Witam porannie! :-) Ja często Was podczytuje bo sama planuje córcie.
Anufifi straaaaaasznie mi przykro, że ten pęcherzyk taki mały, nie wiem jak pocieszyć Cię, ale wydaje mi się, że grunt to się nie załamywać. Ty jesteś wytrwała, mądra i bardzo empatyczna i wierzę, że taka osoba dostanie to co chce. Musi dostać! Ja chciałabym Ci podziękować za wsparcie, które od Ciebie dostałam, w ogóle jesteś wspaniałą dziewczyną, bardzo często sie wypowiadasz, wszpierasz innych i doradzasz. Taka osobę napewno czeka nagroda! Nie poddawaj się, trzeba walczyć! Tobie sie uda zobaczysz. Moim zdaniem nic nie dzieje sie bez powodu, więc może ten cykl pójdzie na straty, ale nastepny na pewno nie.;-)
Anufifi ja wierzę w Ciebie i w to, że sie nie poddasz.
A teraz z innej beczki.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dziewczyny ja też potrzebuje trochę wsparcia. Chodzi o to, że prawdopodobnie jestem w ciąży:-) @ powinnam dostać w środę 11 lutego i do tej pory nie dostałam. Owulację miałam 29 stycznia potwierdzoną monitoringiem, serduszkowałam 26. Cały czas nie wierzę w to, że to może być prawda, bo miałam już dwa nieudane cykle i w każdym myślałam, że jestem w ciąży i oczywiście miałam wszystkie ksiązkowe obiawy. Niestety @ zawsze przychodziła w dniu, w którym miała przyjść. Teraz zaczęło sie osłabieniem, zawrotami głowy (tego wcześniej nie miałam) od dwóch dni nie mam apetytu, jakby mi kamień siedział w żołądku, czuje sie najedzona po dwóch łyżkach ukochanych przedtem płatków z jogurtem. W pierwszej ciąży zanim sie zrozumiałam, że jestem w ciąży też od razu nie miałam apetytu i lekkie mdłości oraz odrzucało mnie od jajek i mięsa. Teraz odrzucamnie od wszystkiego, ale może ja sobie wmawiam. Boję sie testować bo cykle mam krótkie 25-26 dniowe, a to dopiero 28 dzień. Tak się tylko chciałam wygadać, pewnie za chwile przyjdzie @ i bedzie rozczarowanie, ale chociaż tą chwilą sie nacieszę. :-)
Pozdrawiam Was serdecznie, życzę wszystkim, a zwłaszcza
Anufifi, szybkiego zafasolkowania, a dziewczyną w ciąży życzę miłego "przebywania" w ciąży.