reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki Bershka, może by sie udało, ale mój mąż niestety do jutra poza domem, więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać. A Ty w którym jesteś tygodniu?:-)

reklama
Anufifi, ja bym zatestowała tylko mam problemy z zakupem tego testu, myślałam o poniedziałku, ale nie wiem czy wytrzymam. Strasznie sie boję, że @ zaraz przyjdzie i po nadziei. Dziewczyny dwa razy sie już zawiodłam i wiem, że róznie może być. :confused2:

Bershka ale ci zazdroszcze, już 11 tydzień! To juz trzeci miesiąc, i brzuszek jż widać? A jak z apetytem i mdłościami?

Brzuszka nie widać :happy: jest lekko wypukły ale nie widać, ze ciążowy ;-)
mdłości sporadyczne, apetyt gigantyczny !!! !!! I po mojej diecie nie można wywróżyć płci ;-) jem i mięcho i słodkosci choć za słodyczami przepadam bardzij, poza tym zjem i kiszonego ogórka i pączka i bądź tu mądra :-D:-D:-D:-D

Madzia ...wiem co czujesz bo ostatnio tak miałam ...byłam niemal pewna bo wszystko poszło dobrze ...pecherzyk był i pekł i sluz byl i staranka ...byłam pewna do tego stopnia ze jak zrobiłam bete to nie mogłam uwierzyc , az dzwoniłam dwa razy pytac...ale u Ciebie bedzie inaczej ....jestes po terminie @ ...
a nie ma ci kto skoczyc ..kolezanka sąsiadka ....kurcze musi byc jakis sposób :confused::confused:

Jakoś tak mnie dziwnie brzuch pobolewa, nie cały czas, tak jakby też w krzyżach. Kurcze, zniosę jajo! Muszę zacząć myśleć o czymś innym! Dziewczyny co robicie na obiad, dziś piątek więc bezmięsnie. Ja robię zupę pomidorową i naleśniki z dżemem truskawkowym. :-D

PYCHOTKA ta zupka i chyba ja tez dziś zrobię a na drugie danie jakąś pyszną rybkę z frytkami i surówką :tak:

u mnie gotuje teściowa ....za kazdym razem jak o tym pomysle to sie ciesze ze ja nie musze , bo choc bardzo lubie gotowac to nie wtedy kiedy musze a kiedy chce :):-)

reklama
Hm, rybke też bym zjadła, ha ha ha:-):-):-).
Anufifi, zazdroszczę teściowej, ja jak zamieszkałam z teściową (juz dawno był i nie pamietam,ha ha ) to małpa żeby nie gotować wychodziła na stołówkę. Ja myślałam, że mi pomoże bo byłam tylko co po porodzie. No odrazę mam.

Do góry