reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jaka akcja u mnie...
Witek przy śniadaniu sie rozdarł ze boli, trzymając sie za krocze. Myślałam, ze sie posiusial i ze infekcja pęcherza sie rozwinęła. Ściągam mu majtki a tam jądro piec razy większe od drugiego [emoji33]
Aż słabo mi sie zrobiło. Biegiem leciałam do lekarza. Dostaliśmy antybiotyk i czekamy jeśli zejdzie to Ok, jeśli nie zejdzie lub sie powiększy to szpital [emoji24]
Masakra jakaś!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ej Leeleeth a sprawdził lekarz czy to nie zawiązało się jądro, skręt jądra? To bardzo ciężkie i może nieraz być za późno. Antybiotyki nie pomagają. Mój kuzyn prawie miał martwicę i do amputacji. Nie straszę ale sama się przeraziłam.

Imama, ja mam 10dc, w niedziele była ostatnia dawka clo. Na dzisiaj wieczór umówiłam się na monitoring. Mysle zeza2-3 dni ovu może nadejść. Wczoraj wieczorem pojawiła się blada kreska na teście ovu.
Leeleeth, jakieś zapalenie lu bakteria się przynależała. Biedny Witus. Zdrówka dla niego!

Leeleeth dużo zdrówka dla Witusia :* Wituś to ten śliczny mały Wojewódzki?

Gosica w takim razie powodzenia na monitoringu i obyś miała Świąteczny Prezencik :D

Ja biegunka przeokropną mam i znalazłam w śluzie 2 nitki krwi:) ciekawe czy @ sie rozkreci czy to dobry objaw :)

Biedronka, dziękuje. Ale chciałabym dostać taki piękny świąteczny prezent [emoji7]
Trzymam kciuki aby te niteczki krwi to był jednak dobry objaw [emoji6]

@Imama tylko obejrzała. Nic nie schodzi ten obrzęk o właśnie boje sie ze cos złego sie dzieje. A to sine sie zrobiło. Zaraz mąż wraca to jedziemy na chirurgię, nie ma rady [emoji24]

@Biedronka0506 Witus to młodszy, Wojewódzki to Mikołaj [emoji6]

Biedronka trzymam kciuki bo to może być zagnieżdżane!
Leeleeth szybko do szpitala to brzmi bardzo groźnie!
Gosica trzymam kciuki za udany cykl!
Reszty nie pamiętam czytam pobieżnie, mam za pierniczki w pracy. Siknelam dziś na test i dwie mocne krechy matko przez tą biochemiczna mam straszne schizy. Jak zaszła w ciążę z synkiem to wszyscy wiedzieli odrazu po pozytywnym teście. A teraz może na święta powiemy...

Zonami, spokojnie nie stresuj się. Będzie dobrze!
Przed chwilka zrobiłam rest ovu, ciekawa jestem kiedy przyjdzie ovu. Chciałam zrobić staranka OK.2 dni przed ovu. Ciekawe co lekarz wywróży [emoji51]
A oto mój wynik testu
IMG_4489.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_4489.jpg
    IMG_4489.jpg
    62,3 KB · Wyświetleń: 441
Oj @Marzycielka86 tak współczuję ospy.... Ciężkie chwile przed Tobą. Ale dasz radę :)
Pisałaś coś że zapisałas się do endo? Jeśli tak to proponuję na pierwszą wizytę pójść już z wynikami dodatkowych badań abyś nie traciła już więcej czasu. Choć moim zdaniem nie masz chorej tarczycy, jeśli nie masz dodatkowych objawów które są przy tej chorobie.
@Millo ty już pewnie jesteś po?! Mów jak było, i jak się ma mała księżniczka? [emoji178]
@leeleeth co to za dziwna historia z jadrem syna? [emoji85] mam nadzieję że mały szybko wyzdrowieje [emoji110]

Jestem po wizycie u gina, i dziś jestem bardzo ale to bardzo zadowolona [emoji4] ponieważ wyniki mam piękne, i lekarka pokazała mi jajka syna! Widzialam je, dokładnie nie wiem jak powinny wyglądać ale już postaram się w to uwierzyć [emoji170][emoji7]

@Biedronka0506 oby to było zagnieżdżane! [emoji110]i przykro mi że zachorowałaś... Niedobrze
@Gosica ładny teścik [emoji108]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kitqa suuuper bardzo się cieszę, że ok i że synek się pokazał ;)

Marzycielka Ty masz ospę czy dzieci?

Gosica z testem to nie pomoge bo na Clo to różnie no i sama najlepiej znasz
organizm swój :)

Póki co @ nie ma :)

Do góry