reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ah Gosica Ty już o następnym cyklu myślisz! Testuj i nowiny tutaj ciążowe a nie... [emoji6]
BBAnna mam nadzieje ze u Ciebie będzie niespodziewany pozytyw. W 11 dpo powinno już jakiś cień widać. U mnie w 9 był cień i wtedy biegłam na bete

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny którejś z was wrzucałam foto nuba do oceny ale niby noga zakrywała.
Chyba Kati
Dostałam odpowiedzieć ze widza ze to chłopczyk
1509364104-ba93eb8445b3b4f6-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny którejś z was wrzucałam foto nuba do oceny ale niby noga zakrywała.
Chyba Kati
Dostałam odpowiedzieć ze widza ze to chłopczyk
1509364104-ba93eb8445b3b4f6-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam to tak jak u Ciebie ten cypelek na górze tak dobrze pamiętam? Ja dopiero wizytę mam na 28 listopada więc do tej pory zwariuje. Też się tak nastawiam że 3 chłopak no cóż zrobić. Dziękuję za info.

Imama, po prostu wole się nie nastawiać. A w razie czego można się miło zaskoczyć. Swoją droga boje się ze wszystko tym sylkiem powybijałam.

Kati ale dużo nubow jest z cypelkami. Tak ogólnie piszą i mówią ze chłopak a to nie jest naprawdę na 100% także szanse mamy i się nie poddamy hehe [emoji7] trzymam kciuki aby była córeczka. Ja mam 13 października wiec się dowiem szybciej.
Ogólnie wg tego naukowca który pierwszy zauważył te powiązanie płci po tym wyrostku tak szybko czyli 11-13 tc to według założeń tu chodzi tylko o kąt wyrostka w stosunku do kręgosłupa. Jak więcej niż 30 st to wtedy chłopczyk. A o cypelkach nie było mowy bo niektóre dziewczynki tez je maja. Ale z biegiem czasu zgadujący uznali ze cypelek jest chłopczykowy i tak się przyjęło.
Także moim zdaniem trzecia czekać przynajmniej do tego 15-16 tc.
Gosica No tak to jest. Ja tez żałowałam ze j&d tak szybko itd a później jak się okazało ze ciąża to się cieszyłam ze jednak się nie poddałam. Nie analizuj trzeba dzielnie czekać

Ostatnia edycja:
No zobaczymy co z tego będzie. W pierwszej ciąży zrobiłam test w 13 dpo wieczorem. Test z Allegro pokazał zaledwie cień, pepino ciut lepiej, ale na drugi dzień rano bobo test już był spokojnie widoczny.

W pozamacicznej test zrobiłam bardzo późno bo miałam normalny okres w terminie.... Dopiero jak sie zorientowałam że trwa juz 8 dzień i po poludniu dostałam skurczy i krwawienia to mnie tknęło i zrobiłam test. Wtedy to już było ok 20 dpo i wyszedł 100% pozytyw. Tyle że już wiedzialam że nic z tego nie będzie , chociaz obstawałam przy poronieniu.

Imama trzymam i ja kciuki obu ten cypelek okazał się u nas dziewczynkowy! Bo mamy bardzo podobna sytuację.
P.s. Ja to tego cypelka to bym sama nie zauważyła przez ta nogę.
Powodzenia wszystkim staraczkom trzymam kciuki.

Dziewczyny wczoraj byłam na chrzcinach u szwagierki ich córeczki i normalnie myślałam że się poplacze że ona bez najmniejszego problemu ma córeczkę a ja tyle kombinowalam i może okazać się że nic z tego. Taka słodka i jaką spokojna 2 miesiące i w ogóle im nie płakała tylko zjadła i słodko spała. Aż się rozmarzylam....

Dziewczyny wczoraj byłam na chrzcinach u szwagierki ich córeczki i normalnie myślałam że się poplacze że ona bez najmniejszego problemu ma córeczkę a ja tyle kombinowalam i może okazać się że nic z tego. Taka słodka i jaką spokojna 2 miesiące i w ogóle im nie płakała tylko zjadła i słodko spała. Aż się rozmarzylam....
Wiem co czujesz też tak miałam udało mi się choć dopiero za czwartym razem ale już dzielę moje kosmetyki i torebki z moim skarbem choć ma dopiero roczek to wie co najlepsze dla kobiet tak bym chciała żeby udało się wszystkim staraczkom
I choć jestem już spełniona bo mam już ten swój skarb to nie mogę się rozstać z tym forum bo teraz zaglądam tu bo bardzo kibicuje Imamie i Leleeth oraz wszystkim bo cały czas ktoś nowy dochodzi i człowiek się wciąga i tak ciężko się rozstać z tym forum wogole trafiają tu wyjątkowo sympatyczne dziewczyny chyba też tak myslicie :)

reklama
@Katirl ja wczoraj byłam na roczku córki znajomych. Były chyba ogólnie 3 dziewczynki w wieku od roku do 2. Takie małe księżniczki. Śliczne kiteczki, sukieneczki ehhh... Trzeba też było też widzieć miny rodziców tych panieneczek jak mój syn ze swoim kuzynem 7 latkiem bili się w basenie z kulkami. Mieszanka niedowierzania i pogardy hehe

Do góry