reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Bb_Anna, pierwsze dziecko udało mi się urodziny chwilkę przed trzydziestka. Obie ciaze były różne, a opieka nad dzieckiem bardzo się tez różniła. Chodzi mi o podejście, więcej cierpliwości miałam przy młodszym synku,bardziej to wszystko celebrowałam. Ciekawe jak będzie przy trzecim dzidziusiu.
Trzymam kciuki za piąstkował test. Mam nadzieje ze będzie pozytywny i będę mogła dołączyć do klubu [emoji12]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziewczyny, czyli nie wazne czy gruba czy chuda, przed owulacją czy po, poczytałam że chyba za najbardziej wiarygodny sposób uznajecie diete?

Biedronka ja brałam clo przez ostatnie 4 cykle i owu była zawsze w 16/17 dc i teraz też myślałam że tak będzie a tu bum i owu była chyba wczoraj wieczorem albo w nocy 15 dc. A przytulanka było dzis w 16 dc rano jak mąż wrócił z pracy.I jestem przekonana ze nic z tego nie będzie.

Biedronka wątpię w to i to bardzo bo jeżeli nie udało nam się zaraz po pozytywie i raz w owu to teraz nie ma szans aby zaskoczyło i to po owu. Ale dzięki za kciuki przydadzą się po nowym roku ;-)

dziewczyny, czyli nie wazne czy gruba czy chuda, przed owulacją czy po, poczytałam że chyba za najbardziej wiarygodny sposób uznajecie diete?

Ja sadze ze dieta plus clo, i może te suplementy dla faceta na obniżenie testo, lukrecja, szyszki i ole
Do tego ćwiczenia, i spadek masy.

atdc9vvjktz16vlw.png

reklama
Witaj Rena. Teori jest sporo i jest w czyn wybierać żeby dopasować do siebie. Jeśli chodzi o wagę a płeć dziecka to tez znam właśnie dużo większych kobiet i one praktycznie wszystkie maja jednak córki.
Niby chudniecie i dieta wpływa na obniżenie hormonów i może pomoc przy starankach o córkę.
Marzycielka kurde i tak trzymam kciuki bo nigdy nie wiadomo. Dziwne ze aż tak się przesunęła ta owu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry