reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Millo kciuki, wkrótce przytulisz swoją Królewnę [emoji7]

@Naomi_24 fajnie, ze zaczynasz od nowego roku. Bo wszystkie zaraz tu zaciążą i bałam sie ze sama zostanę [emoji6]
Jaki masz plan na dzieczynke ?

@Biedronka0506 przykro mi...ehh jaki plan na ten cykl?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Majorcia dzięki, narazie zapiszę się do Endo i niech on coś powie a potem zobaczymy. Przeraża mnie wizja tego ze musiałabym brać cały czas już ten euthyrox.
Dziękuję dziewczyny za wasze odpowiedzi zawsze lepiej jest się poradzić.
Millo mocne ✊✊✊

@Marzycielka86 nie martw sie na zaś braniem na stałe. Może nie będzie potrzebny? Ważne żeby to wyregulować i szczęśliwie zajść i donosić zdrowego dzidziusia.

Dzieła dziewczynkowa mnie wykończy. Jem to czego naprawdę nie lubię [emoji23]
Żebyście widziały jak twaróg z jogurtem jadłam, mąż sie śmiał ze jak dziecko przez żeby przepuszczam, nienawidzę kawy, cynamonu. Cukier odtawilam i życie straciło smak [emoji17]
Jak z tego dziewczynki nie będzie.... [emoji33]
Za to jak mi pachną banany, pomidorki [emoji7]
Macie jakieś przepisy? Nawet swoje, bo ja średnio spbie radzę, szukam poprostu wege posiłków

Millo, trzymaj się dzielnie!!
Biedronka, szkoda;( a już liczyłam ze Ci się udało...który masz dzień po ovu? Czujesz jakby @ miała przyjść?
Leeleth, ja raczej jestem blizej diety LE-jeśli to można u mnie nazwać dieta [emoji849]wiec sorki runie poradzę.
Marzycielka, oj niedobrze z ta ospa. Kiedyś tak czy inaczej musiała przyjść... będziesz przynajmniej miała to z głowy!

reklama
Leeleeth No ciężko tak nawyki zmienić niestety. Ja już ci posyłałam co mniejwiecej jadłam. Ale to nie ma ze specjalne przepisy ty możesz z rodzina normalnie jeść tylko Np bez mięsa obiad itd tylko liczyć trzeba. Nie musisz sobie osobno gotować. Tylko ziemniaczki surówka i już masz. Możesz sobie ewentualnie do tego jakiegoś vege burgera zrobić.
Marzycielka No to zdrówka. Mam nadzieje ze endo pomoże i coś doradzi. Nie dziwie się ze masz obawy
Biedronka może faktycznie jeszcze za szybko jak masz tak rozbite cykle. Ja tem kciuki jeszcze trzymam [emoji7]
Gosica a Ty jak tam, za ile owu?

Do góry