrox.
Dziękuję dziewczyny za wasze odpowiedzi zawsze lepiej jest się poradzić.
Millo mocne
Dziękuję dziewczyny za wasze odpowiedzi zawsze lepiej jest się poradzić.
Millo mocne
@Marzycielka86 nie martw sie na zaś braniem na stałe. Może nie będzie potrzebny? Ważne żeby to wyregulować i szczęśliwie zajść i donosić zdrowego dzidziusia.
Dzieła dziewczynkowa mnie wykończy. Jem to czego naprawdę nie lubię [emoji23]
Żebyście widziały jak twaróg z jogurtem jadłam, mąż sie śmiał ze jak dziecko przez żeby przepuszczam, nienawidzę kawy, cynamonu. Cukier odtawilam i życie straciło smak [emoji17]
Jak z tego dziewczynki nie będzie.... [emoji33]
Za to jak mi pachną banany, pomidorki [emoji7]
Macie jakieś przepisy? Nawet swoje, bo ja średnio spbie radzę, szukam poprostu wege posiłków
Dzieła dziewczynkowa mnie wykończy. Jem to czego naprawdę nie lubię [emoji23]
Żebyście widziały jak twaróg z jogurtem jadłam, mąż sie śmiał ze jak dziecko przez żeby przepuszczam, nienawidzę kawy, cynamonu. Cukier odtawilam i życie straciło smak [emoji17]
Jak z tego dziewczynki nie będzie.... [emoji33]
Za to jak mi pachną banany, pomidorki [emoji7]
Macie jakieś przepisy? Nawet swoje, bo ja średnio spbie radzę, szukam poprostu wege posiłków
Marzycielka86
A u nas ospa :-( teraz się nawet cieszę że się nam nie udało.
Gosica
Millo, trzymaj się dzielnie!!
Biedronka, szkoda;( a już liczyłam ze Ci się udało...który masz dzień po ovu? Czujesz jakby @ miała przyjść?
Leeleth, ja raczej jestem blizej diety LE-jeśli to można u mnie nazwać dieta [emoji849]wiec sorki runie poradzę.
Marzycielka, oj niedobrze z ta ospa. Kiedyś tak czy inaczej musiała przyjść... będziesz przynajmniej miała to z głowy!
Biedronka, szkoda;( a już liczyłam ze Ci się udało...który masz dzień po ovu? Czujesz jakby @ miała przyjść?
Leeleth, ja raczej jestem blizej diety LE-jeśli to można u mnie nazwać dieta [emoji849]wiec sorki runie poradzę.
Marzycielka, oj niedobrze z ta ospa. Kiedyś tak czy inaczej musiała przyjść... będziesz przynajmniej miała to z głowy!
B
bibiU
Gość
Według Ovuview to 10 dpo a według mnie więcej już jest dni po owu, a co czuje to sama już nie wiem
reklama
Imama
Leeleeth No ciężko tak nawyki zmienić niestety. Ja już ci posyłałam co mniejwiecej jadłam. Ale to nie ma ze specjalne przepisy ty możesz z rodzina normalnie jeść tylko Np bez mięsa obiad itd tylko liczyć trzeba. Nie musisz sobie osobno gotować. Tylko ziemniaczki surówka i już masz. Możesz sobie ewentualnie do tego jakiegoś vege burgera zrobić.
Marzycielka No to zdrówka. Mam nadzieje ze endo pomoże i coś doradzi. Nie dziwie się ze masz obawy
Biedronka może faktycznie jeszcze za szybko jak masz tak rozbite cykle. Ja tem kciuki jeszcze trzymam [emoji7]
Gosica a Ty jak tam, za ile owu?
Marzycielka No to zdrówka. Mam nadzieje ze endo pomoże i coś doradzi. Nie dziwie się ze masz obawy
Biedronka może faktycznie jeszcze za szybko jak masz tak rozbite cykle. Ja tem kciuki jeszcze trzymam [emoji7]
Gosica a Ty jak tam, za ile owu?
Podziel się: