reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Pampuch a kiedy testujesz? :)
15_2_126.gif

reklama
Mam pobozne zyczenie,zeby w koncu miec powody do testowania:wściekła/y: Bo zaniedlugo moj zakupiony przez przypadek (mial byc owulacyjny ale mu sie pomylilo:-)) przez malzonka test ciazowy waznosc straci:-D
Termin paskudnicy mam 16.02

ja wiem , że ja tu jestem w goracej wodzie kapana i obrywam za to ...ale co mi tam :-D:-D
wiesz sa dziewczyny które robiły na 5 dni przed @ i test wychodził ...ot Agniesia nasza ....ale pewnie ze czasem i w dzien @ nie wyjdzie ....masz cierpliwośc ...CZEKAJ
Buziki ....trzymam kciuki

witam witam was wszystkie,asus gratuluje syneczka maciusia zycze ci z calego serca by dobrze sie chowal...fajnie ze u medi oki,ze korolek rosnie i jest wszystko oki.dziewczyny ale poczy<talam od was,ale ja nie mam pojecia jak to pisac,pisalam calkiem zwyczajnie i myslalam ze to dobrze no i prosze narozrabialam,sorrrrrrrrrki pomocy napiscie prosze jak to pisac.

Kiki kochanie poprostu jak piszesz i skończysz myśl to rób enter...wtedy wskakujesz na nowa linijkę i możesz pisac do konkretnej dziewczyny...

A jak ma byc jeszcze czytelniej to 2 razy enter ....buziaki...

:-) Anufifi, ty chochliku, namawiaczko jedena :-)
Ja tez jestem w goracej H2O kapana ale juz tyle razy sie rozczarowalam i tyle razy bylam w ciazy:-)), ze wole poczekac pokornie, choc niecierpliwie, niz znowu sie rozczarowac:-)
Oczywiscie dziekuje nie dziekujac za trzymanie kciukow:-)

reklama
Do góry