reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej kochane:-)
u mnie ostatnio prawdziwy bandżaj:szok:
ale jutro postaram się Wam wszystko opowiedzieć:tak:
buziaczki dla wszystkich i kazdej z osobna:-)

reklama
Gie oska mamy dzieci w podobnym wieku :)
Ptasiorku gratuluję zdanego Prawka :)))
7_2_115.gif

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)

Ptasiorek gratuluje zdanego prawka :)

Ja dzisiaj rano miałam ostatnie chyba serducho....ide na 12 do gina i zobaczymy jak pecherzyk .....

a teraz moze któraś kawkę ...herbatkę????

Anufifi ja na hebratkę się piszę, właśnie wróciłam od gina z monitoringu :tak: Na razie jeszcze mój pęcherzyk nie pękł, ma teraz 25 na 23 mm i widać wzgórek jajonośny przy ściance (?) - przynajmniej tak gin powiedzial i stwierdził że jest tuz przed owulacją :-) A u mnie serducho było wczoraj wieczorem i przedwczoraj wieczorem. To jak Dziewczynki, kontynuować??? :-D Buziaki

Witaj Bershka :-);-)
Ptasiorku tylko pamiętaj żeby się do niego zapisać odpowiednio wczesniej, bo kolejki są...hoho...:tak: Ja jestem zadowolona, bo to fachowiec i widac to w rozmowie, i ma dobry kontakt z pacjentkami, zawsze pożartuje, ogólnie dosyć przyjemny lekarz, tylko czasem tak szybko mówi, że ja za nim nie nadązam :tak::-D może to wynika z jego osobowości, ale nawet mój M stwierdził jak ostatnio byliśmy razem, że dr Swatowski nawija tak, że czasem ciężko go zrozumieć :szok::-D

Pozdrowionka!

Anufifi już nie planuję, chcę po prostu w końcu zajść w ciążę :tak::-) i będę cieszyć się zarówno z chłopca jak i dziewuszki :tak: Nie nerwuj się kochana, daj znać co powiedział lekarz jak wrócisz ;-)

reklama
Do góry