reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Anufifi hehe to oczywiste,ze tylko tak sobie piszesz:-)

Tak sobie wlasnie podpatrzylam i wyliczylam, ze Ty za 5dni przystepujesz do dzialan zaczepnych:-) trzymam kciukasy:tak: a ja mozliwe,ze bede testowac.
Choc powiem Ci, ze watpie, bo wogole ciazowo sie nie czuje.No i niby dlaczego akurat teraz mialo by sie udac...oj cos widze,ze chwilowy pesymizm mnie dopadl:szok:
To pewnie z dzisiejszego nierobstwa:baffled:.
Nic,zbieram pupsko i ide w slady Czarodziejki.Trzeba cos kochanemu upichcic.

Buziorki

Pampuch a co pichcisz ? ja dzisiaj robię duszonki czyli prażonki mniammmmmmmm.... :-p:-p:-p:-p

Anufifi ja też szukałam testów, którymi można było najszybciej wykryć ciąże :-):-)

jestem senna i nic mi się nie chce :no::no::no::no:

Czołgiem ślicznotki :-)
Zdałam dziś egzamin na prawko, czyli mam baaaaaaaaaaaaaaaardzo dobry dzień :-)
Teraz chyba puszcza mnie cały ten stres i łamią mnie mięśnie i jestem senna :eek:

PAMPUCH, ja bym poczekała do terminu @... ale jak zuważyły dziewczyny, mam silną wolę i anielską cierpliwaść w czekaniu do terminu @ :-D
Ale z 2 strony, testy ciążowe majątku nie kosztują i jak ktoś mocno się niecierpliwi, to może wczesniej zatestować...i czasem pozytywny wynik może się już pokazać.:tak:
Ale ja jestem zdania, że lepiej poczekać, bo gdy wcześniej wyjdą II, a potem jednak przyjdzie @ w terminie, to będzie rozczarowanie jeszcze większe niż od samej @...:-( Nawet ginekolodzy radzą, żeby jednak poczekac z testami do terminu @ :sorry:

Margaritta dzieki za zyczonka urodzinowe dla corki ale moja bandytka miala urodziny 15stycznia i suwaczek mi sie jakos zatrzymal na 2urodzinkach nie wiecie czy mozna jakos zmienic aby biegl dalej?czy musze od nowa robic suwaczek??

anufifi Tobie tez dziekuje za zyczonka dla corki...napisalas ze tez masz 10dzien cyklu a przytulacie sie z mezem juz czy czekasz na dni plodne??:-)

Margaritta dzieki za zyczonka urodzinowe dla corki ale moja bandytka miala urodziny 15stycznia i suwaczek mi sie jakos zatrzymal na 2urodzinkach nie wiecie czy mozna jakos zmienic aby biegl dalej?czy musze od nowa robic suwaczek??
gie-oska ja po 2 urodzinach córci dałam nowy suwaczek odlicza teraz do 3 urodzinek. Moja jest z 7 luty ale blisko:-)

Witam kobietki!!!

Ojej Asus masz synka Maciusia:) Tak jak ja....ale wiesz nie chce straszyc ale jak to bedzie taki Maciek jak moj Maciek :)))) NOOOO...to juz zakasaj rekawy he he Choc to bardzo pogodne dziecko ale energia go roznosi:)

ASUS! GRATULUJĘ!!!
:-D:-D:-D:-D

Czarodziejko, Jakbym czytała o swoim Maciusiu:-)!!! Ale to prawda:tak:! To pogodne, radosne chłopaki, przebojowi, zdobywcy itd. Jak czytałam o tym imieniu, to do mojego synka bardzo dużo cech się zgadza!

Gie-oska-co do suwaczka córeczki, to musisz go zrobić od nowa. Mojego Macia też nie chciał sam iść do przodu:tak:

Ptasiorek
! Gratulacje z prawka! Teraz wszystkie drogi są Twoje!!!

Bershka
- Ty chyba pytałaś kiedy odpocznę? mam nadzieję, ze na dniach! Macio chyba zdrowieje bo dziś cala noc przespał u siebie:-). A na pewno odpocznę jak zaciążę i po 2-3 miesiącach pójdę na L4:tak:! Ale ja tez niestety będę na tym stratna finansowo, będę mieć niewiele więcej od Ciebie, bo tez mamy system prowizyjny:-(. Ale nie będę płacić opiekunce za opiekę nad Maciem(bo nie chodzi do żłobka ani przedszkola) i będę z nim cały dzień wiec zyskam duuużo Maciusiowych uścisków i całusów!

Kiki-pisz, używaj Enter i będzie dobrze! Dojdziesz do wprawy!

Pampuch-witaj:-) i bądź optymistka! Nadzieje zawsze trzeba mieć, nawet jak przyjdzie wredna @ to jest następny cykl!

Anufifi- dobrze, ze jesteś dobrej myśli, jeśli nawet w gorącej wodzie kąpana! O to chodzi aby się nie poddawac!

I w ogóle wszyskie witam, nawet jesli nie wymieniłam z imienia! Dobrego wieczorku!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anufifi kochana nie robię testów owu w tym miesiącu, bo wkurzyłam się że moga być zawodne...postanowiłam zaufać monitoringowi. Jutro rano mam kolejną wizytę więc zobaczymy czy pęcherzyk pękł :tak: Wczoraj było baardzo przyjemnie :-D, musiałam wcześniej jedno piwo wypić żeby się znieczulić i odstresować i myśleć tylko o przyjemności a nie o robieniu dzidzi :-) Skoro wczoraj pęcherzyk miał 22 mm to może dziś lub jutro pęknie, więc dzisiaj tez przytulanko i jutro. Ciekawa jestem tego jutrzejszego Usg :tak:

Bershka heh aki przypadek że z Ptasiorkiem mamy nicki podobne!
Ptasiorek - Gratulacje zdanego prawka! Ja mam prawko już prawie 2 lata, ale egzamin...brrr....stres był ogromny
Royanna, Czarodziejka, Sylwia i wszystkie Dziewczyny pozdrawiam serdecznie!
:-)

reklama
PYSZCZEK, ja chyba jeszcze ten cykl poczekam i przy następnym wybiorę się do gina. I mam w planach zapisać się do tego samego gina co ty chodzisz do Luxmedu. A pójdę dopiero z następnym cyklem, żeby mieć ze sobą ze 2 wykresy temperatur do pokazania. A mam dopiero 1... :sorry2:To nie ma czego zabardzo przeanalizować... :-DNapisz jakie masz wrażenia po ostatnich wizytach u niego, czy jesteś zadowolona.

GIE-OŚKA suwaczek mojej Milenki liczy bezustannie, także jak chcesz taki, co się nie zatrzymuje po każdych urodzinkach, to takie są suwaczki z www.suwaczek.pl.

Do góry