reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa kciuki za wizytę
Ja teraz z mężem przeglądałam top 100 imion w Polsce to Jan, Antoni, Stanisław górują. I pełno znajomych właśnie takie imiona daje. Same Jaśki Staski w przedszkolach takie bum jak kto lubi. Ja osobiście tez wole takie co się nie powtarzają. Ale wiadomo przeważnie to co popularne się podoba.
BBAnna wyszło w statystykach ze picie dużej ilości kawy 3-4 dziennie to na dziewczynkę. Ja tak piłam, meg dużo. Po owu odpuszczałam trochę. Wcześniej było żeby nie pic kawy ale przez to ze wypłukuje te wapno i magnez.
Miciurka mi się tez wydaje planowanie planowaniem ale jednak trzeba mieć to szczęście. I myśle ze nawet nic zbytnio nie robiąc ma się szanse.
Wydaje mi się ze jak któraś dużo zrobiła i się nie udało to tak właśnie myślimy. Ale taka prawda. Pamietam jak byłam pewna ze u Ciebie będzie córka! Dopiero wdranzalam się w ten temat.
A teraz moja kolej, kurde ten nub taki chłopczykowy ze normalnie cudu mi trzeba hehe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Biedronka ja się kuruje bo złapalo mnie jakieś przeziębienie. Dziś mam 22 dc czyli 6/7 dpo. i czekam sobie na @ :-)
A Ty kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:
Już czekam w poczekalni, opowiem wam wszystko :) dziś jest mi ciężko :/ nie mam sił, tragedia.

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielka ja mam 18dc i nie wiem kiedy zatestuje bo jak narazie wykres nie wykazał mi jeszcze owulacji wręcz zamiast temp rosnąć to mi spadła także cyrk na kółkach i też nastawiam się na @, no nic zobaczymy działaliśmy na p£odnym sluzie a co wyjdzie to się zobaczy haha a Ty się kuruj :)

Dziękuję wam za trzymanie kciuków:) Najbardziej interesujący was temat odnośnie płci jest taki że płci dziecka nie sprawdzała, tylko ułożenie dziecka, głowę, serce, wody płodowe, łóżysko i pepowinę wszystko dobrze:)) no i na
Ktg również dobrze uderzenia serca to od 140do145 ale rozumiem ta teoria została juz tu obalona? Ja to najbardziej martwiłam się że wyjda jakieś przedwczesne skurcze... Ale wszystko jest ok :[emoji3] szyjka wysoko i trzyma [emoji106] lekarka mówiąc o dziecku wyrażała się w formie męskiej, ale to może nic nie znaczyć. Także zostałam przebadana i jestem zadowolona[emoji5]️

reklama
Do góry