reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aniu skorzystam z okazji bo niemoge Cie znależc na 28 dni masz nowy wykres??? jak tak to napisz do mnie !!!;-)

Czarodziejko ja tam sie nastawiam na Alanka a jak bedzie Wanesa to dobrze;-) zresztą maz tez mówi ze bedzie synus... ze tak czuje... a nawet cos na jednym zdjeciu wypatrzył jakby pyrtusia mówi,,,,
DSC02759.jpgDSC02769.jpg

reklama
Anufifi kurcze co to sie dzieje do jasnej,...
4_2_204v.gif
cholerne pęcherzyki no....

Boze miska nie wiem co mam Ci napisac...tak mi przykro. I weź tu czlowieku bądz mądry....
Ania sciskam cię ... ale nie przekreslaj jeszcze cyklu...idz w poniedzialek..i nie łam sie podobnie ostatnio miala Beti! Moze pęcherzyk jeszcze dygnie w rozmiarach...ehhh

Czarodziejko tak 27lutego to jakis chyba wyjatkowy dzień, wlasnie kumpela mi dzwoniła ze na ten dzięn ma przyjsc do szpitala bedą jej wywoływac porod...;-)

anufifi tak mi przykro ale nie poddawaj sie moze jeszcze urosnie do poniedzialku...widac po opisie zachowania Twojego meza ze bardzo pragnie bobasa i pewnie dziewczynki bo macie juz chlopcow!!nie lam sie bedzie dobrze;-)
Ja tez sie martwie ze nie uda mi sie zajsc w tym mcu ale wlasnie sie zaczely dni plodne wiec bede sie starac...tez bardzo pragne drugiego bobaska...buziaki
Czarodziejka jak duzego mieszkanka szukacie jak mozna wiedziec??
pozdrawiam

Agnieszka śliczne bobo, sama jestem ciekawa kogo masz pod serduchem :-)

Anufifi przykro mi....ale może urośnie jeszcze :crazy:

Spać mi się chce :angry:

oj anufifi ale sie robi tak mi przykro ze nawet nie wiem co napisac...naprawqde nie wiem ,ale nie zalamuj sie bedzie dobrze-musi byc.kurcze i twoj mezus tak bardzo chce i ty a tu takie cuda sie dzieja z tym twoim pecherzykiem.nie poddawaj sie kochana,przytulam, cie kochana i tez jestem bardzo smutna z tego powodu!

bereshka to mykaj przespac sie chwileczke jak sen meczy,no widze ze suwaczek rozowy zrobilas to bedzie ta dziewuszka,kiedy masz usg nastepne moze podgladnie twoj ginekolog co jest?

agnieszka no sama jestem ciekawa co wypaczyl tam twoj mezus,czy to ptaszek czy pipunia,ja mysle ze to dziewczynka jakas dalekatna mi sie wydaje na tych fotkach jak dziewczynka a nie chlopczyk ja mysle ze dziewczynka!!

czarodziejka to fajnie bedziecie miec kupicie nowe mieszkanko o dzidzie sie postaracie i bedzie super!!

gie oska to staraj sie staraj serdu**** na calego i czekamy na 2 kreseczki

a dzisiaj moj m przyjedzie z delegacji i tylko do niedzieli i znowu wyjazd tak mi smutno mowie wam dziewczyny wiecej jestem sama jak z nim,doslownie jak slomiana wdowa,czasami mam tak dosc ze hey,ale co zrobic zycie czasami nas nie rozpieszcza.moj mowi ze czuje ze to dziewczynka to ciekawe kto ma racje ja czy on..

anzufifi jeszcze raz cie sciskam,mysle caly czas o tobie..

beti gdzie jestes???

reklama
Do góry